Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 45.683
Έχω το κατάλληλο εργαλείο για αυτόΑύριο διαθέσιμη στης 4... αν θέλει κάποιος να με ζεστάνει ??( την δόλια)...
Από την Αννιτα πανια το πήρες?Έχω το κατάλληλο εργαλείο για αυτό
Ήταν σε προσφοράΑπό την Αννιτα πανια το πήρες?
???? καλό φαίνεται...Ήταν σε προσφορά
Βασικά εσυ θα τον ζεστανεις τον δόλιο,γιατί είσαι γυναίκα ΦΩΤΙΑΑύριο διαθέσιμη στης 4... αν θέλει κάποιος να με ζεστάνει ??( την δόλια)...
Εσένα αύριο.....Βασικά εσυ θα τον ζεστανεις τον δόλιο,γιατί είσαι γυναίκα ΦΩΤΙΑ
Κρύβε λόγια......Εσένα αύριο.....
.
ΣυμπασχωωωωΘέλει και κόπο και τρόπο?
Καυλιάρα @Sofia_Magic?Αύριο διαθέσιμη στης 4... αν θέλει κάποιος να με ζεστάνει ??( την δόλια)...
Την @Sofia_Magic την χρειάζεσαι άλλο;Ρε σεις.....τις έχω πάρει μαζί μου σε μια κουζίνα με εντοιχιζόμενα και με βοηθανε.....η μικρή ξέρει να ρεγουλαρει μεντεσέδες καλά, δεν το περίμενα.....
Πιάνει την κωλαρα στην μικρή να μην πέσει από την σκάλα.......Την @Sofia_Magic την χρειάζεσαι άλλο;
Τι έχω χάσει? Πού βρίσκομαι ??Πιάνει την κωλαρα στην μικρή να μην πέσει από την σκάλα.......
Βάλε μια άλλη στην θέση της να την πάρω εγώ που την θέλω για μια άλλη δουλειά ?Πιάνει την κωλαρα στην μικρή να μην πέσει από την σκάλα.......
Η Σοφία είναι μαζί μου πάντως ?Όντως που είναι τα κορίτσια αυτές τις μέρες;
Ωραία τότε θα μπορούσες να την αφήσεις που τη θέλω για μια δουλειά;?Η Σοφία είναι μαζί μου πάντως ?
Αααα δεν ξέρω θα το σκεφτώ .Ωραία τότε θα μπορούσες να την αφήσεις που τη θέλω για μια δουλειά;?
Τη θέλω για κάτι ταβανοπροκες.Αααα δεν ξέρω θα το σκεφτώ .
Πες μου τι την θέλεις και θα δούμε.....
Λυπάμαι δεν την δίνωΤη θέλω για κάτι ταβανοπροκες.