Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.306
- Πόντοι
- 2.036
Πήξαμε στους "μερακλήδες"...Δεν με περνούν μόνο να με γαμησουν μωρό μου...
Πήξαμε στους "μερακλήδες"...Δεν με περνούν μόνο να με γαμησουν μωρό μου...
Καλα προφανως κ εγω, πλακα εκανα οκκ. Δεν επιασε φαινεται.. Γιατι αλλο να μιλουσες εδω μεσα...Εγώ για δουλειά μίλησα....
Αλλά και προσωπική ζωή αν μού άρεσε πολύ θα έκανα ???Καλα προφανως κ εγω, πλακα εκανα οκκ. Δεν επιασε φαινεται.. Γιατι αλλο να μιλουσες εδω μεσα...
18 και πάνω να είναι ???@Sofia_Magic Σοφια, αν και σε εσένα ερχόταν ένας πελάτης σε μικρή ηλικία θα γαμιόσουν με το ίδιο πάθοςς;
Θέλω κι εγώ pm?Δημόσια δεν μπορώ να γράψω ότι αρέσει στο καθένα...το ξέρεις αυτό!! Σε μήνυμα μπορώ να σε φωτίσω μιας και δεν έχεις καταλάβει μωράκι μου ??
Πότε θα πάμε για καφέ?Αλλά και προσωπική ζωή αν μού άρεσε πολύ θα έκανα ???
Εσύ ξέρεις τα πάντα ???Θέλω κι εγώ pm?
Μόνο αν μού κάτσεις πρώτο ραντεβού...αν το παίζεις δύσκολος δεν έρχομαι....Πότε θα πάμε για καφέ?
Συγνώμη, δεν το κάνω από το πρώτο ραντεβού...Μόνο αν μού κάτσεις πρώτο ραντεβού...αν το παίζεις δύσκολος δεν έρχομαι....
Χαχαχαχα, τι πουτανίτσα που είσαι?Εσύ
Εσύ ξέρεις τα πάντα ???
Να αυτά δεν μπορώ....Συγνώμη, δεν το κάνω από το πρώτο ραντεβού...
Χωρίς να γευτείς τον μπούφο;Εγώ άνετα εγλυφα πατουσακια Σοφίας μόνο για μια ώρα
Μπούφο? Who is μπούφο αγαπημένε????Χωρίς να γευτείς τον μπούφο;
37 αμεεεεετι νουμερο πατουσακι εχεις σοφια ? δεν ξερω και αν της αρεσει και αν θα μαφηνε να το κανω
?????????Μπούφο? Who is μπούφο αγαπημένε????
Μπούφος, αχινός, μουντζούρης, είναι μερικά από τα ουσιαστικά που χρησιμοποιούμε σε μία άλλη γλώσσα, για να μιλήσουμε για το κέντρο του σύμπαντος. Αυτό δηλαδή που έχετε ανάμεσα στα ποδαράκια σας γλυκιά μουΜπούφο? Who is μπούφο αγαπημένε????
Αγαπητή @Sofia_Magic , έρχομαι ως άγγελος και σας μεταφέρω πρόσκληση για μία σύντομη επίσκεψη εις το νήμα των παππούληδων https://www.bourdela.com/forum/threads/oi-pappoylides-kai-oi-mikrotsoytsoynoi-toy-mpoy.219698/ . Τα άκακα αυτά γεροντάκια, εγκαταλελειμμένα πια από συγγενείς και φίλους, ζουν απομονωμένα εις ΚΑΠΗ μόνο με τις αναμνήσεις θρυλικών συνουσιών. Να φανταστείτε ότι σήμερα, Τσικνοπέμπτη, θα φάνε μόνο λίγο φιδέ με 2 στάλες λεμόνι! Θα επιθυμούσαν λοιπόν να τα τιμήσετε με την παρουσία σας είτε για μία διαδραστική συνέντευξη (θα ερωτηθείτε δεν ξέρω τί και θα ρωτήσετε ό,τι θέλετε) είτε απλώς για να φύγουν από τον μάταιο αυτό κόσμο με την γλυκιά εικόνα μιας καλλονής όπως εσείς, Σοφία. Λίγο μπούτι, λίγη γάμπα, άντε και λίγο στήθος (χωρίς ρώγα) – τίποτα σπουδαίο. Μπούφον δεν θα σας ζητηθεί να δείξετε. Δεν θέλουμε καρδιακές προσβολές. Ό,τι μας βγει τελοσπάντων. Μπορείτε να πάρετε και όποια φίλη σας επιθυμείτε. Εάν αποδεχτείτε, τα έσοδα από την εκδήλωση θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Με εκτίμηση, ο αγγελιοφόρος.37 αμεεεεε