Daredevil9
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Like
- 983
- Πόντοι
- 86
Δεν είναι μεγάλη δουλειά οι ταβανοπροκες;Λυπάμαι δεν την δίνω
Μόνο για μεγάλες δουλειές.?
Δεν είναι μεγάλη δουλειά οι ταβανοπροκες;Λυπάμαι δεν την δίνω
Μόνο για μεγάλες δουλειές.?
Σε τέτοιες δουλειές πάμε μαζί συνήθως ????Δεν είναι μεγάλη δουλειά οι ταβανοπροκες;
Δεν είναι μεγάλη δουλειά οι ταβανοπροκες;
Για ποιά με πέρασες? Πού νομίζεις ότι έχεις μπει? Εδώ μόνο προξενιό κάνουμε...σοβαρές προτάσεις μόνο...Δεν είναι μεγάλη δουλειά οι ταβανοπροκες;
Να τις βάλουμε στο κρεβάτι θέλω ?Για ποιά με πέρασες? Πού νομίζεις ότι έχεις μπει? Εδώ μόνο προξενιό κάνουμε...σοβαρές προτάσεις μόνο...
Μην μας περάσουν και για πουτανες ??Για ποιά με πέρασες? Πού νομίζεις ότι έχεις μπει? Εδώ μόνο προξενιό κάνουμε...σοβαρές προτάσεις μόνο...
Σώπα μωρέ... ποιος τα λέει αυτά;Μην μας περάσουν και για πουτανες ??
Το είπε δεν άντεξε ?Μην μας περάσουν και για πουτανες ??
Θα έρθεις τελικά;Το είπε δεν άντεξε ??????
Πού?Θα έρθεις τελικά;
Να βάλουμε τις ταβανοπροκες
Να βάλουμε τις ταβανοπροκεςααααα
Ααααα έλα ρε σύ και νόμιζα με θες για σεξ...Να βάλουμε τις ταβανοπροκες
Ακόμα δεν κατάλαβες...Ααααα έλα ρε σύ και νόμιζα με θες για σεξ...
Για σεξ μόνο δεν έρχομαι....( κάτι κατάλαβα)Ακόμα δεν κατάλαβες...
Για πες μου τι ακριβώς κατάλαβες;Για σεξ μόνο δεν έρχομαι....( κάτι κατάλαβα)
Ότι είσαι μόνο λόγια...Για πες μου τι ακριβώς κατάλαβες;![]()
Λάθος κατάλαβες...Ότι είσαι μόνο λόγια...
Τι μινιμουναρα είναι αυτη....Αύριο διαθέσιμη στης 4... αν θέλει κάποιος να με ζεστάνει ??( την δόλια)...
?Τι μινιμουναρα είναι αυτη....
Είσαι μαζί με την μικρή Γιολάντα μαζί μου και βάζουμε ντουλάπια κουζίνας ..... Την κρατάς από τον κώλο να μην πέσει στην σκάλα....και τις τρίβεις και το ...νακι.......όπου να ναι τελειώνουμε, γιατί σας περιμένουν και αλλού..........βγήκε το μεροκάματο πάλιΤι έχω χάσει? Πού βρίσκομαι ??
... όντως είμαι με Γιολάντα..Είσαι μαζί με την μικρή Γιολάντα μαζί μου και βάζουμε ντουλάπια κουζίνας ..... Την κρατάς από τον κώλο να μην πέσει στην σκάλα....και τις τρίβεις και το ...νακι.......όπου να ναι τελειώνουμε, γιατί σας περιμένουν και αλλού..........βγήκε το μεροκάματο πάλι