Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.931
Αν έχεις ενημερώσει από την προηγούμενη ημέρα μπορώ να εξυπηρετήσω και πρωινάΆντε να ξεκινήσουμε τα πρωινά και για εμάς τους πρωινους...
Για τις πρωινές μας καύλες??
Αν έχεις ενημερώσει από την προηγούμενη ημέρα μπορώ να εξυπηρετήσω και πρωινάΆντε να ξεκινήσουμε τα πρωινά και για εμάς τους πρωινους...
Κομμωτής;Βανέσα ωραίο χρώμα μαλλιών
Βανέσα ωραίο χρώμα κωλαράκιΚαλησπέρα Σήμερα θα είμαι διαθέσιμη
Καλή εβδομάδα...θέλει κανείς να μού κάνει παρέα ?????
?????? αφού έχεις μέσον γιατί γκρινιάζεις?
χιουμορ μπαμπη, χιουμορ ??????? αφού έχεις μέσον γιατί γκρινιάζεις?
Βρε κοίτα πού έχουμε ίδιο χιούμορ τελικά...??χιουμορ μπαμπη, χιουμορ ?
Τι πανέμορφο μουνάκι είναι αυτό?Καλή εβδομάδα...θέλει κανείς να μού κάνει παρέα ?????
Ροζαλιντα ?Τι πανέμορφο μουνάκι είναι αυτό?
Βρε εσείς με τόση χημεία που έχετε γιατί δεν παντρευεστε ? Μόνο μην κάνει ζήλιες μετά ο μάγκας και δεν σε αφήνει να γαμιεσαι με άλλους....Βρε κοίτα πού έχουμε ίδιο χιούμορ τελικά...??
Σε ευχαριστώ μωρό μΒανέσα ωραίο χρώμα μαλλιών
Εσένα μωράκι μ σε περιμένωΒανέσα ωραίο χρώμα κωλαράκι
Μπορεί να είναι παντρεμένος βρε .... Όταν αποφασίζω για να νοικοκυρευτω θα το βάλω ενημέρωση εδώ...Προς το παρόν μόνο σεξ....??Βρε εσείς με τόση χημεία που έχετε γιατί δεν παντρευεστε ? Μόνο μην κάνει ζήλιες μετά ο μάγκας και δεν σε αφήνει να γαμιεσαι με άλλους....
Η μεξικάνικη σειρά που έπαιζε στον Alpha?Ροζαλιντα ?
Βανεσα τον μισο η ολον μεσα ? ??Καλησπέρα Σήμερα θα είμαι διαθέσιμη
περιμενω ακομα τη δικια σου για να αποφασισω.Βρε εσείς με τόση χημεία που έχετε γιατί δεν παντρευεστε ? Μόνο μην κάνει ζήλιες μετά ο μάγκας και δεν σε αφήνει να γαμιεσαι με άλλους....
????? ναιιιιιΗ μεξικάνικη σειρά που έπαιζε στον Alpha?
Πιστεύω πρώτος πρώτος υποψήφιος γαμπρός θα ναι ο παπαφιλιψ δεν έχει ανταγωνισμο εδώ μέσα... Δεν μας βλέπει καν....Μπορεί να είναι παντρεμένος βρε .... Όταν αποφασίζω για να νοικοκυρευτω θα το βάλω ενημέρωση εδώ...Προς το παρόν μόνο σεξ....??
Θα είναι κουμπαρα ετοιμη στην έχω Μπραντ πιτπεριμενω ακομα τη δικια σου για να αποφασισω.
τι θα γινει τελικα ?
Μόνο που μπαίνω εγώ σφήνα πλέον και υπάρχει ανταγωνισμός ?Πιστεύω πρώτος πρώτος υποψήφιος γαμπρός θα ναι ο παπαφιλιψ δεν έχει ανταγωνισμο εδώ μέσα... Δεν μας βλέπει καν....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα είναι κουμπαρα ετοιμη στην έχω Μπραντ πιτ