iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε...Έτσι όνειρο...
Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε...Έτσι όνειρο...
Είσαι "επικίνδυνη" για ώριμους?Καλημερα❤❤❤
Σήμερα περιορισμένος ο χρόνος διαθεσιμότητας ?
ΥΓ λεω να καθιερώσω την προσφορά με τα ζευγάρια γιατί μου άρεσε πολύ....νομίζω Πέμπτη είναι καλή μέρα...τι λέτε?
καυλομουνο!!!!!!!!!!!!! με την μαλουρα σου.Καλησπέρα καυλακια
Από αύριο και πάλι μαζί από 6 μισή ?
Αχ σταματα θα αρχίσω να χλιμιντρίζω ?καυλομουνο!!!!!!!!!!!!! με την μαλουρα σου.
Οι νυχάρες έτοιμες για balls scratching ?Καλησπέρα καυλακια
ωραιο το χλιμιντρισμα,απο μια μικρη και καυλα φοραδουλα.Αχ σταματα θα αρχίσω να χλιμιντρίζω ?
Μιλάμε να χώνεις τα μούτρα σου στο κενό που κάνει η φούστα να δεις τι κρύβει η γη κάτω από την επιφάνεια.Καλησπέρα καυλακια
Πάλι τσιλιμπουρδίζεις μικρέ αδελφέ;Μιλάμε να χώνεις τα μούτρα σου στο κενό που κάνει η φούστα να δεις τι κρύβει η γη κάτω από την επιφάνεια.
Ζημιά έκανες πάλι, Αριάνα!
Αριάνα είναι αυτή.Πάλι τσιλιμπουρδίζεις μικρέ αδελφέ;
6,30 πάμε για ύπνο ρε Αριάννα!!!Καλησπέρα καυλακια
Τα βλέπω όλα ροζ εκεί κάτω.. ?Καλό Σαββατοκύριακο μωράκια μου ???
Ε Ροζ είναι.... Καλά βλέπεις...?Τα βλέπω όλα ροζ εκεί κάτω.. ?
ρε Σοφια συγνωμη που θα μιλησω ετσι αλλα τι ομορφο μουνι που εχειςΚαλό Σαββατοκύριακο μωράκια μου ???
Έτσι πως το περιγράφεις καυλωσα και εγώ..... Ευχαριστώ ❤ρε Σοφια συγνωμη που θα μιλησω ετσι αλλα τι ομορφο μουνι που εχεις
ρε Σοφαρα? Τοσο ομορφο καλοσχηματισμενο ροζ και περιποιημενο μουνακι,λιγες φορες εχω δει!
θα μπορουσα να βαλω το προσωπο μου εκει να ξαποστασω παρακαλω?
Κανε κ κανενα ραντεβου ΣΚ Σοφακι καποια στιγμη!Καλό Σαββατοκύριακο μωράκια μου ???
Θα κάνω Αγαπη, φιλιά ???Κανε κ κανενα ραντεβου ΣΚ Σοφακι καποια στιγμη!
Καλό Σαββατοκύριακο μωράκια
ΩραιοΚαλό Σαββατοκύριακο μωράκια μου ???
Ωραιο μουνι,για γλυψιμο αλλα και οι βυζαρες στριμωγμενες μεσα στο διχτυ ειναι ολα τα λεφτα.Καλό Σαββατοκύριακο μωράκια μου ???