Kikko
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.885
- Πόντοι
- 1.071
Καλημερεεσς coffee firs
Ένα καφεδάκι τό έπινα παρέα σουΚαλημερεεσς coffee first
Καλημερεεσς coffee firs
Ένα καφεδάκι τό έπινα παρέα σουΚαλημερεεσς coffee first
ω να σου...Καλημερεεσς coffee first
αλλα μας ειπε η κυρα αριστουλα ομωςΜια γυναίκα δεν λέει ποτέ τί θέλει...σε καθοδηγεί..Αλλά θα σού πω μια μαγική λέξη (πάθος)❤
Μεγάλες αλήθειεςαλλα μας ειπε η κυρα αριστουλα ομως
Χαχαχαχα δεν σε μπορώ, πού την βρήκες?αλλα μας ειπε η κυρα αριστουλα ομως
... που συνηθως παντα πονανε επισης.Μεγάλες αλήθειες
τα ειχε πει ολα μεσα σε 5 σεκοντς και η παρακατω λεει αρλουμπες για 7 λεπτα.Χαχαχαχα δεν σε μπορώ, πού την βρήκες?
Μαγικό κορίτσι είσαι, μαγικός παθιάρης άντρας είμαι κι εγώ. Το πρόγραμμά μου λοιπόν θα σε τρελάνει και για σένα θα κάνω φιλική τιμή.Μια γυναίκα δεν λέει ποτέ τί θέλει...σε καθοδηγεί..Αλλά θα σού πω μια μαγική λέξη (πάθος)❤
Μαγικό κορίτσι είσαι, μαγικός παθιάρης άντρας είμαι κι εγώ. Το πρόγραμμά μου λοιπόν θα σε τρελάνει και για σένα θα κάνω φιλική τιμή.
Σιγουριά βλέπω στα λόγια...μ'αρέσει...Μαγικό κορίτσι είσαι, μαγικός παθιάρης άντρας είμαι κι εγώ. Το πρόγραμμά μου λοιπόν θα σε τρελάνει και για σένα θα κάνω φιλική τιμή.
Για το πάθος μου έχουν πει πολλές.Σιγουριά βλέπω στα λόγια...μ'αρέσει...
Μη μου μιλάς για άλλες...Για το πάθος μου έχουν πει πολλές.
Είσαι λίγο ζηλιάρα τελικά.Μη μου μιλάς για άλλες...
Εχχχχ ?Είσαι λίγο ζηλιάρα τελικά.
Στο προγραμμα πολυ καλος... σαν λάτρης του σεξ που ειμαι τον εκανα δωρο στην κοπελα μου... γιατι οπως λεει και ενα ρητο και οι δεσμευμενες εχουν ψυχη.... Την ξεσκισε μια ωρα ασταματητα τσηριζε σαν πουτανα ? μου ειπε οτι ηταν το καλυτερο δωρο που της εχουν κανει σε ολη της την ζωη...???❤Ξέρουμε τι πρόγραμμα κάνει? Μη φάω φόλα ????
Εσύ μας χρωστας ένα βιντεο με τσιμπουκι... Δεν ξεχναμε καυλιτσα ???❤ ( οποτε θες και γουσταρεις ανεβασε ?❤ )Καλησπέρα μωράκια ?
Γιατί, δεν τη γάμαγες εσύ καλά;Στο προγραμμα πολυ καλος... σαν λάτρης του σεξ που ειμαι τον εκανα δωρο στην κοπελα μου... γιατι οπως λεει και ενα ρητο και οι δεσμευμενες εχουν ψυχη.... Την ξεσκισε μια ωρα ασταματητα τσηριζε σαν πουτανα ? μου ειπε οτι ηταν το καλυτερο δωρο που της εχουν κανει σε ολη της την ζωη...???❤
Ωραίος πάτος!!!Καλησπέρα μωράκια ?
Οπως ειπα... ΔΩΡΟ δεν μπορουμε να κάνουμε ένα δώρο στην κοπέλα μας ? Αμαν πια...Γιατί, δεν τη γάμαγες εσύ καλά;
μα αυτο εκανεΓιατί, δεν τη γάμαγες εσύ καλά;