Βανέσα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 9.453
Καλή εβδομάδα!Καλή εβδομάδα μωράκια❤
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά πως θα κινηθείς;;;Καλή βδομάδα σε όλους..Έξω χιονίζει..τι καλύτερο από δυο η τρία σώματα να ζεσταίνονται μαζί ??
Με αμάξι ?????Συμφωνώ μαζί σου, αλλά πως θα κινηθείς;;;
??? με τον υπερσιβηρικο...Συμφωνώ μαζί σου, αλλά πως θα κινηθείς;;;
Λέω να κινηθώ με την πουτοκλετα μου,αλλά θα χρειαστώ παρτενέρ, θα έρθεις;;;Με αμάξι ?????
Αγαπητέ συνάδελφε όταν υπάρχει πάθος, και πάγοι λιώνουν...δεν έχεις δει το frozen...???Συμφωνώ μαζί σου, αλλά πως θα κινηθείς;;;
Πάρε δύο κοπέλες και βουρ για τρικαβαλο...!!!Λέω να κινηθώ με την πουτοκλετα μου,αλλά θα χρειαστώ παρτενέρ, θα έρθεις;;;
Αμεεε?Κορίτσια όμορφα να κάνω το έλκηθρο...??? ή ένα κρεββάτι από πάγο να γουστάρετε..
Όχι δεν το έχω δει!!!Αγαπητέ συνάδελφε όταν υπάρχει πάθος, και πάγοι λιώνουν...δεν έχεις δει το frozen...???
Ωραία ιδέα,λέω να πάρω Βανέσα με Αμυγδαλιά!!!Πάρε δύο κοπέλες και βουρ για τρικαβαλο...!!!
Βυζάρες και η δύο ❤Ωραία ιδέα,λέω να πάρω Βανέσα με Αμυγδαλιά!!!
Θα γίνει της π.....ς!!!
Το ξέρω, τις είδα στις φωτογραφίες!!!Βυζάρες και η δύο ❤
Ευχαριστώ πολύ μωρό μου! Θα περάσεις καλά με της δυο??Το ξέρω, τις είδα στις φωτογραφίες!!!
Αλλά και εσύ δεν πας πίσω, κάνεις και καλό κρεβάτι, είσαι και καλό παιδί!!!
Αν είναι τόσο καλές όσο ήσουν και εσύ τότε θα περάσω σούπερ!!!Ευχαριστώ πολύ μωρό μου! Θα περάσεις καλά με της δυο??
Μικρές, γλυκουλες, βυζάρες! Θα μας πεις εσύ όταν θα της γνωρίσεις..❤Αν είναι τόσο καλές όσο ήσουν και εσύ τότε θα περάσω σούπερ!!!
??????? με τον υπερσιβηρικο...
Της περιτομής...???Ωραία ιδέα,λέω να πάρω Βανέσα με Αμυγδαλιά!!!
Θα γίνει της π.....ς!!!
Και εσυ μωρό μου δεν πας πίσω με τις βυζαρες σΒυζάρες και η δύο ❤
Εννοειταιιι έρχομαιΛέω να κινηθώ με την πουτοκλετα μου,αλλά θα χρειαστώ παρτενέρ, θα έρθεις;;;