Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.306
- Πόντοι
- 2.036
Το ξέρω...Έχω πολλές αντοχες…Θα σου ζητάω συνέχεια γαμησι??
Το ξέρω...Έχω πολλές αντοχες…Θα σου ζητάω συνέχεια γαμησι??
Με τετοια τώρα που βάζεις πως να μην κανονίσουμε να σε δούμε; Έχε χάρη που έχουμε αποκλειστείΚαλή βδομάδα σε όλους..Έξω χιονίζει..τι καλύτερο από δυο η τρία σώματα να ζεσταίνονται μαζί ??
Αυτό θέλω!!!Θα σε πεθάνουμε???
3 με 1,δεν ξέρω άμα θα τα καταφέρω, αλλά υπόσχομαι να πέσω σαν ήρωας στην μάχη αβυσσαλέου σεξ!!!Εγώ λέω να έρθεις να περσσεις και εσυ καλά μαζί μας?
Καυλιαρα μου εσύ!!!Το πάθος λιώνει πάγους όπως αναφέραμε πιο πάνω… Άσε που με τόσο κρύο εχω παγώσει και θέλω κάποιον να με ζεστάνει
Το πάθος λιώνει πάγους όπως αναφέραμε πιο πάνω… Άσε που με τόσο κρύο εχω παγώσει και θέλω κάποιον να με ζεστάνει
Το πάθος λιώνει πάγους όπως αναφέραμε πιο πάνω… Άσε που με τόσο κρύο εχω παγώσει και θέλω κάποιον να με ζεστάνει
Αυτή η καυλα σου λιώνει και παγοβουνα...Καλή εβδομάδα χιονισμένη και.με πολύ καυλα.❤
Εσυ θα πέσεις και το ματζαφλαρι θα είναι ακόμα όρθιο...θα σε ξεκανουν οι λυσσαρες3 με 1,δεν ξέρω άμα θα τα καταφέρω, αλλά υπόσχομαι να πέσω σαν ήρωας στην μάχη αβυσσαλέου σεξ!!!
Βέβαια θα είμαι και τυχερός, γιατί θα έχω κοντά μου τρεις γυναικαρες,ποιος τη χάρη μου!!!
Ότι καλύτερο, γαμισι μέχρι τελικής πτώσης!!!Εσυ θα πέσεις και το ματζαφλαρι θα είναι ακόμα όρθιο...θα σε ξεκανουν οι λυσσαρες
Θα πας χορτάτοςΌτι καλύτερο, γαμισι μέχρι τελικής πτώσης!!!
Και ευχαριστημένος και ευτυχισμένος!!!Θα πας χορτάτος
Και ευχαριστημένος και ευτυχισμένος!!!
Το νου σας ρεμάλια, την Βανέσα και τα μάτια σας?Και ευχαριστημένος και ευτυχισμένος!!!
Δεν υπόσχομαι τίποτα!!!Το νου σας ρεμάλια, την Βανέσα και τα μάτια σας?
Θα σε ξεφλουδίσει, εύκολα!Δεν υπόσχομαι τίποτα!!!
Δεν θα συναντηθώ μαζί της για να την κοιτάω...
Δε σε πιστεύω ότι δε την έχεις εκπληρώσει και είναι ακόμα φαντασίωση...Μα είμαι.διαθεσιμη τι εννοείς!
Μεγάλη μου φαντασίωση να γαμιεμαι και έξω να χιονίζει ?
Την έχω αλλά πάντα κάτι μου έρχεται στο μυαλό.και καυλωνω ....Δε σε πιστεύω ότι δε την έχεις εκπληρώσει και είναι ακόμα φαντασίωση...