Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.262
- Πόντοι
- 2.306
Ω να σου..Σήμερα έχω την προσφορά ???
Ω να σου..Σήμερα έχω την προσφορά ???
Εδω καυλωσαμε εμείς που απλά διαβάζουμε τι γράφετε κουκλάρες..Καυλωσε το κορίτσι μου απογευματιατικα ?
@Γιολάντα Magic και @Sandra MagicΑναπολώ στιγμές … @Γιολάντα Magic
Και αναφώνησα ! Εύγε στον μάστορα έργο τέχνης! Σε ανεβάζει σε άλλο επίπεδο! Σκαλί σκαλί!Hello ? διαθέσιμη σήμερα 1
Εύγε, γιατί βλέπαμε το δέντρο και όχι το δάσος, άλλα τη δέντρο αααα... Η κοπέλα είναι για υπογλώσσια! Φωτιά!Λες να είναι από corian....την έκανε κωλιαν η μπεμπα.
Η βρύση πάντως είναι η σειρά Groche Eurocube....μπορεί να είναι και Frankie όμως...πιο φτηναρικη.
Πολύ design αυτό το μωράκι
Frankie μόνο νεροχύτες...από planar και πάνω .....μικρό είναι σίγουρα και η σκάλα είναι ψεύτικη.....το μωρό όμως κόλαση αληθινήΤην σκάλα έλεγα εγώ.......
Ο κωλος σου είναι ζηλευτός κοριτσάκι μου ❤❤❤???Hello ? διαθέσιμη σήμερα
Τάσο μωρο.μου τα έφαγες τα μεσιτικά ?Εύγε, γιατί βλέπαμε το δέντρο και όχι το δάσος, άλλα τη δέντρο αααα... Η κοπέλα είναι για υπογλώσσια! Φωτιά!
Η κουζίνα για να είναι εκεί πρέπει να είναι μικρή, σε τ.μ. corian δεν είναι! Είναι κατί σαν μάρμαρο, τα έχω φάει στην μάπα!!! Η βρύση είναι Frankie 100%. Και το δάπεδο θα είναι laminate, αυτό και αν έχω φάει!
Η @ariana.magic είναι το υγρό πυρ...
Αποφάσισα το σπίτι είναι airbnb! Αυτές τις μαλακίες με σκάλες που τρως τα μούτρα σου μονο εκεί!
Η @ariana.magic είναι το υγρό πυρ...
Αποφάσισα το σπίτι είναι airbnb! Αυτές τις μαλακίες με σκάλες που τρως τα μούτρα σου μονο εκεί!
Δεν μιλώ παρα θα σιωπήσω, είσαι γάτα! Θα πάω να το δω! Έτσι για το γούστο βρε.Ένα νέο ξενοδοχείο στου Ψυρρή με κάθετους κήπους και ταράτσα που μοιάζει με ελληνικό λιβάδι | LiFO
Το «Foundry Suites Athens» στεγάζεται σε ένα βιομηχανικό κτίριο του 1930, έχει μεταμοντέρνα vintage αισθητική και πικάπ με βινύλια στα δωμάτιά τουwww.lifo.gr
Ρε σεις, είναι σίγουρο ότι γράφετε εσείς;Και εγώ αναπολώ γαμησια με Σαντρα ??
Χαχαχχα ρε λέτε να μας έχουν πάρει στο ψιλό ?Ρε σεις, είναι σίγουρο ότι γράφετε εσείς;
Θέλει ερώτημσ; Αυτές γνωρίζουν πολύ καλά και τα δυό κεφάλια του άντρα...Χαχαχχα ρε λέτε να μας έχουν πάρει στο ψιλό ?