kamikaze73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 86
- Like
- 7.733
- Πόντοι
- 17.356
Αυτά είναι.... έτσι ....ΕΧΩ CHALLENGE ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ !!!
«Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα»
Αυτά είναι.... έτσι ....ΕΧΩ CHALLENGE ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ !!!
Challenge acceptedΕΧΩ CHALLENGE ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ !!!
απο εσενα θελουμε φωτο και απο την πισω πλευρα, χωρις καρεκλα ομως.Challenge accepted
απο εσενα θελουμε φωτο και απο την πισω πλευρα, χωρις καρεκλα ομως.
αν δωσει απρουβ, βαλε μιαΈχω μια της Σαντρας, και εχει πολύ ΜΕΓΑΛΟ ενδιαφερον !!!
Μονο με δικη της αδεια !!!αν δωσει απρουβ, βαλε μια
Κατάλαβα.. Θα μας γίνει κοντάρι 28ης Οκτωβρίου πάλι.. respect, απίστευτες είστε.Challenge accepted
Σου στέλνω dm να μου πεις ποιαΜονο με δικη της αδεια !!!
μμμμ σε πιασανε οι ντροπες τωρα ?Σου στέλνω dm να μου πεις ποια
Τι θες εσυ Γιωργακη; Νομίζεις σε ξέχασα επειδή δεν μιλάω ;μμμμ σε πιασανε οι ντροπες τωρα ?
Σου απαντησα.Σου στέλνω dm να μου πεις ποια
αχχχ τετοια θελω να ακουωΤι θες εσυ Γιωργακη; Νομίζεις σε ξέχασα επειδή δεν μιλάω ;
Έχει κέφια σήμερα ο Γιώργος....αχχχ τετοια θελω να ακουω
εσυ μωρο δεν ?Έχει κέφια σήμερα ο Γιώργος....
Τώρα βράδυ έπεσα λίγο....περιμένω από σένα μήπως αλλά βλέπω μπήκε η αδυναμία σού Σαντρα, οπότε σε αφήνω στην χαρά σου...εσυ μωρο δεν ?
με απαξιωσεςΤώρα βράδυ έπεσα λίγο....περιμένω από σένα μήπως αλλά βλέπω μπήκε η αδυναμία σού Σαντρα, οπότε σε αφήνω στην χαρά σου...
???με απαξιωσες
Κοριτσαρες χωρίς να υπάρχει παρεξήγηση και χωρίς να έχω βρεθεί ποτέ με καμία σας έχω μια ιδιετερη συμπάθεια στη γιολαντα δε ξέρω το λόγο μου βγάζει κάτι πολύ καυλιαρικο και πουτανιστικο..αλλά με εξιτάρει πολύ μια τετράδα με εμένα γιολαντα σοφία αριανά σε σουιτα με μεγάλο κρεβάτι με τις σαμπάνιες μας και τα παιχνίδια σας...τι λετε;;θέλετε να το οργανωσουμε;;Πρέπει να ζήσουμε κάτι τέτοιο... σουίτα, μεγάλο κρεβάτι...Ε ρε τί έχει να γίνει..????