Daredevil9
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Like
- 985
- Πόντοι
- 86
Να βάλουμε τις ταβανοπροκες
Να βάλουμε τις ταβανοπροκες
Να βάλουμε τις ταβανοπροκεςααααα
Ααααα έλα ρε σύ και νόμιζα με θες για σεξ...Να βάλουμε τις ταβανοπροκες
Ακόμα δεν κατάλαβες...Ααααα έλα ρε σύ και νόμιζα με θες για σεξ...
Για σεξ μόνο δεν έρχομαι....( κάτι κατάλαβα)Ακόμα δεν κατάλαβες...
Για πες μου τι ακριβώς κατάλαβες;Για σεξ μόνο δεν έρχομαι....( κάτι κατάλαβα)
Ότι είσαι μόνο λόγια...Για πες μου τι ακριβώς κατάλαβες;
Λάθος κατάλαβες...Ότι είσαι μόνο λόγια...
Τι μινιμουναρα είναι αυτη....Αύριο διαθέσιμη στης 4... αν θέλει κάποιος να με ζεστάνει ??( την δόλια)...
?❤❤Τι μινιμουναρα είναι αυτη....
Είσαι μαζί με την μικρή Γιολάντα μαζί μου και βάζουμε ντουλάπια κουζίνας ..... Την κρατάς από τον κώλο να μην πέσει στην σκάλα....και τις τρίβεις και το ...νακι.......όπου να ναι τελειώνουμε, γιατί σας περιμένουν και αλλού..........βγήκε το μεροκάματο πάλιΤι έχω χάσει? Πού βρίσκομαι ??
... όντως είμαι με Γιολάντα..Είσαι μαζί με την μικρή Γιολάντα μαζί μου και βάζουμε ντουλάπια κουζίνας ..... Την κρατάς από τον κώλο να μην πέσει στην σκάλα....και τις τρίβεις και το ...νακι.......όπου να ναι τελειώνουμε, γιατί σας περιμένουν και αλλού..........βγήκε το μεροκάματο πάλι
Θα σπάσουν τις κόκκινες νυχαρες τους ρε μάστορα....εγώ ένα κατσαβίδι τους δίνω και πιάνουν......ενίοτε το χώνει η μία στον κώλο της άλληςΔεν είναι μεγάλη δουλειά οι ταβανοπροκες;
Ε σιγά για καλή χρήση θα πάνε ?Θα σπάσουν τις κόκκινες νυχαρες τους ρε μάστορα....εγώ ένα κατσαβίδι τους δίνω και πιάνουν......ενίοτε το χώνει η μία στον κώλο της άλλης
Στην δουλειά δεν επιτρέπεται μάστορα .... Να ξεκωλιαζομαστε μεταξύ μαςΕ σιγά για καλή χρήση θα πάνε ?
Μα θα τελειώναμε τη δουλειά και μετά θα την ξεκώλιαζαΣτην δουλειά δεν επιτρέπεται μάστορα .... Να ξεκωλιαζομαστε μεταξύ μας
Κάπου νομίζω ότι χαθήκαμεΤυπε έτσι λεφτά δεν βγαζεις σαν τεχνίτης, αν είναι να στα παίρνουν οι βοηθοί.....αυτές μεταξυ τους, το κάνουν τζάμπα .....είναι αχόρταγες για αναλ
Σε ποιας θα είναι να το κοιτάξω ?Οκ....σκίσε τες από πίσω και τις δυο....ένα μπλε στραβοκατσαβίδο αν το βρεις στην κωλαρα ....δικό μου είναι το θελω