Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 45.687
Βυζάρες και η δύο ❤Ωραία ιδέα,λέω να πάρω Βανέσα με Αμυγδαλιά!!!
Θα γίνει της π.....ς!!!
Βυζάρες και η δύο ❤Ωραία ιδέα,λέω να πάρω Βανέσα με Αμυγδαλιά!!!
Θα γίνει της π.....ς!!!
Το ξέρω, τις είδα στις φωτογραφίες!!!Βυζάρες και η δύο ❤
Ευχαριστώ πολύ μωρό μου! Θα περάσεις καλά με της δυο??Το ξέρω, τις είδα στις φωτογραφίες!!!
Αλλά και εσύ δεν πας πίσω, κάνεις και καλό κρεβάτι, είσαι και καλό παιδί!!!
Αν είναι τόσο καλές όσο ήσουν και εσύ τότε θα περάσω σούπερ!!!Ευχαριστώ πολύ μωρό μου! Θα περάσεις καλά με της δυο??
Μικρές, γλυκουλες, βυζάρες! Θα μας πεις εσύ όταν θα της γνωρίσεις..❤Αν είναι τόσο καλές όσο ήσουν και εσύ τότε θα περάσω σούπερ!!!
??????? με τον υπερσιβηρικο...
Της περιτομής...???Ωραία ιδέα,λέω να πάρω Βανέσα με Αμυγδαλιά!!!
Θα γίνει της π.....ς!!!
Και εσυ μωρό μου δεν πας πίσω με τις βυζαρες σΒυζάρες και η δύο ❤
Εννοειταιιι έρχομαιΛέω να κινηθώ με την πουτοκλετα μου,αλλά θα χρειαστώ παρτενέρ, θα έρθεις;;;
Θα ανεβάσω κριτική για το τι έγινε μέσα στο δωμάτιο!!!Μικρές, γλυκουλες, βυζάρες! Θα μας πεις εσύ όταν θα της γνωρίσεις..❤
Αυτά είναι, μου αρέσεις που δεν κωλωνεις!!!Εννοειταιιι έρχομαι![]()
Σκληρός καρ...ης...!!!!!!!Θα ανεβάσω κριτική για το τι έγινε μέσα στο δωμάτιο!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτά είναι, μου αρέσεις που δεν κωλωνεις!!!
Πας να μας βάλεις σε μπελάδες ρε Βανέσα. Δεν θέλω και πολύ να κατηφορήσω προς Μπιλ μεριά?Καλή βδομάδα σε όλους..Έξω χιονίζει..τι καλύτερο από δυο η τρία σώματα να ζεσταίνονται μαζί??
Για ποιον είπες το φορείο;Της περιτομής...???
Της ποπης...???
???
Let me guess...Της επί χρημασι εκδιδομενης γυναικός το σιδηρουν παραπετασμα...!!!
Θα έρθω να πάρω μάτι φίλος...και στο φινάλε πυροτεχνηματα για σένα και φορείο για τις κορασιδες?
Το avatar σου συνάδελφε τα λέει όλα...Για ποιον είπες το φορείο;
Δεν το επίλεξα στην τύχη να ξέρεις και δεν κάνω καθόλου πλάκα?Το avatar σου συνάδελφε τα λέει όλα...
Θα σε πεθάνουμε???Ωραία ιδέα,λέω να πάρω Βανέσα με Αμυγδαλιά!!!
Θα γίνει της π.....ς!!!
Αυτό θελωωωΠας να μας βάλεις σε μπελάδες ρε Βανέσα. Δεν θέλω και πολύ να κατηφορήσω προς Μπιλ μεριά?
Εγώ λέω να έρθεις να περσσεις και εσυ καλά μαζί μας?Ευχαριστώ πολύ μωρό μου! Θα περάσεις καλά με της δυο??
Να ξέρεις έχω τρόπο να κινηθώ κι ας ρίξει κι άλλο τόσο χιόνι???Αυτό θελωωωΝα ζεσταθούμε παρεαααα?