Αυτά είναιΜην το λες, και εμείς που έχουμε σχέση, κάθε μέρα sex δεν κάνουμε!??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπράβο στο κορίτσι ??
σεξο-αερο-ζεπεκες......!!!! Τρέλανε μας
Αυτά είναιΜην το λες, και εμείς που έχουμε σχέση, κάθε μέρα sex δεν κάνουμε!??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπράβο στο κορίτσι ??
Οι φωτογραφίες επαγγελματικές ή από πελάτη;
???????Γεια σας μωράκια...Θέλω λίγο σπρώξιμο και κανένα χαστούκι σήμερα...Καλή η Γιολάντα αλλά σαν την πουτσα ???
Εσυ αυτή την εβδομάδα θα κάνεις έρωτα άσε τα χαστούκια να τα φάω εγώ ?????Γεια σας μωράκια...Θέλω λίγο σπρώξιμο και κανένα χαστούκι σήμερα...Καλή η Γιολάντα αλλά σαν την πουτσα ???
Παιδιά μην τα γράφετε αυτά έτσι, οι αναγνώστες της lifo καραδοκούν ?Γεια σας μωράκια...Θέλω λίγο σπρώξιμο και κανένα χαστούκι σήμερα...Καλή η Γιολάντα αλλά σαν την πουτσα ???
Θες ένα παυσίπονο μωρό μου?????Εσυ αυτή την εβδομάδα θα κάνεις έρωτα άσε τα χαστούκια να τα φάω εγώ ?????
Ω να σου γ.......θα μας πεθανεις βρε κοριτσαρα μου. Αντε να κατεβω Αθηνα να σε βαλω ετσι και να σε ρουφηξω ολοκληρη!διαθέσιμη για πολλά κόλπα
Και τις τρεις.εκτος απο το ξανθο πυραλο σοφακι απο τα μελαχρινα ποια θα προτεινατε .... γιολαντα αριανα η αμυγδαλια ?
θα καταληξουμε στο νοσοκομειο και οι 4 μαζι ετσιΚαι τις τρεις.
Νταξει εσυ μας εσβησες όλες .. ρέε τρεληηηηηηη στο νοσοκομείο θα τους στείλεις ????διαθέσιμη για πολλά κόλπα
Αχαχαχα ??Νταξει εσυ μας εσβησες όλες .. ρέε τρεληηηηηηη στο νοσοκομείο θα τους στείλεις ????
Ελααα να τους στείλουμε μαζιιι?????Νταξει εσυ μας εσβησες όλες .. ρέε τρεληηηηηηη στο νοσοκομείο θα τους στείλεις ????
Να μας τα κάνεις και στο κρεβάτι!!!Κάνω practice ακόμη ? θα δείτε σύντομα και σε στύλο
Θα κάνεις τα χορευτικά σου;Κάνω practice ακόμη ? θα δείτε σύντομα και σε στύλο
χμμμ ??Γεια σας μωράκια...Θέλω λίγο σπρώξιμο και κανένα χαστούκι σήμερα...Καλή η Γιολάντα αλλά σαν την πουτσα ???
είμαι διαθέσιμη αλλά δεν θα είμαι διαθέσιμη ??Καλησπέρα Σήμερα διαθέσιμη αλλά κλεισμένες όλες οι ώρες, ξανά διαθέσιμη την Κυριακή από τις 6