Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.785
Σε ξενοδοχείο πού φωνάζουν ολλές...Στο περιβάλλον μας ????και μπαλακι στο στομα να μην ακουνε οι γειτονες
Σε ξενοδοχείο πού φωνάζουν ολλές...Στο περιβάλλον μας ????και μπαλακι στο στομα να μην ακουνε οι γειτονες
λοιπον...Σε ξενοδοχείο πού φωνάζουν ολλές...Στο περιβάλλον μας ????
Κοπελιά, βάλτη στα έξτρα σου αυτήν την στάση, να πάρεις όλον τον μπερντέ ...Καλημερεεσς coffee first
Αστέρι το μωράκι!!!!!!!
Καλημερεεσς coffee first
Τόσο ευλύγιστη...;Ωραία φωτογραφίαΚαλημερεεσς coffee first
ερχομαι να παιξουμε!!!Περιμένω εθελοντές??
μπα σε καλο σας με καυλωσατε!!DUO Αμυγδαλιά - ΒανέσσαDUO Αμυγδαλιά - Βανέσσα
ο διαχειριστής του φόρουμ μπορεί να το επιβεβαιώσει,η άμα συναντήσεις κάποια κοπέλα και τις έχεις στείλει πριν μήνυμα εδώ, στο προφίλ τηςμπα σε καλο σας με καυλωσατε!!
το magic girls ξερει απο marketing οχι μαλακιες. αυτο που εχουν και οι κοπελες του γραφειου λογαριασμους εδω και επικοινωνουν με τα μελη,ειναι πολυ καλη κινηση. υπαρχει και η περιπτωση βεβαια τους λογαριασμους αυτους να τους χειριζεται το γραφειο αλλα και παλι η δουλεια γινεται.
εγω απλως ειπα οτι υπαρχει σαν περιπτωση. ευχαριστω για την ενημερωση,δεν εχω λογο να μη σε πιστεψω. η επικοινωνια σας με τον κοσμο ειναι αριστη και βαζετε τα γυαλια σε πολλα αλλα γραφεια εδω μεσα που ειναι τελειως απροσωπα,ανεβαζοντας απλα φωτογραφιες χωρις να απαντανε σε τυχον αποριες μελων. ευγε μαγικα κοριτσια!!!ο διαχειριστής του φόρουμ μπορεί να το επιβεβαιώσει,η άμα συναντήσεις κάποια κοπέλα και τις έχεις στείλει πριν μήνυμα εδώ, στο προφίλ της
μπα σε καλο σας με καυλωσατε!!
το magic girls ξερει απο marketing οχι μαλακιες. αυτο που εχουν και οι κοπελες του γραφειου λογαριασμους εδω και επικοινωνουν με τα μελη,ειναι πολυ καλη κινηση. υπαρχει και η περιπτωση βεβαια τους λογαριασμους αυτους να τους χειριζεται το γραφειο αλλα και παλι η δουλεια γινεταιδηκ
Επιβεβαιώνω εγώ....δικό μου προφίλ ??ο διαχειριστής του φόρουμ μπορεί να το επιβεβαιώσει,η άμα συναντήσεις κάποια κοπέλα και τις έχεις στείλει πριν μήνυμα εδώ, στο προφίλ της
ναι αγαπες,μου εξηγησε το γραφειο. ?Επιβεβαιώνω εγώ....δικό μου προφίλ ??
?????ναι αγαπες,μου εξηγησε το γραφειο. ?
Ο μάγος είναι μεγάλο μσστοράκι. Ξέρει πολύ καλά πως να το διαχειριστεί το όλο θέμα. Ποτέ δεν θα έκανε ένα λάθος σαν αυτό που αναφέρεις. Άνετα θα μπορούσε να αλλάξει το όνομα του γραφείου σε Magas Girls ?μπα σε καλο σας με καυλωσατε!!
το magic girls ξερει απο marketing οχι μαλακιες. αυτο που εχουν και οι κοπελες του γραφειου λογαριασμους εδω και επικοινωνουν με τα μελη,ειναι πολυ καλη κινηση. υπαρχει και η περιπτωση βεβαια τους λογαριασμους αυτους να τους χειριζεται το γραφειο αλλα και παλι η δουλεια γινεται.
Επιβεβαιώνω εγώ, που ήμουν η πρώτη κοπέλα που είχα ανοίξει λογαριασμό και μετά ακολούθησε η καυλοκολλητη Αριανα , και μετά οι υπόλοιπες Δεν νομίζω πως έχει νόημα να διαχειρίζονται άλλοι το προφίλ μας εκτός από εμάς ?εγω απλως ειπα οτι υπαρχει σαν περιπτωση. ευχαριστω για την ενημερωση,δεν εχω λογο να μη σε πιστεψω. η επικοινωνια σας με τον κοσμο ειναι αριστη και βαζετε τα γυαλια σε πολλα αλλα γραφεια εδω μεσα που ειναι τελειως απροσωπα,ανεβαζοντας απλα φωτογραφιες χωρις να απαντανε σε τυχον αποριες μελων. ευγε μαγικα κοριτσια!!!
Τώρα μου θύμισες για κάποιο λόγο το «ο Μάκης και οι παίδαροι» με τις Ρωσίδες στο συνεργείο ??Ο μάγος είναι μεγάλο μσστοράκι. Ξέρει πολύ καλά πως να το διαχειριστεί το όλο θέμα. Ποτέ δεν θα έκανε ένα λάθος σαν αυτό που αναφέρεις. Άνετα θα μπορούσε να αλλάξει το όνομα του γραφείου σε Magas Girls ?