Οταν η εικονα μιλαει απο μονη της και οταν οι λεξεις χανουν το νοημα τους και τα λογια ειναι περιττα..διαθέσιμη για πολλά κόλπα
Περιφανος και τυχερος που σε συναντησα !!
Οταν η εικονα μιλαει απο μονη της και οταν οι λεξεις χανουν το νοημα τους και τα λογια ειναι περιττα..διαθέσιμη για πολλά κόλπα
It's true ?... με σκοπό να νικήσεις όλα επιτρέπονται.... Στο πόλεμο σίγουρα για έρωτα πρέπει να ξέρουμε αν αξίζει...
Καβλιαρα γιολάντα.. Πως μας φτιάχνεις έτσι..Αστα αυτά μωρή πουτσα και ξύλο μόνο ??
έτοιμη για Survivor!!!Αριανα μου
ειπα να κάνω κάτι λίγο πιο έξαλλο ?❤
Μην το λες, και εμείς που έχουμε σχέση, κάθε μέρα sex δεν κάνουμε!??Το λες και σχέση αυτό...Κάθε μέρα σεξ μαζί...
Μπράβο στο κορίτσι ??διαθέσιμη για πολλά κόλπα
Να προσέχεις που τα κάνεις αυτά...Κάνω practice ακόμη ? θα δείτε σύντομα και σε στύλο
Τις περιμένουμε αυτές τις εντυπώσειςH Sofia ειναι η καλυτερη κοπελα που εχω παρει ποτε εδω και 4 χρονια.
Θα ανεβασω κριτικη συντομα. Εχω παρα πολες θετικες αντυπωσεις <3
Εννοείται μωρο ?@Γιολάντα Magic Γιολάντα, αν σε ένα ραντεβού σου έσκαγε μέσα ένας 22χρονος θα γαμιόσουν μαζί του με την ίδια μανία; ?
Αυτά είναιΜην το λες, και εμείς που έχουμε σχέση, κάθε μέρα sex δεν κάνουμε!??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπράβο στο κορίτσι ??
Οι φωτογραφίες επαγγελματικές ή από πελάτη;
???????Γεια σας μωράκια...Θέλω λίγο σπρώξιμο και κανένα χαστούκι σήμερα...Καλή η Γιολάντα αλλά σαν την πουτσα ???
Εσυ αυτή την εβδομάδα θα κάνεις έρωτα άσε τα χαστούκια να τα φάω εγώ ?????Γεια σας μωράκια...Θέλω λίγο σπρώξιμο και κανένα χαστούκι σήμερα...Καλή η Γιολάντα αλλά σαν την πουτσα ???
Παιδιά μην τα γράφετε αυτά έτσι, οι αναγνώστες της lifo καραδοκούν ?Γεια σας μωράκια...Θέλω λίγο σπρώξιμο και κανένα χαστούκι σήμερα...Καλή η Γιολάντα αλλά σαν την πουτσα ???
Θες ένα παυσίπονο μωρό μου?????Εσυ αυτή την εβδομάδα θα κάνεις έρωτα άσε τα χαστούκια να τα φάω εγώ ?????