Βανέσα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 9.453
Σε ευχαριστώ μωρό μμΦοβερό μαλλί ??
Αλλά και ή κολάρα σου όλα τά λεφτά
Σε ευχαριστώ μωρό μμΦοβερό μαλλί ??
Αλλά και ή κολάρα σου όλα τά λεφτά
Η Αμυγδαλιά λέει τα καλύτερα για @Βανέσα Magic ❤Ναι αμεεε
Η Αμυγδαλιά λέει τα καλύτερα για @Βανέσα Magic ❤
Η Αμυγδαλιά ξέρει για να λέει??Η Αμυγδαλιά λέει τα καλύτερα για @Βανέσα Magic ❤
ΧαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαΝα κάνω μια ερώτηση που παντα αναρωτιομουν ? Οι εργατριες του σεξ κανουν σεξ και στην προσωπικη τους ζωή η μόνο στην δουλειά τους ?Δηλαδή έχουν μια νορμαλ ζωη βγαίνουν - φλερταρουν - κάνουν σχεσεις - σεξ η περιοριζεται το σεξ μόνο στην εργασία τους λόγο των ταμπου και του ρατσισμου που υφιστανται από την κοινωνια και ειδικά από τους αντρες...
Only red...Merry Christmas ?Χρόνια πολλά μωράκια!!Σήμερα θα είμαι διαθέσιμη
????Ρε φίλε τι λες τώρα?
Οι σεξεργάτριες είναι εξωγήινα πλάσματα που εμφανίζονται μόνο όταν τα μέλη του μπου έχουν καύλες και παίρνουν τηλέφωνο.
Τις άλλες ώρες δεν υπάρχουν...
Θα θελα μια σοβαρη απαντηση κυρια sinner ? γιατί και σε σένα δεν έχει τύχει ποτε ο άλλος να ξενερωσει λόγο της δουλειάς σου ??? Πριν από τον νεκταριο...Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχα
Εννοείται πως μου έχει τύχει ! Αμυδρά το θυμάμαι αλλά μου έχει τύχει. Αλλά πίστεψε με πλέον οι ανοιχτόμυαλοι άνδρες είναι περισσότεροι από τους κλειστόμυαλους. Και εννοείται πως κάνουμε σεξ, ακόμα και αν δεν έχουμε αγόρι ! Αυτό έλειπε να περιμένουμε να ικανοποιηθουμε από τον χ-ψ πελάτηΘα θελα μια σοβαρη απαντηση κυρια sinner ? γιατί και σε σένα δεν έχει τύχει ποτε ο άλλος να ξενερωσει λόγο της δουλειάς σου ??? Πριν από τον νεκταριο...
Δεν σου χει τύχει να σου αρέσει ο πελάτης και να ευχαριστηθείς το σεξ μαζί του?Εννοείται πως μου έχει τύχει ! Αμυδρά το θυμάμαι αλλά μου έχει τύχει. Αλλά πίστεψε με πλέον οι ανοιχτόμυαλοι άνδρες είναι περισσότεροι από τους κλειστόμυαλους. Και εννοείται πως κάνουμε σεξ, ακόμα και αν δεν έχουμε αγόρι ! Αυτό έλειπε να περιμένουμε να ικανοποιηθουμε από τον χ-ψ πελάτη
Εννοείται πως μου έχει τύχει ! Αμυδρά το θυμάμαι αλλά μου έχει τύχει. Αλλά πίστεψε με πλέον οι ανοιχτόμυαλοι άνδρες είναι περισσότεροι από τους κλειστόμυαλους. Και εννοείται πως κάνουμε σεξ, ακόμα και αν δεν έχουμε αγόρι ! Αυτό έλειπε να περιμένουμε να ικανοποιηθουμε από τον χ-ψ πελάτη
Το πιο κορυφαιο θα ταν μια σεξεργατρια να χε σχεση με καποιον να του κρυβε τι δουλεια κανει... και να την εκλεινε ραντεβου... Η φατσα και των 2 θα ταν ολα τα λεφτα ???Εννοείται πως μου έχει τύχει ! Αμυδρά το θυμάμαι αλλά μου έχει τύχει. Αλλά πίστεψε με πλέον οι ανοιχτόμυαλοι άνδρες είναι περισσότεροι από τους κλειστόμυαλους. Και εννοείται πως κάνουμε σεξ, ακόμα και αν δεν έχουμε αγόρι ! Αυτό έλειπε να περιμένουμε να ικανοποιηθουμε από τον χ-ψ πελάτη
Έχω φιλο που μια σεξεργατρια ( δεν μου αρεσει ο ορος πουτανα ) του λέει ότι τελειώνει 2 - 3 φορες κατά μεσο ορο μαζί του και αυτος το πιστευει... ??? ειπαμε ρε φιλε να ξεδιδεις αλλά όχι και να πιστευεις την καθε μαλακια που σου λέει η άλλη επειδη θέλει να την παρεις ( πληρώσεις ) ξανα και ξανα...εχει τυχει και το αλλο
η βερονικα απο παλια που μετα το πηγε 250/ωρα τον γκομενο της τον γνωρισε μεσα απο την δουλεια σαν πελατη
ε μετα ηθελε και αυτος το κατι της , και αυξησε την ταριφα
πολλα μπορουνε να γινουνε
αυτο που λενε οτι η πουτανα δεν καυλωνει με πελατη δεν ισχυει παντα
τα παντα μπορουν να συμβουνε
απλα ο κανονας ειναι οτι σχεδον τις περισσοτερες φορες σε κοιταει μονο για το πορτοφολι
για αυτο και εσυ το βλεπεις σαρκικα τελειως και πας για ξεσκισμα και οχι ρομαντικο σεξ
Δικιο εχεις φιλε... αρκετα φιλοσοφησαμε... καληνυχτα...για οσους ειναι χρονια στο αθλημα καταλαβαινουνε το ψεμα απο το χιλιομετρο
αν εισαι καινουριος (οχι ηλικιακα , αλλα στο αθλημα) , και πεσεις πανω σε καλη πουτανα
θα νομιζεις οτι βρηκες τον ερωτα της ζωης
οταν σε μαδησει , θα ανακαλυψεις την σκληρη αληθεια
Αχ μου έχει τύχει και αυτό.. άσε μη μου τα θυμίζεις .. ένα παλικάρι σαν τα κρύα τα νερά Με ερωτεύτηκε και αυτός οπως κι εγώ αλλά επειδή βλέπω τη δουλειά τέρμα επαγγελματικά για να μην φάει κανένας το κεφάλι του στο τέλος, το άφησα ως έχει .. δεν τον ξαναείδα όμως .. ΓΙΩΡΓΟ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ Η ΕΣΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑΔεν σου χει τύχει να σου αρέσει ο πελάτης και να ευχαριστηθείς το σεξ μαζί του?
εδω ειμαι μωρακι, με φωναξες ??Αχ μου έχει τύχει και αυτό.. άσε μη μου τα θυμίζεις .. ένα παλικάρι σαν τα κρύα τα νερά Με ερωτεύτηκε και αυτός οπως κι εγώ αλλά επειδή βλέπω τη δουλειά τέρμα επαγγελματικά για να μην φάει κανένας το κεφάλι του στο τέλος, το άφησα ως έχει .. δεν τον ξαναείδα όμως .. ΓΙΩΡΓΟ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ Η ΕΣΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
Nektarios has left the chat... ?????????Αχ μου έχει τύχει και αυτό.. άσε μη μου τα θυμίζεις .. ένα παλικάρι σαν τα κρύα τα νερά Με ερωτεύτηκε και αυτός οπως κι εγώ αλλά επειδή βλέπω τη δουλειά τέρμα επαγγελματικά για να μην φάει κανένας το κεφάλι του στο τέλος, το άφησα ως έχει .. δεν τον ξαναείδα όμως .. ΓΙΩΡΓΟ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ Η ΕΣΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
Επισης κορυφαιο σκηνικο θα ταν σεξεργατρια να καψουρευτει πελατη ( που συνηθως γινεται το αντιθετο ) και ο πελάτης να της πει σε βλεπω καθαρα επαγγελματικα δεν μπορουμε να εχουμε αλλες σχεσεις... ???Αχ μου έχει τύχει και αυτό.. άσε μη μου τα θυμίζεις .. ένα παλικάρι σαν τα κρύα τα νερά Με ερωτεύτηκε και αυτός οπως κι εγώ αλλά επειδή βλέπω τη δουλειά τέρμα επαγγελματικά για να μην φάει κανένας το κεφάλι του στο τέλος, το άφησα ως έχει .. δεν τον ξαναείδα όμως .. ΓΙΩΡΓΟ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ Η ΕΣΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
Κώστας... όχι Γιώργος, Κώστας ?Αχ μου έχει τύχει και αυτό.. άσε μη μου τα θυμίζεις .. ένα παλικάρι σαν τα κρύα τα νερά Με ερωτεύτηκε και αυτός οπως κι εγώ αλλά επειδή βλέπω τη δουλειά τέρμα επαγγελματικά για να μην φάει κανένας το κεφάλι του στο τέλος, το άφησα ως έχει .. δεν τον ξαναείδα όμως .. ΓΙΩΡΓΟ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ Η ΕΣΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
Αχ μου έχει τύχει και αυτό.. άσε μη μου τα θυμίζεις .. ένα παλικάρι σαν τα κρύα τα νερά Με ερωτεύτηκε και αυτός οπως κι εγώ αλλά επειδή βλέπω τη δουλειά τέρμα επαγγελματικά για να μην φάει κανένας το κεφάλι του στο τέλος, το άφησα ως έχει .. δεν τον ξαναείδα όμως .. ΓΙΩΡΓΟ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ Η ΕΣΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ