tasouras21
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.347
- Πόντοι
- 1.236
Το μπουκάλι από κάτω χρησιμοποιήθηκε με κάποιο τρόπο?????????Hello ? διαθέσιμη σήμερα
Το μπουκάλι από κάτω χρησιμοποιήθηκε με κάποιο τρόπο?????????Hello ? διαθέσιμη σήμερα
Καλησπέρα από τα μεταξωτά δωμάτια του Πριάμου ?
Δεν φαίνεται ..Σε πεθύμισα !!!
Σαντρα μου ποσες μερες ακομη θα σαι διαθεσιμη;;Καλησπέρα από τα μεταξωτά δωμάτια του Πριάμου ?
@Makedona1971 δεν ξέρω αλλά έχω την αίσθηση πως μπορεί να έχεις δίκιοΡε σεις, είναι σίγουρο ότι γράφετε εσείς;
Όντως τώρα ;; Δεν βλέπεις πχ ότι ανέβασα αυτή τη φωτό πριν λίγο ενώ ήμουν στο ραντεβού , από το κινητό μου;; ??@Makedona1971 δεν ξέρω αλλά έχω την αίσθηση πως μπορεί να έχεις δίκιο
Γιατί οι φωτο είναι jpeg και όχι jpg που έχουν τα κινητά.
Το θέμα είναι πως είναι καλές και σύντομα πρέπει να κάνω μια συνεδρία
.
Όχι ακόμη .. θα κάτσω λίγες μερούλεςΣαντρα μου ποσες μερες ακομη θα σαι διαθεσιμη;;
Ελπιζω να μην εφτασε ακομη η ωρα για διαλειμμα απο τον αγωνα??
Πανέμορφη @Sandra Magic που όχι μονο τα δωμάτια του Πρίαμου , σου αξίζουν άλλα και πολλά, άλλα.Όντως τώρα ;; Δεν βλέπεις πχ ότι ανέβασα αυτή τη φωτό πριν λίγο ενώ ήμουν στο ραντεβού , από το κινητό μου;; ??
Εμείς μιλάμε αυτοπροσώπωςΡε σεις, είναι σίγουρο ότι γράφετε εσείς;
@Γιολάντα Magic είσαι μια καυλοδίνη(*), βάλε αν θες μια φωτο από το κινητό σου.Εμείς μιλάμε αυτοπροσώπως
Έχουμε.η καθεμια.λογαριασμο όπως βλέπεις ??
Με τι ρούχα σε υποδέχτηκε ο μπέμπης.Όσοι προλάβατε, προλάβατε.. τώρα έχω κάτι άλλο να κάνω .. ? καληνύχτα μωράκια, τα λέμε αύριο πάλι !
Καλή βραδιά, ζακέτα να βάλεις γιατί εδώ βρέχει Σας βλέπω γδυτούς.Όσοι προλάβατε, προλάβατε.. τώρα έχω κάτι άλλο να κάνω .. ? καληνύχτα μωράκια, τα λέμε αύριο πάλι !
Εγώ τον ντύνω, είμαι βιτσιοζαΜε τι ρούχα σε υποδέχτηκε ο μπέμπης.
Πες του φλώρου να δει nickelodeon και μείνε εδώ μαζί μας!
Είμαστε θερμοί άνθρωποιΚαλή βραδιά, ζακέτα να βάλεις γιατί εδώ βρέχει Σας βλέπω γδυτούς.
Αν είσαι ψιλο-σαπάκι να προσέχεις, γιατί αυτά τα μικρά έχουν χοληστερίνη!!!@Makedona1971 δεν ξέρω αλλά έχω την αίσθηση πως μπορεί να έχεις δίκιο
Γιατί οι φωτο είναι jpeg και όχι jpg που έχουν τα κινητά.
Το θέμα είναι πως είναι καλές και σύντομα πρέπει να κάνω μια συνεδρία
.
Ρε το ξέρω, απλά το είπα γιατί είδα ότι η καύλα περισεύει!Εμείς μιλάμε αυτοπροσώπως
Έχουμε.η καθεμια.λογαριασμο όπως βλέπεις ??
Όταν λέγω συνεδρία είναι συνεδρία, μπορεί με την αμφότεροι συναίνεση να γίνει συνεύρεση.Αν είσαι ψιλο-σαπάκι να προσέχεις, γιατί αυτά τα μικρά έχουν χοληστερίνη!!!
? και η γη εσχισθη και ύδατα ανέβλυσαν...