Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
θα μπερδεψεις τα μπουτια σου και θα τον φας καταλαθος ετσι οπως το πας.Ρε κορίτσια πείτε μου γιατί έχω φαντασιώσεις...στο 3 παίζει dp με το στραπον η μία από μπροστά κι εγώ από πίσω?η το ανάποδο?
Έχω δει μια τσόντα να ξεκινάει έτσι….Ρε κορίτσια πείτε μου γιατί έχω φαντασιώσεις...στο 3 παίζει dp με το στραπον η μία από μπροστά κι εγώ από πίσω?η το ανάποδο?
Δηλαδή, ο ηθοποιός-πρωταγωνιστής, ξεκίνησε την τσόντα μια χαρά παιδί και την τελείωσε ολόκληρη κοπέλα;Έχω δει μια τσόντα να ξεκινάει έτσι….
Απλά δεν είχε τη κατάληξη που θες ???
Δηλαδή την πάτησε ο άντρας και του γύρισε σε BDSM;Έχω δει μια τσόντα να ξεκινάει έτσι….
Εσυ έπεσες πιο κοντά ??Δηλαδή, ο ηθοποιός-πρωταγωνιστής, ξεκίνησε την τσόντα μια χαρά παιδί και την τελείωσε ολόκληρη κοπέλα;
Tι, υπάρχει και πιο κοντά; Δηλαδή κοπέλα ήρθε και κοπέλα έφυγε;Εσυ έπεσες πιο κοντά ??
πιο βαθειά ποιός έπεσε?Εσυ έπεσες πιο κοντά ??
Τίτλος ταινίας;Έχω δει μια τσόντα να ξεκινάει έτσι….
Έχω δει μια τσόντα
Τίτλος ταινίας;
το ρολοϊ κασιο ειναι ?Καλησπέρα μωράκια
Διαθέσιμη σήμερα ?
Apple ?το ρολοϊ κασιο ειναι ?
να παρεις κασιο τοτε ?Apple ?
να παρεις κασιο τοτε ?
Βάλε την συνέχεια....Είσοδο_εξοδο ...ζητάω πολλά? Η πάρε με μαζί σου..Καλησπέρα μωράκια
Διαθέσιμη σήμερα ?
δε σπαει δε χαλαειΠολλές γυναῖκες γίνονται πουτάνες γιά νά μποροῦν ν' ἀγοράζουν Apple, ὄχι Casio ... Ἄκου Casio...
Το μήλο της μνημοσύνης... Και της έριδος...Πολλές γυναῖκες γίνονται πουτάνες γιά νά μποροῦν ν' ἀγοράζουν Apple, ὄχι Casio ... Ἄκου Casio...