Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.480
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Διάολε...Όχι γιατί όλες τα θέλουν στο στόμα.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Διάολε...Όχι γιατί όλες τα θέλουν στο στόμα.
Ωραία θα ήταν ένα τουρ....@Sofia_Magic ελα απο Σαλονικα μια βολτα να γιασουμε κι εμεις
@Sofia_Magic παρε Γιολαντα και Αριανα μαζι. Πεισε τον μαγο να σας στειλειΩραία θα ήταν ένα τουρ....
Τώρα το διαβάζει ο Μάγος και θα το σκεφτεί.... Μια βόλτα επιβάλλεται ❤❤❤❤❤❤@Sofia_Magic παρε Γιολαντα και Αριανα μαζι. Πεισε τον μαγο να σας στειλει
Και εμάς που θα μας αφήσεις;;;Τώρα το διαβάζει ο Μάγος και θα το σκεφτεί.... Μια βόλτα επιβάλλεται ❤❤❤❤❤❤
Από τις 11:00 το πρωί μέχρι όσο πάειΜάγε μέχρι τι ώρα λειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο ;
Κάποιες βόλτες νομίζω θα γίνουνε,οι ανακοινώσεις θα γίνουν μετά το Πάσχα.@Sofia_Magic ελα απο Σαλονικα μια βολτα να γιασουμε κι εμεις
Εκτός αν είναι το τελευταίο ραντεβού και δεν τη νοιάζει άμα χαλάσει το μακιγιάζΚαμία όμως;; Ρωτάω επειδή δεν το λες και «άκυρη» σαν υπηρεσία!!
Ασε την πλακα και ξεκινα κανα ραντεβου και 'συ. Θα πιαστει ο κωλος σου στην καρεκλα.Εκτός αν είναι το τελευταίο ραντεβού και δεν τη νοιάζει άμα χαλάσει το μακιγιάζ
Σε θέλω ντουο με Σοφία να σας χαζεύω στημένες στα τέσσερα....Καλό ΣΚ μωράκια
Διαθέσιμη από 6:30
Απίστευτο duo πρεπει να κάνουν...Σε θέλω ντουο με Σοφία να σας χαζεύω στημένες στα τέσσερα....
πωωω ρε τι κολαρα εχεις...εκει μεσα θελω να σε παρω στα ορθια!!Καλό ΣΚ μωράκια
Τριο θα προτεινα εγω.αριανα σοφια και γιολαντα στα τεσσερα.τρεις πυρηνοκινητες κωλαρες.κι ο θεος βοηθος.Σε θέλω ντουο με Σοφία να σας χαζεύω στημένες στα τέσσερα....
Καλο Σκ και σε εσενα κουκλα!Καλό ΣΚ μωράκια
Δεν πιστεύω να βγείς από το δωμάτιο μετά από αυτό....Τριο θα προτεινα εγω.αριανα σοφια και γιολαντα στα τεσσερα.τρεις πυρηνοκινητες κωλαρες.κι ο θεος βοηθος.
Σεξ θα κάνουμε??Σε θέλω ντουο με Σοφία να σας χαζεύω στημένες στα τέσσερα....
Φιλιά πολλά αγάπη ❤❤με σοφια χτες βραδυ ενα υπεροχο βραδυ με αυτα τα σεξυ ρουχα που ανεβασε
σοφακι θεα