Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.770
- Πόντοι
- 446
Πρώτα παίρνουν άδεια από τις γυναίκες τους κ μετά τρέχουν στην Σοφία!!!!Αφού τους το επιτρέπουν οι γυναίκες τους καλά τους κάνεις..
Πρώτα παίρνουν άδεια από τις γυναίκες τους κ μετά τρέχουν στην Σοφία!!!!Αφού τους το επιτρέπουν οι γυναίκες τους καλά τους κάνεις..
Εδώ νεκρούς ανασταίνεις και θέλουν να το κάνουν μαζί σου , δεν θα θέλουν οι παντρεμένοι???Αυτή το κάνουν μαζί μου...
Δεν ξέρω λεπτομέρειες....Αυτά λένε αυτά λέω....Αυτές Σοφία μου δεν είναι γυναίκες νόμιμες με παπά και με κουμπάρο.Είναι απλώς φίλες ή γκόμενες αν θες..
Υπερβολές....Αλλά μ'αρέσει ❤❤Εδώ νεκρούς ανασταίνεις και θέλουν να το κάνουν μαζί σου , δεν θα θέλουν οι παντρεμένοι???
Τι θα φορέσεις τελικά σήμερα βρήκες;;Δεν ξέρω λεπτομέρειες....Αυτά λένε αυτά λέω....
Δερμάτινα...Τι θα φορέσεις τελικά σήμερα βρήκες;;
Δερμάτινα...
Οι βυζαρες σου ασφυκτυουν μεσα στο δερματινο.βγαλτες να παρουν ανασα.να χαρουμε ξαι εμεις.Δερμάτινα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για να σε δω. Στον κιμα βαζεις ζαχαρη ή σου φαινεται περιεργο και μονο που το ακους?Δεν μαγειρεύει η Γιολάντα μωρό μου...Εγώ μαγειρεύω...εδώ με έχεις γιατί ψάχνεσαι σε αλλά κρεβάτια??
Καλέ αυτή έχει πιο ωραία βυζια από μένα, την θέλω
δοκιμασε την και κανε reviewΚαλέ αυτή έχει πιο ωραία βυζια από μένα, την θέλω
Και παιρνει και.λιγοτεραΚαλέ αυτή έχει πιο ωραία βυζια από μένα, την θέλω
Μπότες επιτέλους.... καύλα να την σκιζεις.με.τα πόδια στα αυτιάΚαλή δουλειά σε όσους δουλεύουν...Καλά γ@@@σια σε μένα.... ❤
Ε όχι κ πιο ωραία...κερδίζεις με διαφορά ρωγας...Καλέ αυτή έχει πιο ωραία βυζια από μένα, την θέλω
Σωστάααα. Πρόσεχέ το αυτό...Κόκκινο κραγιόν επικίνδυνο για παντρεμένους μωρό μου...
Ισχύει αφήνει σημάδι...Κόκκινο κραγιόν επικίνδυνο για παντρεμένους μωρό μου...
μια σφήνα στον κώλο καύλα μου...αυτό μονο να φορέσεις!!Είναι χθες το βράδυ....Σήμερα δεν έχω ξεκινήσει ακόμα......σκέφτομαι τι να φορέσω
Στο κιμά δεν βάζω αλλά βάζω μέλι στο μουνι μού...για να το γλείφουν... τρελό??? Και Σαμπάνια Στο πούτσο ....Για να σε δω. Στον κιμα βαζεις ζαχαρη ή σου φαινεται περιεργο και μονο που το ακους?