Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.668
Εσύ με κόλλησες τοίχο ??χμμμ ??
Εσύ με κόλλησες τοίχο ??χμμμ ??
Deal! Αλλά ουέ κι αλίμονο αν λέιπει έστω και το ελάχιστο από όσα έταξες...ΖΕΜΠΟΎΔΙΕ ΠΟΡΝΟΓΕΡΕ αν το κάνεις αυτό κερνάω 10 κιλά παιδάκι, 3 καυτερές, 5 μερίδες λουκάνικο, ένα καφάσι μπύρες και όποιο ντούο τραβάει η όρεξή σου....
ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Αμέσως, να βάλεις χέρι στο φαίοκ αλλά θα φάω κι εγώ...
το ντούο δικό σου
Ξέρω πολύ καλά.τι της αρέσει ?Σε ζηλευω.εχει πεντανοστιμο μουνακι.γλυψε καλα.και τη σουφρα ετσι.της αρεσει.
Θα μπορούσες και όχι...Τι να κάνω να μη το πω;;; Θα το πω ???
Τι μού αρέσει???Ξέρω πολύ καλά.τι της αρέσει ?
Δεν λέω δημόσια θα στα κάνουν και άλλοι και δεν θέλω ??Τι μού αρέσει???
και τι δεν σου αρεσει μαθαμεΤι μού αρέσει???
Θα στο πω εγώ! Δεν μού αρέσει να πάω ραντεβού και να μην φάω πουτσα...να τελειώνει με οτιδήποτε άλλο χωρίς να με γαμησει...ιδικά αν είναι πρώτο ραντεβού...Μετά κατάθλιψη ???και τι δεν σου αρεσει μαθαμε
Γιατι υπαρχει περιπτωση εσυ να εχεις παει σε ραντεβου και να μην αναψε ο παρτενερ σου? Υπαρχει περιπτωση να μην εχει λειτουργησει καποιος μαζι σου?Θα στο πω εγώ! Δεν μού αρέσει να πάω ραντεβού και να μην φάω πουτσα...να τελειώνει με οτιδήποτε άλλο χωρίς να με γαμησει...ιδικά αν είναι πρώτο ραντεβού...Μετά κατάθλιψη ???
Αν ειναι να παθεις καταθλιψη θα σε σαπισουμε στη πουτσαραααα..Θα στο πω εγώ! Δεν μού αρέσει να πάω ραντεβού και να μην φάω πουτσα...να τελειώνει με οτιδήποτε άλλο χωρίς να με γαμησει...ιδικά αν είναι πρώτο ραντεβού...Μετά κατάθλιψη ???
Δεν με περνούν μόνο να με γαμησουν μωρό μου....???Γιατι υπαρχει περιπτωση εσυ να εχεις παει σε ραντεβου και να μην αναψε ο παρτενερ σου? Υπαρχει περιπτωση να μην εχει λειτουργησει καποιος μαζι σου?
Υ.Γ. Και οχι να απαντησεις εννοειται οτι δεν θα σε πιστεψω
Ναιιιιιιιιιι❤Αν ειναι να παθεις καταθλιψη θα σε σαπισουμε στη πουτσαραααα..
Δεν με περνούν μόνο να με γαμησουν μωρό μου....???
Σοφια απο το πρωτο ραντεβου το κανεις εσυ ??βουρ, δεν δινεις λιγο χρονο για γνωριμια?? Καλοοο?Θα στο πω εγώ! Δεν μού αρέσει να πάω ραντεβού και να μην φάω πουτσα...να τελειώνει με οτιδήποτε άλλο χωρίς να με γαμησει...ιδικά αν είναι πρώτο ραντεβού...Μετά κατάθλιψη ???
Εγώ για δουλειά μίλησα....Σοφια απο το πρωτο ραντεβου το κανεις εσυ ??βουρ, δεν δινεις λιγο χρονο για γνωριμια?? Καλοοο?
Ξεχασα να συμπληρωσω το αυτονοητο.. Οτι δεν σε πιστευω (παροτι δεν εχεις λογο να πεις ψεματα) διοτι κακα τα ψεματα απλα δεν γινεται αυτο που λεςΔεν με περνούν μόνο να με γαμησουν μωρό μου
Σε καλουν για ψυχαναλυση ??
Τελος παντων θεωρω οτι δεν γινεται να σε συναντησει καποιος και να μξν σε θελησει. Το θεωρω εξωπραγματικο
Δημόσια δεν μπορώ να γράψω ότι αρέσει στο καθένα...το ξέρεις αυτό!! Σε μήνυμα μπορώ να σε φωτίσω μιας και δεν έχεις καταλάβει μωράκι μου ??Ξεχασα να συμπληρωσω το αυτονοητο.. Οτι δεν σε πιστευω (παροτι δεν εχεις λογο να πεις ψεματα) διοτι κακα τα ψεματα απλα δεν γινεται αυτο που λες
Ουτε με ενδιαφερει να μαθω.. Το ξερω οτι υπαρχουν ανθρωποι με βιτσια και οπως σου εγραψα ποιο πανω δεν εχεις λογο να πεις ψεματα..Δημόσια δεν μπορώ να γράψω ότι αρέσει στο καθένα...το ξέρεις αυτό!! Σε μήνυμα μπορώ να σε φωτίσω μιας και δεν έχεις καταλάβει μωράκι μου ??
???????Ουτε με ενδιαφερει να μαθω.. Το ξερω οτι υπαρχουν ανθρωποι με βιτσια και οπως σου εγραψα ποιο πανω δεν εχεις λογο να πεις ψεματα..
Απλα εγω θεωρω οτι ειναι αδιανοητο και αφυσικο να μην σε θελει καποιος ..
Απο εκει και περα εννοειται οτι σεβομαστε τα γουστα του καθενος
Η ουσια ειναι οτι οι υπολυποι περναμε καλα μαζι σου