Daredevil9
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Like
- 985
- Πόντοι
- 86
Καυλιάρα @Sofia_Magic?Αύριο διαθέσιμη στης 4... αν θέλει κάποιος να με ζεστάνει ??( την δόλια)...
Καυλιάρα @Sofia_Magic?Αύριο διαθέσιμη στης 4... αν θέλει κάποιος να με ζεστάνει ??( την δόλια)...
Την @Sofia_Magic την χρειάζεσαι άλλο;Ρε σεις.....τις έχω πάρει μαζί μου σε μια κουζίνα με εντοιχιζόμενα και με βοηθανε.....η μικρή ξέρει να ρεγουλαρει μεντεσέδες καλά, δεν το περίμενα.....
Πιάνει την κωλαρα στην μικρή να μην πέσει από την σκάλα.......Την @Sofia_Magic την χρειάζεσαι άλλο;
Τι έχω χάσει? Πού βρίσκομαι ??Πιάνει την κωλαρα στην μικρή να μην πέσει από την σκάλα.......
Βάλε μια άλλη στην θέση της να την πάρω εγώ που την θέλω για μια άλλη δουλειά ?Πιάνει την κωλαρα στην μικρή να μην πέσει από την σκάλα.......
Η Σοφία είναι μαζί μου πάντως ?Όντως που είναι τα κορίτσια αυτές τις μέρες;
Ωραία τότε θα μπορούσες να την αφήσεις που τη θέλω για μια δουλειά;?Η Σοφία είναι μαζί μου πάντως ?
Αααα δεν ξέρω θα το σκεφτώ .Ωραία τότε θα μπορούσες να την αφήσεις που τη θέλω για μια δουλειά;?
Τη θέλω για κάτι ταβανοπροκες.Αααα δεν ξέρω θα το σκεφτώ .
Πες μου τι την θέλεις και θα δούμε.....
Λυπάμαι δεν την δίνωΤη θέλω για κάτι ταβανοπροκες.
Δεν είναι μεγάλη δουλειά οι ταβανοπροκες;Λυπάμαι δεν την δίνω
Μόνο για μεγάλες δουλειές.?
Σε τέτοιες δουλειές πάμε μαζί συνήθως ????Δεν είναι μεγάλη δουλειά οι ταβανοπροκες;
Δεν είναι μεγάλη δουλειά οι ταβανοπροκες;
Για ποιά με πέρασες? Πού νομίζεις ότι έχεις μπει? Εδώ μόνο προξενιό κάνουμε...σοβαρές προτάσεις μόνο...Δεν είναι μεγάλη δουλειά οι ταβανοπροκες;
Να τις βάλουμε στο κρεβάτι θέλω ?Για ποιά με πέρασες? Πού νομίζεις ότι έχεις μπει? Εδώ μόνο προξενιό κάνουμε...σοβαρές προτάσεις μόνο...
Μην μας περάσουν και για πουτανες ??Για ποιά με πέρασες? Πού νομίζεις ότι έχεις μπει? Εδώ μόνο προξενιό κάνουμε...σοβαρές προτάσεις μόνο...
Σώπα μωρέ... ποιος τα λέει αυτά;Μην μας περάσουν και για πουτανες ??
Το είπε δεν άντεξε ??????Μην μας περάσουν και για πουτανες ??
Θα έρθεις τελικά;Το είπε δεν άντεξε ??????
Πού?Θα έρθεις τελικά;