papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.457
- Πόντοι
- 27.261
πεσμου τωρα, που βρισκεσαι και τι κανεις... τελος.Πότε θέλεις?
πεσμου τωρα, που βρισκεσαι και τι κανεις... τελος.Πότε θέλεις?
Δεν φταίω! ?μας τσακισες τωρα ... αλλα δεν πειραζει .... εννοειται θα κλεισουμε συναντηση .
Χαχαχαχαπεσμου τωρα, που βρισκεσαι και τι κανεις... τελος.
Εδώ δεν το βρήκες...45 και πάνω..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πότε θέλεις?
Εδώ δεν το βρήκες...45 και πάνω..
Πότε θέλεις?
Δηλαδη εγω που είμαι 25 να μην σε κλεισω ? ?? καληνυχτα σοφια με πληγωσες... αλλά εισαι τοσο καυλα και τοσο γυναικαρα που δεν μπορω να σου κρατησω κακια... ???❤?Εδώ δεν το βρήκες...45 και πάνω..
Πότε θέλεις?
μουνας γελακι ?Χαχαχαχα
Είπες για τα γούστα μου! Σού απάντησα....??? δεν είπα δεν πάω με μικρό ???Δηλαδη εγω που είμαι 25 να μην σε κλεισω ? ?? καληνυχτα σοφια με πληγωσες... αλλά εισαι τοσο καυλα και τοσο γυναικαρα που δεν μπορω να σου κρατησω κακια... ???❤?
Μα τα λες ωραία...μουνας γελακι ?
Θα σε κανω εγω να τα εκτιμησεις τα τεκνα... that's a promise... αν αλλαξεις γνωμη μετα το ραντεβου μας πιστευω να έχεις το θαρρος να την πεις...Είπες για τα γούστα μου! Σού απάντησα....??? δεν είπα δεν πάω με μικρό ???
ξερω και αλλαΜα τα λες ωραία...
Είμαι σίγουρη...?ξερω και αλλα
Αυτά τα λένε νωρίτερα, για αυτό όσες φορές σε είδα δεν φτιαχνώσουν με τίποτα...???Θα το φροντίσω την επόμενη μωρό ?
Λαιμό....αν θες να με φτιάχνεις...?
Μας έχεις τρελάνει μ' αυτό το κόκκινο κιλοτάκι.Είμαι σίγουρη...?
Αυτά τα λένε νωρίτερα, για αυτό όσες φορές σε είδα δεν φτιαχνώσουν με τίποτα...???Ε όχι δεν .... Πού χάθηκες εσύ?
Σοφία εμπαινες στον συναδελφο ???Μετά θα κάνουμε σεξ...Έτσι πάει...
Μετα έλα να σε γλύψω λιγάκι για να ξυπνήσεις μωρό Μ??Καλημερεεσς coffee first
Μμμ και είμαι φουλ υγρη απόψε θέλω να τα γλύψεις όλαΜετα έλα να σε γλύψω λιγάκι για να ξυπνήσεις μωρό Μ??
Ετοιμάσου για ακροβατικά στον μας.Καλημερεεσς coffee first
Καυλιαρααα μου θα μου δείξεις μετά πόσο υγρή είσαι??Μμμ και είμαι φουλ υγρη απόψε θέλω να τα γλύψεις όλα