Sandra Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2021
- Like
- 12.472
Για αυτές που έπαιξα τι να πω, τα βλέπετε μόνοι σας ?Άσε αυτές που είδες, για αυτές που έπαιξες πες μας!
Για αυτές που έπαιξα τι να πω, τα βλέπετε μόνοι σας ?Άσε αυτές που είδες, για αυτές που έπαιξες πες μας!
δε σπαει δε χαλαει
ειναι κασιο και γαμαει
απο παλια το φορανε γεροι και μικροι στο δεξι τους το χερακι
και ολοι μαζι φωναζουν ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!
Την παρούσα ταινία δεν την έχω δει. Άλλα θα μπορούσες να υποδυθείς άλλους ρόλους θεατρικούς σε βιοματικό επίπεδο, που να έχουν αναφορά στο βίωμα και όχι στην δράση.Για αυτές που έπαιξα τι να πω, τα βλέπετε μόνοι σας ?
εγω δεν ειχα ποτε μου, τι να το κανω αλλωστε ?Τά κινητά ἔχουν ἀντικαταστήσει τὰ ΠΕΡΙΤΤΑ ΠΛΕΟΝ ρολόγια χειρός... Ρολόι χειρός ἔχω νά φορέσω πάνω ἀπό 15 ἔτη...
Τώρα ετοιμάζουμε μια για το σινεμά, δεν σας λέω περισσότερα αλλά όταν βγει μη τυχόν και δεν πάτε όλοι κινηματογράφο να τη δείτε, ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΝΑ ΚΑΝΕΤΕΤην παρούσα ταινία δεν την έχω δει. Άλλα θα μπορούσες να υποδυθείς άλλους ρόλους θεατρικούς σε βιοματικό επίπεδο, που να έχουν αναφορά στο βίωμα και όχι στην δράση.
Για αυτές που έπαιξα τι να πω, τα βλέπετε μόνοι σας ?
Καύλα και οι 2??Καλησπέρα μωράκιαΕμείς ξεκινήσαμε ήδη να γλυφομαστεεε.. Ποιος θα έρθει να μας κάνει παρέα;;
Θα είμαστε διαθέσιμες μέχρι αργά
Έχεις κάνει γυρίσματα; Πότε είναι να βγει; Τι θέμα είναι ; Σκηνοθέτης; Ένα από αυτά πες.Τώρα ετοιμάζουμε μια για το σινεμά, δεν σας λέω περισσότερα αλλά όταν βγει μη τυχόν και δεν πάτε όλοι κινηματογράφο να τη δείτε, ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ
Σήμερα η Βανεσσουλαα είναι πολυυ υγρηηη και ειδικά η γεύση της με τρέλανε !!Καλησπέρα μωράκιαΕμείς ξεκινήσαμε ήδη να γλυφομαστεεε.. Ποιος θα έρθει να μας κάνει παρέα;;
Η 2ρη χοντρούλα ποια είναι;Καλησπέρα μωράκιαΕμείς ξεκινήσαμε ήδη να γλυφομαστεεε.. Ποιος θα έρθει να μας κάνει παρέα;;
Η Αμυγδαλια ειναι η αλλη κοπελα αδερφε, αλλα με το χοντρουλα την αδικεις…Η 2ρη χοντρούλα ποια είναι;
Sandra στην σελίδα του Magic girls ποτέ θα μπεις ?Έχω δει μια τσόντα να ξεκινάει έτσι….
Απλά δεν είχε τη κατάληξη που θες ???
Όσο καλό σεξ κ να κάνει δεν είναι το στυλ μου. Μου αρέσουν skinny αρα δεν θα πάρωΗ Αμυγδαλια ειναι η αλλη κοπελα αδερφε, αλλα με το χοντρουλα την αδικεις…
Ισως αδικειται απο τη φωτο αυτη..
Αν σε βαλει κατω η Αμυγδαλια ομως αδερφε θα δεις τον Χριστο φανταρο, θα σε αφυδατωσει για πλακα…
Κι ειναι και κουκλα απο κοντα.
Η Σάντρα είναι αυτό το μωρό ρε παιδιά;Άσε αυτές που είδες, για αυτές που έπαιξες πες μας!
Σε λάθος νήμα πόσταρες. Η μήπως πήρες μεταγραφή στο γραφείο;εδω ειμαι
Η κυρία;εδω ειμαι
Το νήμα είναι μόνο για τα κορίτσια του magicgirls?εδω ειμαι
να την βγαλωΤο νήμα είναι μόνο για τα κορίτσια του magicgirls?