Lancelot69
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Like
- 844
- Πόντοι
- 81
Εσύ ειπες ότι δεν είσαι...παει το ραμολιμεντο δηλαδη ?
Εσύ ειπες ότι δεν είσαι...παει το ραμολιμεντο δηλαδη ?
από πάνω ή @Βανέσα MagicΑπό πάνω ποια είναι με το φοβερό τατουάζ;
Τι λες για μπανάνα;Φρουτακι κάνεις??????
Τι λες για φρούτο σαλάτα?Τι λες για μπανάνα;
εσυ τι ειπες, που εγω δεν ειπα, αλλα αυτο που ειπες, εγω ειπα οτι δεν εισαι τελικα?Εσύ ειπες ότι δεν είσαι...
Δεν με καταλαβαίνει κανείς σήμερα...δεν επιασες το υπονοουμενο του ανανα μαλλον.
ε @Sofia_Magic ?
Είναι διαθέσιμη η Άρτεμις;
δεν επιασες το υπονοουμενο του ανανα μαλλον.
ε @Sofia_Magic ?
τς τσ τς... βασικοι απλα αγκαπε μοΔεν με καταλαβαίνει κανείς σήμερα...
Σούλα γλαμουρουσ εσύ????τς τσ τς... βασικοι απλα αγκαπε μο
Θ Ε Ο Τ Η Τ ΑΣούλα γλαμουρουσ εσύ????
❤?Θ Ε Ο Τ Η Τ Α
ε ρε γλυφωμουνια που πανε συνεφο!!!!!!!!!!!!!!!με θελετε και μενα εκει μεσα μωρ τσουπρες?Καλημέραα αγόριαΞεκινήσαμε εμείς με την Αμυγδαλιά Σας περιμένουμε..
Από το 2007 που είμαι στο site δε θυμάμαι άλλη τέτοια προσφορά. Διορθώστε με οι παλιότεροι αν κάνω λάθος.Καλημερα μωράκια ?❤
Ακολουθειί NEW YEAR'S EVE CHALLENGE!! @magicgirls.tv
Όποιος επιλέξει να περάσει μαζί μου την αλλαγή του χρόνου από τις 23:00 έως τις 2:00 να καλέσει το τηλεφωνικό μας κέντρο!!
Εάν οι ενδιαφερόμενοι είναι περισσότεροι θα γίνει πλειστηριασμος της τιμούλας για το 3ωρο !
Επίσης, το γραφείο θα προσφέρει σαμπάνια και.βασιλοπιτα για να περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά με πολυ σεξ και πολύ ποτό ?❤
Μωρά μου σας φιλώ πολύ
τραβατε οι ελευθεροι, οι παντρεμενοι αμα λειψουν τετοιες ωρες....Από το 2007 που είμαι στο site δε θυμάμαι άλλη τέτοια προσφορά. Διορθώστε με οι παλιότεροι αν κάνω λάθος.
Δυστυχώς δε μπορώ να συμμετάσχω στο bid αλλά μπραβο και στην @Γιολάντα Magic και στο γραφείο !
Εγώ!!!Φρουτακι κάνεις??????
Να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά με τον ιό να φύγει γρήγορα και θα έρθουν και άλλα..Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια ??Από το 2007 που είμαι στο site δε θυμάμαι άλλη τέτοια προσφορά. Διορθώστε με οι παλιότεροι αν κάνω λάθος.
Δυστυχώς δε μπορώ να συμμετάσχω στο bid αλλά μπραβο και στην @Γιολάντα Magic και στο γραφείο !
Έλα μωρό Μ να μας γλύψεις και εσύ?ε ρε γλυφωμουνια που πανε συνεφο!!!!!!!!!!!!!!!με θελετε και μενα εκει μεσα μωρ τσουπρες?
Ουτε ενα τρολ δεν μπορουμε να κάνουμε εδώ μεσα... ουτε... ???εσυ τι ειπες, που εγω δεν ειπα, αλλα αυτο που ειπες, εγω ειπα οτι δεν εισαι τελικα?
Αν το ζήσω αυτό, θα πάω σαν το σκυλί στ΄ αμπέλι. Όλες οι εντατικές είναι πιασμένες...Καλημέραα αγόριαΞεκινήσαμε εμείς με την Αμυγδαλιά Σας περιμένουμε..