vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Άμα δε μου φαίνονταν πολλά τα 150, θα σε πέθαινα στο γλειφομούνι μια ώρα, καθώς θα έκανες σπαγκάτο.Μμμ και είμαι φουλ υγρη απόψε θέλω να τα γλύψεις όλα
Άμα δε μου φαίνονταν πολλά τα 150, θα σε πέθαινα στο γλειφομούνι μια ώρα, καθώς θα έκανες σπαγκάτο.Μμμ και είμαι φουλ υγρη απόψε θέλω να τα γλύψεις όλα
Θέλω την γλωσσίτσα σου ? τρελό και ανελέητο γλυψιμοΚαυλιαρααα μου θα μου δείξεις μετά πόσο υγρή είσαι??
Αχχ εεε μια φορά στο τόσο αξίζουν τόσα χρήματα Περνάς καλαα και όμορφαΆμα δε μου φαίνονταν πολλά τα 150, θα σε πέθαινα στο γλειφομούνι μια ώρα, καθώς θα έκανες σπαγκάτο.
Πεθαίνω με το όνομά σου ΑμυγδαλιάΘέλω την γλωσσίτσα σου ? τρελό και ανελέητο γλυψιμο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αχχ εεε μια φορά στο τόσο αξίζουν τόσα χρήματα Περνάς καλαα και όμορφα
Ξέρουμε τι πρόγραμμα κάνει? Μη φάω φόλα ????Σοφία εμπαινες στον συναδελφο ???
μου εκανε σκηνη οτι μιλαω με @Sofia_Magic ,αφηνοντας να αιωρουνται πονηρα υπονοουμενα και εχει κλειστει στο δωματιο της απο τη ζηλια της.Εξαφανιζόλ η Σάντρα από το σάιτ του Μάγου?
έλα οι θεωρίες συνομωσίας... της έβαλε χέρι ο Σκίννερ? τάσπασε με τον Τάσο?
αποσύρθηκε οικοιοθελώς? η κατακραυγή της φαμίλιας?
έλα γλεντήστε το λιγάκι!
ή μήπως κόπηκε επειδή δεν έδινε κώλο?
Χαχαχαχα φοβερός...μου εκανε σκηνη οτι μιλαω με @Sofia_Magic ,αφηνοντας να αιωρουνται πονηρα υπονοουμενα και εχει κλειστει στο δωματιο της απο τη ζηλια της.
λιγο υπομονη και θα επιστρεψει. εγω της εξηγησα οτι δεν ειμαι ζηλιαρης παντως.
ααα σε παρακαλω μαμζελ, ειμαι ξηγημενος εγω... Κυριος !!!Χαχαχαχα φοβερός...
Πες της να κάνουμε τρίο ( μυστικό) δεν στο είπα εγώ ?ααα σε παρακαλω μαμζελ, ειμαι ξηγημενος εγω... Κυριος !!!
Πες της να κάνουμε τρίο ( μυστικό) δεν στο είπα εγώ ?
Μπα!μου εκανε σκηνη οτι μιλαω με @Sofia_Magic ,αφηνοντας να αιωρουνται πονηρα υπονοουμενα και εχει κλειστει στο δωματιο της απο τη ζηλια της.
λιγο υπομονη και θα επιστρεψει. εγω της εξηγησα οτι δεν ειμαι ζηλιαρης παντως.
Θα περάσω καλά δηλαδή μαζί σου;Αχχ εεε μια φορά στο τόσο αξίζουν τόσα χρήματα Περνάς καλαα και όμορφα
με τετοια αεροπλανικα... θα πεταξεις λεμε !!!Θα περάσω καλά δηλαδή μαζί σου;
Κοφινάτο βιδαριστό και όλο το Κάμα Σούτρα με τέτοια ευλυγισία.με τετοια αεροπλανικα... θα πεταξεις λεμε !!!
Τι πρόγραμμα θέλεις να σου κάνουν;Ξέρουμε τι πρόγραμμα κάνει? Μη φάω φόλα ????
Δεν μπορώ να κάνω δημόσια δήλωση...Τι πρόγραμμα θέλεις να σου κάνουν;
Πες μου εμένα και θα σ' το κάνω με λιγότερα.Δεν μπορώ να κάνω δημόσια δήλωση...
Μια γυναίκα δεν λέει ποτέ τί θέλει...σε καθοδηγεί..Αλλά θα σού πω μια μαγική λέξη (πάθος)❤Πες μου εμένα και θα σ' το κάνω με λιγότερα.