Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.629
- Πόντοι
- 29.667
Τέτοια ακροβατικά κάνεις και στα ραντεβού σου;;;Καλημερεεσς coffee first
Τέτοια ακροβατικά κάνεις και στα ραντεβού σου;;;Καλημερεεσς coffee first
Αρχισατε τωρα ολοι οι αρσενικαροι της πουτσας να λετε μαλακιες.... Δεν μπορουμε να κάνουμε ένα δώρο απολαυσης στην κοπέλα μας ??? Αμα βλεπετε τις γυναίκες σαν αντικειμενα που σας ανήκουν και δεν θέλετε να περνανε καλά.... ( ναι μην γαμηθει με άλλον και περάσει καλά η κοπέλα μόνο εμείς να πηγαίνουμε με άλλες και να περναμε καλά ) πρόβλημα σας... Σοφία και σαντρα θέλω γνώμη.... Ήταν καλό το δώρο μου ??? Πως θα αποδειξεις την αγάπη σου σε έναν ανθρωπο αν δεν τον αφήνεις να απολαμβανει την μεγαλύτερη απόλαυση... Το σεξ...μα αυτο εκανε
Τέτοια ακροβατικά κάνεις και στα ραντεβού σου;;;
Ο λαός απαιτει βιντεο με γλωσσοφιλο με την βανεσσα ?❤???Καλημερεεσς coffee first
μου στελνεις μια τη γυναικα σου και σε μενα ?Αρχισατε τωρα ολοι οι αρσενικαροι της πουτσας να λετε μαλακιες.... Δεν μπορουμε να κάνουμε ένα δώρο απολαυσης στην κοπέλα μας ??? Αμα βλεπετε τις γυναίκες σαν αντικειμενα που σας ανήκουν και δεν θέλετε να περνανε καλά.... ( ναι μην γαμηθει με άλλον και περάσει καλά η κοπέλα μόνο εμείς να πηγαίνουμε με άλλες και να περναμε καλά ) πρόβλημα σας... Σοφία και σαντρα θέλω γνώμη.... Ήταν καλό το δώρο μου ??? Πως θα αποδειξεις την αγάπη σου σε έναν ανθρωπο αν δεν τον αφήνεις να απολαμβανει την μεγαλύτερη απόλαυση... Το σεξ...
Αν δεν ειχες κλειστομυαλες αντιληψεις θα το συζηταγαμε... Και δεν είναι γυναίκα μου είναι κοπέλα μου δεν είμαι παντρεμενος 25 χρονών είμαι όχι 50μου στελνεις μια τη γυναικα σου και σε μενα ?
μου στελνεις μια την κοπελα σου και σε μενα ?Αν δεν ειχες κλειστομυαλες αντιληψεις θα το συζηταγαμε... Και δεν είναι γυναίκα μου είναι κοπέλα μου δεν είμαι παντρεμενος 25 χρονών είμαι όχι 50
Όντως τώρα τον έκανες δώρο; Νόμιζα ότι τρολάραμε. Πού τον βρήκες και της τον έστειλες;Αρχισατε τωρα ολοι οι αρσενικαροι της πουτσας να λετε μαλακιες.... Δεν μπορουμε να κάνουμε ένα δώρο απολαυσης στην κοπέλα μας ??? Αμα βλεπετε τις γυναίκες σαν αντικειμενα που σας ανήκουν και δεν θέλετε να περνανε καλά.... ( ναι μην γαμηθει με άλλον και περάσει καλά η κοπέλα μόνο εμείς να πηγαίνουμε με άλλες και να περναμε καλά ) πρόβλημα σας... Σοφία και σαντρα θέλω γνώμη.... Ήταν καλό το δώρο μου ??? Πως θα αποδειξεις την αγάπη σου σε έναν ανθρωπο αν δεν τον αφήνεις να απολαμβανει την μεγαλύτερη απόλαυση... Το σεξ...
Όντως τώρα τον έκανες δώρο; Νόμιζα ότι τρολάραμε. Πού τον βρήκες και της τον έστειλες;
Πωπω τι κολο εχεις...πραγμνατικα δεν εχω ξαναδει τετοιο κολο!!!Καλησπέρα μωράκια ?
Μυκονο ηταν το καλοκαιρι... Τέλος η συζήτηση μην ξανά γραψετε για αυτό το πραγμα... α ρε σαντρα μου αρεσει που τις προαλες μου ειπες ότι οι περισσότεροι αντρες είναι πλεον ανοιχτομυαλοι... βλέπεις ακόμα τι αντιλήψεις έχουμε λες και στην τελική τους πέφτει λόγος αλλά αμέσως να χλευασουν και να κοροιδεψουν...Όντως τώρα τον έκανες δώρο; Νόμιζα ότι τρολάραμε. Πού τον βρήκες και της τον έστειλες;
Περιμένω εθελοντές??Εσύ μας χρωστας ένα βιντεο με τσιμπουκι... Δεν ξεχναμε καυλιτσα ???❤ ( οποτε θες και γουσταρεις ανεβασε ?❤ )
ακομα περιμενω να μου στειλεις τηνΜυκονο ηταν το καλοκαιρι... Τέλος η συζήτηση μην ξανά γραψετε για αυτό το πραγμα... α ρε σαντρα μου αρεσει που τις προαλες μου ειπες ότι οι περισσότεροι αντρες είναι πλεον ανοιχτομυαλοι... βλέπεις ακόμα τι αντιλήψεις έχουμε λες και στην τελική τους πέφτει λόγος αλλά αμέσως να χλευασουν και να κοροιδεψουν...
Περιμένω εθελοντές??
Καινουριο βρε καυλα μου είπες μετά από αυτό ότι θα βρεις εθελοντή... που είναι ??? ? μάλλον μαζί θα το γυρισουμε τελικά....??Περιμένω εθελοντές??
Γιατί είμαι υποχρεωμενος ?ακομα περιμενω να μου στειλεις τηνγυναικακοπελα σου ανοιχτομυαλε
κοπελα εχεις οντως (?), γιατι ανοιχτομυαλος απο τα σπαρ εισαι σταδαρΓιατί είμαι υποχρεωμενος ?
Καινουριο βρε καυλα μου είπες μετά από αυτό ότι θα βρεις εθελοντή... που είναι ??? ? μάλλον μαζί θα το γυρισουμε τελικά....??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατί είμαι υποχρεωμενος ?
Ρε φίλε γιατί ασχολεισαι και τι σε νοιαζει αν έχω κοπέλα και αν έγινε αυτό όντως ? Επισης στην κοπέλα μου θα κάνω δώρο έναν παιδαρα που θα τον γουσταρει όχι το καθε ραμολιμεντο σαν εσενακοπελα εχεις οντως, γιατι ανοιχτομυαλος απο τα σπαρ εισαι σταδαρ
Ρε φίλε γιατί ασχολεισαι και τι σε νοιαζει αν έχω κοπέλα και αν έγινε αυτό όντως ? Επισης στην κοπέλα μου θα κάνω δώρο έναν παιδαρα που θα τον γουσταρει όχι το καθε ραμολιμεντο σαν εσενα
Άλλο συζητηση άλλο κοροιδευω και του λέω του άλλου να μου δώσει την κοπέλα τουἈπό τὴ στιγμή ποὺ τὰ'πες ΟΛΑ ΙΔΙᾼ ΒΟΥΛΗΣΕΙ, ἔχει κάθε δικαίωμα νά κάνη συζήτηση...