Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.931
Καύλα Αμυγδαλιά!!!καλησπέρα μωράκια!!! Διαθέσιμη σήμερα
Οπ να και τό μωρό μετά από καιρό ? άνετα έβαζα την μούρη μου εκεί μέσα και έβγαινα μετά από κάνα δυωρο ?καλησπέρα μωράκια!!! Διαθέσιμη σήμερα
Μήπως είναι καιρός να μας φωνάξεις μερικούς από εδώ να σου φτιάξουμε σωστά τον εντοιχισμένο φούρνο....κανενα άλλο ντουλάπι ίσως.......Σε λίγο ξεκινάω μωράκια...
Κρύο καιρός για τρίο??❤
Μωράκι λειτουργούν όλα στην εντέλεια.....όταν μου φύγει κανας μεντεσές θα σε φωνάξω ??Μήπως είναι καιρός να μας φωνάξεις μερικούς από εδώ να σου φτιάξουμε σωστά τον εντοιχισμένο φούρνο....κανενα άλλο ντουλάπι ίσως.......
Εγώ θέλω να βοηθήσω... Αν θες... Χωρίς αντίτιμο ούτε σε χρήμα ούτε σε είδος.Μήπως είναι καιρός να μας φωνάξεις μερικούς από εδώ να σου φτιάξουμε σωστά τον εντοιχισμένο φούρνο....κανενα άλλο ντουλάπι ίσως.......
Από το 1975 μάστορας ...τι μωράκι μας λες τώρα.......Μωράκι λειτουργούν όλα στην εντέλεια.....όταν μου φύγει κανας μεντεσές θα σε φωνάξω ??
Μια χαρά λειτουργεί ο φουρνάκος μου πάντως σήμερα το χρησιμοποίησα ?Από το 1975 μάστορας ...τι μωράκι μας λες τώρα.......
Θέλω να μου έρθετε με φόρμα εργασίας τη βρίσκω με κάτι τέτοια ?Εγώ θέλω να βοηθήσω... Αν θες... Χωρίς αντίτιμο ούτε σε χρήμα ούτε σε είδος.
Έχεις δίκιο! Εγώ αν μπορώ να συμβάλω ανιδιοτελώς.Γιατί χαλας την δουλειά ρε φίλε...εγώ το είδα πρώτος.... στις άλλες ζωντοχήρες έτσι κάνεις δηαλδη
ωπ!!! συνάδελφος;; ?Μήπως είναι καιρός να μας φωνάξεις μερικούς από εδώ να σου φτιάξουμε σωστά τον εντοιχισμένο φούρνο....κανενα άλλο ντουλάπι ίσως.......
Εγω με τα υδραυλικά μου εχω θέμαωπ!!! συνάδελφος;; ?
Τα έχω μαρκάρει και αυτά και σου είπα είναι από δεκαετία χούντας....πέντε μέρες να στο κάνουμε Άλλαξε το πρέπει......και να σε σκίζουμε για αλλες τόσες, όλο το συνεργείο μαζίΕγω με τα υδραυλικά μου εχω θέμα
Ποιος μπορεί να μου τα επισκευάσει? ?
Τέτοια μου λες και καυλωνω ??Να έρθουμε όλοι......με τα εργαλεία στο χέρι να σου φτιάξουμε την κωλαρα σου την απίστευτη....μετά
Τα έχω μαρκάρει και αυτά και σου είπα είναι από δεκαετία χούντας....πέντε μέρες να στο κάνουμε Άλλαξε το πρέπει......και να σε σκίζουμε για αλλες τόσες, όλο το συνεργείο μαζί
Madisson baby?????Όταν είσαι στη δουλειά και σε ρωτάνε τι καιρό έχει ..