Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.647
Μωράκλα μου αν κάνεις και νωρίς ραντεβού (πάντα κατόπιν συνεννόησης) είσαι η τέλεια επιλογή.Καλή εβδομάδα ?????
Μόνο αν μού βάλεις καρδούλες, γιατί είμαι και λίγο γκρινιάρα ??Μωράκλα μου αν κάνεις και νωρίς ραντεβού (πάντα κατόπιν συνεννόησης) είσαι η τέλεια επιλογή.
αντε ρε σοφια με τα βυζομπαλα σου.αει και εννοια σου.καλη εβδομαδα ,καλη ημερα ,καλη χρονια και μηνα σε λιγο ,ολα καλα να ειναι.και πελωρια καλα γαμισια να εχουμε μαζι σου.Καλή εβδομάδα ?????
την επομενη φορα να εχουν και ηχοΚαλή εβδομάδα ?????
Χαχαχα έχεις δίκιο αλλά ήταν μελαγχολικό τραγούδι! Εσύ σκέψου το Jingle bells, Jingle bells..Jingle all the way...την επομενη φορα να εχουν και ηχο
Με την νέα χρονιά θα τα γράψουμε ξανά.....❤❤αντε ρε σοφια με τα βυζομπαλα σου.αει και εννοια σου.καλη εβδομαδα ,καλη ημερα ,καλη χρονια και μηνα σε λιγο ,ολα καλα να ειναι.και πελωρια καλα γαμισια να εχουμε μαζι σου καλά και καυλιαρικα...
τα βυζια σου λεω εγω.Χαχαχα έχεις δίκιο αλλά ήταν μελαγχολικό τραγούδι! Εσύ σκέψου το Jingle bells, Jingle bells..Jingle all the way...
Σοφια θελω να μου πεις ποιο από τα παρακάτω σου αρέσει πιο πολυ φιλιά στο στομμα φιλια στον λαιμο φιλια στο αυτια ( μην πεις όλα ) ???Μόνο αν μού βάλεις καρδούλες, γιατί είμαι και λίγο γκρινιάρα ??
Θα το φροντίσω την επόμενη μωρό ?τα βυζια σου λεω εγω.
το μουσικο μπακραουντ αστο στο μιουτ καλυτερα ?
Λαιμό....αν θες να με φτιάχνεις...?Σοφια θελω να μου πεις ποιο από τα παρακάτω σου αρέσει πιο πολυ φιλιά στο στομμα φιλια στον λαιμο φιλια στο αυτια ( μην πεις όλα ) ???
Θα το φροντίσω την επόμενη μωρό ?
Και πισω στην πλατουλα με μια " μικρή " χρήση γλωσσας ? ??❤?Θα το φροντίσω την επόμενη μωρό ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λαιμό....αν θες να με φτιάχνεις...?
Ξέρεις πολλά εσύ...Και πισω στην πλατουλα με μια " μικρή " χρήση γλωσσας ? ??❤?
Here I am...Αχ μου έχει τύχει και αυτό.. άσε μη μου τα θυμίζεις .. ένα παλικάρι σαν τα κρύα τα νερά Με ερωτεύτηκε και αυτός οπως κι εγώ αλλά επειδή βλέπω τη δουλειά τέρμα επαγγελματικά για να μην φάει κανένας το κεφάλι του στο τέλος, το άφησα ως έχει .. δεν τον ξαναείδα όμως .. ΓΙΩΡΓΟ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ Η ΕΣΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
?❤???Ξέρεις πολλά εσύ...
Χρόνια πολλά baby?Hi baby?
Όχι .. είμαι ή του ύψους ή του βάθους ?Καλά, δεν σου έχει τύχει απλά να περάσεις καλά χωρίς... να ερωτευτείς;
"να ευχαριστηθείς το σεξ μαζί του" ήταν η ερώτηση.
Κάτι τέτοια ανεβάζεις και τρελενεις εμάς τους Τοξότες!Καλή εβδομάδα ?????
Εμένα τι δώρο θα μου φέρεις ?? Χρόνια Πολλά !!
Άσε μη φέρεις τίποτα...έλα έτσι όπως είσαι !!
Χρόνια πολλά να τα πιούμε?
Τέλεια γυναίκα!Χρόνια πολλά και από μένα! Υγεία και ευτυχία για όλους ?❤❤
Υπέροχη!Γειά σας ???