Sandra Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2021
- Like
- 12.474
Τι να κάνω να μη το πω;;; Θα το πω ???είμαι διαθέσιμη αλλά δεν θα είμαι διαθέσιμη ??
Τι να κάνω να μη το πω;;; Θα το πω ???είμαι διαθέσιμη αλλά δεν θα είμαι διαθέσιμη ??
Για πες...Τι να κάνω να μη το πω;;; Θα το πω ???
Μεγάλες αλήθειες λες...!Γεια σας μωράκια...Θέλω λίγο σπρώξιμο και κανένα χαστούκι σήμερα...Καλή η Γιολάντα αλλά σαν την πουτσα ???
Με βία στη βία απαντάει η γιολαντα.. Και το καβλι μας.. Εεεε η αγωνία ήθελα να πω κορυφώνεται!Εσυ αυτή την εβδομάδα θα κάνεις έρωτα άσε τα χαστούκια να τα φάω εγώ ?????
Σε ζηλευω.εχει πεντανοστιμο μουνακι.γλυψε καλα.και τη σουφρα ετσι.της αρεσει.
Για τρίποντο από το κέντρο?Σήμερα δουλεύω ??
?????Μεγάλες αλήθειες λες...!
Εσύ με κόλλησες τοίχο ??χμμμ ??
Deal! Αλλά ουέ κι αλίμονο αν λέιπει έστω και το ελάχιστο από όσα έταξες...ΖΕΜΠΟΎΔΙΕ ΠΟΡΝΟΓΕΡΕ αν το κάνεις αυτό κερνάω 10 κιλά παιδάκι, 3 καυτερές, 5 μερίδες λουκάνικο, ένα καφάσι μπύρες και όποιο ντούο τραβάει η όρεξή σου....
ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Αμέσως, να βάλεις χέρι στο φαίοκ αλλά θα φάω κι εγώ...
το ντούο δικό σου
Ξέρω πολύ καλά.τι της αρέσει ?Σε ζηλευω.εχει πεντανοστιμο μουνακι.γλυψε καλα.και τη σουφρα ετσι.της αρεσει.
Θα μπορούσες και όχι...Τι να κάνω να μη το πω;;; Θα το πω ???
Τι μού αρέσει???Ξέρω πολύ καλά.τι της αρέσει ?
Δεν λέω δημόσια θα στα κάνουν και άλλοι και δεν θέλω ??Τι μού αρέσει???
και τι δεν σου αρεσει μαθαμεΤι μού αρέσει???
Θα στο πω εγώ! Δεν μού αρέσει να πάω ραντεβού και να μην φάω πουτσα...να τελειώνει με οτιδήποτε άλλο χωρίς να με γαμησει...ιδικά αν είναι πρώτο ραντεβού...Μετά κατάθλιψη ???και τι δεν σου αρεσει μαθαμε
Γιατι υπαρχει περιπτωση εσυ να εχεις παει σε ραντεβου και να μην αναψε ο παρτενερ σου? Υπαρχει περιπτωση να μην εχει λειτουργησει καποιος μαζι σου?Θα στο πω εγώ! Δεν μού αρέσει να πάω ραντεβού και να μην φάω πουτσα...να τελειώνει με οτιδήποτε άλλο χωρίς να με γαμησει...ιδικά αν είναι πρώτο ραντεβού...Μετά κατάθλιψη ???
Αν ειναι να παθεις καταθλιψη θα σε σαπισουμε στη πουτσαραααα..Θα στο πω εγώ! Δεν μού αρέσει να πάω ραντεβού και να μην φάω πουτσα...να τελειώνει με οτιδήποτε άλλο χωρίς να με γαμησει...ιδικά αν είναι πρώτο ραντεβού...Μετά κατάθλιψη ???
Δεν με περνούν μόνο να με γαμησουν μωρό μου....???Γιατι υπαρχει περιπτωση εσυ να εχεις παει σε ραντεβου και να μην αναψε ο παρτενερ σου? Υπαρχει περιπτωση να μην εχει λειτουργησει καποιος μαζι σου?
Υ.Γ. Και οχι να απαντησεις εννοειται οτι δεν θα σε πιστεψω
Ναιιιιιιιιιι❤Αν ειναι να παθεις καταθλιψη θα σε σαπισουμε στη πουτσαραααα..