magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 50.219
αυριοΜάγε για τη Liloy δεν θα ανέβουν άλλες φωτο?
αυριοΜάγε για τη Liloy δεν θα ανέβουν άλλες φωτο?
Σου έλειψα? ❤❤@Sofia_Magic ειναι εδω ?
just checkingΣου έλειψα? ❤❤
Είσαι δύσκολος? Πιάνει αυτό τον κόλπο...just checking
δε ξερω αν πιανει, αλλα εξαρταται απο την προταση.Είσαι δύσκολος? Πιάνει αυτό τον κόλπο...
Για τώρα βράδυ θέλω να μού στείλεις καρδούλα, αύριο βλέπουμε...δε ξερω αν πιανει, αλλα εξαρταται απο την προταση.
εχεις τιποτα στο πονηρο μυαλουδακι σου μηπως ? ?
απλη η' με βελος ?Για τώρα βράδυ θέλω να μού στείλεις καρδούλα, αύριο βλέπουμε...
απλη η' με βελος ? κατά κόκκινο ❤ να σαν αυτό ?
Είσαι Αστέρι ?❤
ειμαι ειμαιΕίσαι Αστέρι ?❤
Γιωργακη τι θα γίνει;;ειμαι ειμαι
σου εφυγε η ζηλεια επιτελους η' ακομα μουτρα μου κρατας ?Γιωργακη τι θα γίνει;;
Ακόμα ? σου είπα να με βάλετε και μένα στο παιχνίδι γιατί έχω τη Σοφία απωθημένο και εσυ είσαι ο έρωτας μου αλλά προτιμησες και να μου τη κλέψεις και να μην δώσεις εξηγήσεις … ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙσου εφυγε η ζηλεια επιτελους η' ακομα μουτρα μου κρατας ?
Χαχαχα κλαίω...Είσαι τρελή ??Ακόμα ? σου είπα να με βάλετε και μένα στο παιχνίδι γιατί έχω τη Σοφία απωθημένο και εσυ είσαι ο έρωτας μου αλλά προτιμησες και να μου τη κλέψεις και να μην δώσεις εξηγήσεις … ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ
Σοφια θα θελες να κανουμε ένα ραντεβού με την κοπελα μου η θα την ζηλευες και αυτή ? Αν και φοβάμαι μην μου την ξελογιασεις....Μη μου μιλάς για άλλες...
δε στην εκλεψα βρε κουτο, ειμαστε στο μπιρι μπιρι ακομα με την @Sofia_Magic .Ακόμα ? σου είπα να με βάλετε και μένα στο παιχνίδι γιατί έχω τη Σοφία απωθημένο και εσυ είσαι ο έρωτας μου αλλά προτιμησες και να μου τη κλέψεις και να μην δώσεις εξηγήσεις … ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ