Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 10.619
- Πόντοι
- 2.256
Ωπα ?τι εχασα?Τι κάνεις? Εγώ τα γνωστά.... Εργασία και χαρά !!
Ωπα ?τι εχασα?Τι κάνεις? Εγώ τα γνωστά.... Εργασία και χαρά !!
Γεια σας μωράκια ❤❤❤❤❤❤
Κορμί θανατηφόρο....Τι κάνεις? Εγώ τα γνωστά.... Εργασία και χαρά ..
Σοφία να σου πω κάτι....;;;Μας γάμησες κοριτσάρα μου....Τι κάνεις? Εγώ τα γνωστά.... Εργασία και χαρά ..
Καλα γαμήσια σε όλους σας εκτός από μένα...Άτιμε covid μου χτύπησες την πόρτα.Καλή δουλειά σε όσους δουλεύουν...Καλά γ@@@σια σε μένα.... ❤
Περαστικά σου εύχομαι μωρό ❤Καλα γαμήσια σε όλους σας εκτός από μένα...Άτιμε covid μου χτύπησες την πόρτα.
Καλα γαμήσια σε όλους σας εκτός από μένα...Άτιμε covid μου χτύπησες την πόρτα.
ΡΚαλή δουλειά σε όσους δουλεύουν...Καλά γ@@@σια σε μένα.... ❤
Καλή δουλειά σε όσους δουλεύουν...Καλά γ@@@σια σε
Γαμιεσαι στη δουλεια ε;Καλή δουλειά σε όσους δουλεύουν...Καλά γ@@@σια σε μένα.... ❤
Ευχαριστώ Θεάρα...Τιμηθείτε όπως σας αρμόζει σήμερα και εσύ και η Γιολάντα που είστε οι αδυναμίες μου.Περαστικά σου εύχομαι μωρό ❤
Ασταμάτητα..... μπρος _πίσω...Ρ
Γαμιεσαι στη δουλεια ε;
Τοίχο τοίχο....Τετοια γυναικαρα που εισαι πως να μη σε παιρνουμε απο μπρος και απο πισω.
Γεια σου ❤sofaki moy leipeis mwro :'(
Συγνώμη κιόλας αλλά τι ΜΟΥΝΑΡΑ είσαι εσύ!;!;Καλή δουλειά σε όσους δουλεύουν...Καλά γ@@@σια σε μένα.... ❤
Στην πενα οπως παντα!!Καλή δουλειά σε όσους δουλεύουν...Καλά γ@@@σια σε μένα.... ❤
Με παρτενέρ εσένα σίγουρα για τον τύπο που θα σε έχει στο κρεβάτι του ή κάπου αλλού, τα γ@@@σια θα είναι οχι απλώς καλά, ΤΡΙΚΑΛΑΚαλή δουλειά σε όσους δουλεύουν...Καλά γ@@@σια σε μένα.... ❤
Αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μου ❤❤❤Με παρτενέρ εσένα σίγουρα για τον τύπο που θα σε έχει στο κρεβάτι του ή κάπου αλλού, τα γ@@@σια θα είναι οχι απλώς καλά, ΤΡΙΚΑΛΑ
Είναι χθες το βράδυ....Σήμερα δεν έχω ξεκινήσει ακόμα......σκέφτομαι τι να φορέσωΗ φωτογραφία που ανέβασες είναι από σημερινό ραντεβού;;;