papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.496
- Πόντοι
- 27.261
με απαξιωσεςΤώρα βράδυ έπεσα λίγο....περιμένω από σένα μήπως αλλά βλέπω μπήκε η αδυναμία σού Σαντρα, οπότε σε αφήνω στην χαρά σου...
με απαξιωσεςΤώρα βράδυ έπεσα λίγο....περιμένω από σένα μήπως αλλά βλέπω μπήκε η αδυναμία σού Σαντρα, οπότε σε αφήνω στην χαρά σου...
???με απαξιωσες
Κοριτσαρες χωρίς να υπάρχει παρεξήγηση και χωρίς να έχω βρεθεί ποτέ με καμία σας έχω μια ιδιετερη συμπάθεια στη γιολαντα δε ξέρω το λόγο μου βγάζει κάτι πολύ καυλιαρικο και πουτανιστικο..αλλά με εξιτάρει πολύ μια τετράδα με εμένα γιολαντα σοφία αριανά σε σουιτα με μεγάλο κρεβάτι με τις σαμπάνιες μας και τα παιχνίδια σας...τι λετε;;θέλετε να το οργανωσουμε;;Πρέπει να ζήσουμε κάτι τέτοιο... σουίτα, μεγάλο κρεβάτι...Ε ρε τί έχει να γίνει..????
στο mouse ηθελα να πω , οι αρνητικες επιπτωσεις του μπαφου αρχιζουν να εμφανιζονται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ετοιμος ημουνα εγω για ραντεβου , αλλα κολλησα κοβιντ , οποτε χειρογλυκανο και σπιτι
πραγματικά ανυπομονώ να έρθω Αθηνα, αλλα τοσα πολλα κρουσματα
αυτό το νήμα είναι το κατι αλλο εχω αρρωστήσει, αλλο ενα κρουσμα ειμαι
και εχω τοσες πολλες επιλογες αλλα μαλλον η Αμυγδαλια θα την πληρωσει <3
Αυτα τα accepted challenges ειναι οτι καλυτερο σε αυτο το magic girls forum!Challenge accepted
Εννοείται μωρο μου θέλουμεΚοριτσαρες χωρίς να υπάρχει παρεξήγηση και χωρίς να έχω βρεθεί ποτέ με καμία σας έχω μια ιδιετερη συμπάθεια στη γιολαντα δε ξέρω το λόγο μου βγάζει κάτι πολύ καυλιαρικο και πουτανιστικο..αλλά με εξιτάρει πολύ μια τετράδα με εμένα γιολαντα σοφία αριανά σε σουιτα με μεγάλο κρεβάτι με τις σαμπάνιες μας και τα παιχνίδια σας...τι λετε;;θέλετε να το οργανωσουμε;;
Αυτά τα special μας αρέσουν κορίτσιαΕννοείται μωρο μου θέλουμε
Αυτά είναι τα αγαπημένα μου ❤?
Θα σου κάνουμε special.προγραμμα
Special και στα κορίτσια και στις πίτσες!Αυτά τα special μας αρέσουν κορίτσια
Μία σπέσιαλ πίτσα θα την ήθελα τώρα....????Special και στα κορίτσια και στις πίτσες!
Πού είσαι να κάνω delivery;Μία σπέσιαλ πίτσα θα την ήθελα τώρα....????
Δυστυχώς δεν είναι καλή η ώρα...Γιατί στα ραντεβού με βλέπω να κάνω μόνο μία στάση ( ξαπλωπουλο?)Πού είσαι να κάνω delivery;
Στάση τερματισμού σαν το μετρόΔυστυχώς δεν είναι καλή η ώρα...Γιατί στα ραντεβού με βλέπω να κάνω μόνο μία στάση ( ξαπλωπουλο?)
Εννοείται!!!Special και στα κορίτσια και στις πίτσες!
Πίτσα...;;;;Μία σπέσιαλ πίτσα θα την ήθελα τώρα....????
Ας μείνω στην πουτσα φίλε μου @El Rey ???Πίτσα...;;;;
Ας μείνω στην πουτσα φίλε μου @El Rey ???
????????? τι κάθομαι και το συζητάω...Καλύτερα ναί!
Μήπως νά κάναμε συνδιασμό, πρώτα πουτσα και μετά πίτσα ?????????? τι κάθομαι και το συζητάω...