Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 15.805
- Πόντοι
- 2.256
Τι να λεμε τωρα!κορμαρα!!
Τι να λεμε τωρα!κορμαρα!!
ΥπεροχηΓεια σας μωράκια! Να περάσετε όμορφα σήμερα...και αν μετά θέλετε να τα κάψετε εδώ είμαι εγώ...??❤
Γεια σας ????Υπεροχη
Σοφαρα δύναμη και απεριόριστη καβλα..Γεια σας ????
???????Σοφαρα δύναμη και απεριόριστη καβλα..
Κομψοτατη γ υ ν α ι κ α ρ α.Γεια σας ????
Τελικα οτι και να πουμε για σενα ειναι λιγο.. Απλα μας δειχνει τι σημαινει να βλεπεις το τελειο, το ιδανικο και το ιδεωδεςΓεια σας ????
Εγώ θα χαρώ να σε ξαναδώ...???? εδώ θα είμαι..Τελικα οτι και να πουμε για σενα ειναι λιγο.. Απλα μας δειχνει τι σημαινει να βλεπεις το τελειο, το ιδανικο και το ιδεωδες
Υ.Γ. Οπως εγραψα και σε προηγουμενο ποστ κριμα που δεν μπορω να σε (ξανα)δω μια απο αυτες τις μερες διοτι δεν βολευομαι
Ευχαριστώ πολύ ❤Κομψοτατη γ υ ν α ι κ α ρ α.
Φινέτσα και θηλυκότητα διακρίνωΓεια σας ????
Horny,naughty girlΕννοείται αυτό.....????
EditHey naughty and pretty boy ?
Μωρο μου εαυ ?
Για ξυλο αν αντέξεις και δεν χύσεις οταν δεις αυτο απο κοντα..χαχα
Ήμαρτον ....Καλημερα μωρα ❤
Λόγω αποκριών αποφάσισα να ντυθώ ......θα ντυθώ πουτανα ?
Εντάξει δεν θα υπάρχει διαφορά από τις προηγούμενες μέρες αλλά τουλάχιστον θα είμαι με στο κλίμα ?
Να βρείτε μια συντροφο να σας κοιτάει όπως η γιολαντα τα όρθια καυλιά ???Τι κάνουν τα αγόρια μού? Πως πάνε από καυλες σήμερα? Να βρείτε σύντροφο να σας κοιτάει όπως κοιτάει εμένα η Γιολάντα...????
Σοφακι σκέτη καύλα αυτό που φοράςΤι κάνουν τα αγόρια μού? Πως πάνε από καυλες σήμερα? Να βρείτε σύντροφο να σας κοιτάει όπως κοιτάει εμένα η Γιολάντα...????
Ωραία φωτογραφία ❤❤Τι κάνουν τα αγόρια μού? Πως πάνε από καυλες σήμερα? Να βρείτε σύντροφο να σας κοιτάει όπως κοιτάει εμένα η Γιολάντα...????