Βανέσα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 9.331
Το πάθος λιώνει πάγους όπως αναφέραμε πιο πάνω… Άσε που με τόσο κρύο εχω παγώσει και θέλω κάποιον να με ζεστάνειΝα ξέρεις έχω τρόπο να κινηθώ κι ας ρίξει κι άλλο τόσο χιόνι???
Το πάθος λιώνει πάγους όπως αναφέραμε πιο πάνω… Άσε που με τόσο κρύο εχω παγώσει και θέλω κάποιον να με ζεστάνειΝα ξέρεις έχω τρόπο να κινηθώ κι ας ρίξει κι άλλο τόσο χιόνι???
Σ' αγαπώ??Το πάθος λιώνει πάγους όπως αναφέραμε πιο πάνω… Άσε που με τόσο κρύο εχω παγώσει και θέλω κάποιον να με ζεστάνει
Έλα ν μου το πεις από κοντά??Σ' αγαπώ??
Ρε διάολε, καλά εγώ μπορώ να πάω παντού. Εσύ πως;Έλα ν μου το πεις από κοντά??
Με τέτοιες καυλες που έχω έρχομαι κ με ελικόπτερο?Δοκίμασε με?Ρε διάολε, καλά εγώ μπορώ να πάω παντού. Εσύ πως;
Μεγαλοοο… έλα ν σου δείξω πόσοι?Τι πουτανί είσαι...
Στο έχω πει. Εσύ είσαι για 24ωρο ή ακόμα καλύτερα για σ/κ...Μεγαλοοο… έλα ν σου δείξω πόσοι?
Έχω πολλές αντοχες…Θα σου ζητάω συνέχεια γαμησι??Στο έχω πει. Εσύ είσαι για 24ωρο ή ακόμα καλύτερα για σ/κ...
Το ξέρω...Έχω πολλές αντοχες…Θα σου ζητάω συνέχεια γαμησι??
Με τετοια τώρα που βάζεις πως να μην κανονίσουμε να σε δούμε; Έχε χάρη που έχουμε αποκλειστείΚαλή βδομάδα σε όλους..Έξω χιονίζει..τι καλύτερο από δυο η τρία σώματα να ζεσταίνονται μαζί ??
Αυτό θέλω!!!Θα σε πεθάνουμε???
3 με 1,δεν ξέρω άμα θα τα καταφέρω, αλλά υπόσχομαι να πέσω σαν ήρωας στην μάχη αβυσσαλέου σεξ!!!Εγώ λέω να έρθεις να περσσεις και εσυ καλά μαζί μας?
Καυλιαρα μου εσύ!!!Το πάθος λιώνει πάγους όπως αναφέραμε πιο πάνω… Άσε που με τόσο κρύο εχω παγώσει και θέλω κάποιον να με ζεστάνει
Το πάθος λιώνει πάγους όπως αναφέραμε πιο πάνω… Άσε που με τόσο κρύο εχω παγώσει και θέλω κάποιον να με ζεστάνει
Το πάθος λιώνει πάγους όπως αναφέραμε πιο πάνω… Άσε που με τόσο κρύο εχω παγώσει και θέλω κάποιον να με ζεστάνει
Αυτή η καυλα σου λιώνει και παγοβουνα...Καλή εβδομάδα χιονισμένη και.με πολύ καυλα.❤
Εσυ θα πέσεις και το ματζαφλαρι θα είναι ακόμα όρθιο...θα σε ξεκανουν οι λυσσαρες3 με 1,δεν ξέρω άμα θα τα καταφέρω, αλλά υπόσχομαι να πέσω σαν ήρωας στην μάχη αβυσσαλέου σεξ!!!
Βέβαια θα είμαι και τυχερός, γιατί θα έχω κοντά μου τρεις γυναικαρες,ποιος τη χάρη μου!!!
Ότι καλύτερο, γαμισι μέχρι τελικής πτώσης!!!Εσυ θα πέσεις και το ματζαφλαρι θα είναι ακόμα όρθιο...θα σε ξεκανουν οι λυσσαρες
Θα πας χορτάτοςΌτι καλύτερο, γαμισι μέχρι τελικής πτώσης!!!