Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.206
Αρκεί να μην πάει στο μάτι και είμαστε σαν της Εσμεραλντα στο σίριαλ.....Δεν λεω!ωραιο το cim αλλα κανα cif να σπαμε την μονοτονια χρειαζεται
Αρκεί να μην πάει στο μάτι και είμαστε σαν της Εσμεραλντα στο σίριαλ.....Δεν λεω!ωραιο το cim αλλα κανα cif να σπαμε την μονοτονια χρειαζεται
Για το αριστερο μιλαμε πανταΑρκεί να μην πάει στο μάτι και είμαστε σαν της Εσμεραλντα στο σίριαλ.....
... πάντα στο αριστερό πάει... με ψυχολογικά το έχωΓια το αριστερο μιλαμε παντα
Ντουο Σοφια Αριαννα θα πεφταν τα τσιμεντα !... πάντα στο αριστερό πάει... με ψυχολογικά το έχω
Τα μπεις στην ντουζιέρα μαζί σου και να γίνει το έλα να δεις!!!Καλό ΣΚ μωράκια
Διαθέσιμη από 6:30
Βάλε γυαλάκια εκείνη την στιγμή... πάντα στο αριστερό πάει... με ψυχολογικά το έχω
Antisperm ...Βάλε γυαλάκια εκείνη την στιγμή
πωω!! που το θυμηθηκες; Θα σε βρει ο Χοσε Αρμαντο!Αρκεί να μην πάει στο μάτι και είμαστε σαν της Εσμεραλντα στο σίριαλ.....
τι ψυχολογικα; για πολιτικα σε κοβω...... πάντα στο αριστερό πάει... με ψυχολογικά το έχω
Μ αρέσει το μυαλό σου... έχεις δίκιο.... Εσύ θα κοιτάς και εμείς θα κάνουμε σεξ... Ότι κάνουμε πάντα σε ραντεβού...οπότε νιώθεις ότι θέλεις να μπεις στο πόλεμο είμαστε πάντα έτοιμες....❤
χαχα Τώρα μάλιστα! Μιλάς σωστά!Antisperm ...
και το Μαρια της γειτονιαςΟ Χοσέ ο καυλιαρις ...
Τα έχω δει όλα τα σίριαλ αυτά.... το ' Μαριμαρ ' Αγαπημένο...
Η ρακοσυλλεκτρια? Χαχαχαχαχακαι το Μαρια της γειτονιας
Καλή δουλειά σε όσους δουλεύουν...Καλά γ@@@σια σε μένα.... ❤
Αφού τα κορίτσια έχουν πολύ καλή σχέση θα είναι πολύ καυτό το ραντεβού...σημαντικό είναι να έχουν χημια για να πετύχει το ντουο ...Ερώτηση προς το γραφείο ή την φίλη μου Σοφία...μπορεί να γίνει τρίο με Σοφία-Αριάνα-Γιολάντα;Ρωτάω επειδή σαν επιλογή υπάρχουν άλλες κοπέλες.
ναι ναι. Αντε ελα Θεσσαλονικη να σε παω για μπουγατσεςΗ ρακοσυλλεκτρια? Χαχαχαχαχα
Και η thalia τοτε για πολυ πουτσα.ειχε πεσει πολυ σοφατισμα για παρτη της.Ο Χοσέ ο καυλιαρις ...
Τα έχω δει όλα τα σίριαλ αυτά.... το ' Μαριμαρ ' Αγαπημένο...
Backroom casting couch vibes με Σαντρα.... απλα wowΈχω ζητήσει από τον μάγο να περνάω από κάστινγκ τις καινούργιες αλλά δεν με αφήνει, φοβάται μην τις ερωτευτώ