Antidote
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 8.999
- Πόντοι
- 6.246
Τα βλέπω όλα ροζ εκεί κάτω.. ?Καλό Σαββατοκύριακο μωράκια μου ???
Τα βλέπω όλα ροζ εκεί κάτω.. ?Καλό Σαββατοκύριακο μωράκια μου ???
Ε Ροζ είναι.... Καλά βλέπεις...?Τα βλέπω όλα ροζ εκεί κάτω.. ?
ρε Σοφια συγνωμη που θα μιλησω ετσι αλλα τι ομορφο μουνι που εχειςΚαλό Σαββατοκύριακο μωράκια μου ???
Έτσι πως το περιγράφεις καυλωσα και εγώ..... Ευχαριστώ ❤ρε Σοφια συγνωμη που θα μιλησω ετσι αλλα τι ομορφο μουνι που εχεις
ρε Σοφαρα? Τοσο ομορφο καλοσχηματισμενο ροζ και περιποιημενο μουνακι,λιγες φορες εχω δει!
θα μπορουσα να βαλω το προσωπο μου εκει να ξαποστασω παρακαλω?
Κανε κ κανενα ραντεβου ΣΚ Σοφακι καποια στιγμη!Καλό Σαββατοκύριακο μωράκια μου ???
Θα κάνω Αγαπη, φιλιά ???Κανε κ κανενα ραντεβου ΣΚ Σοφακι καποια στιγμη!
Καλό Σαββατοκύριακο μωράκια
ΩραιοΚαλό Σαββατοκύριακο μωράκια μου ???
Ωραιο μουνι,για γλυψιμο αλλα και οι βυζαρες στριμωγμενες μεσα στο διχτυ ειναι ολα τα λεφτα.Καλό Σαββατοκύριακο μωράκια μου ???
Θα παίξουμε Mortal Kombat?Καλησπέρα καυλακια
Από αύριο και πάλι μαζί από 6 μισή ?
Θα ξαποστάσεις για πολύ ώρα; Ρωτάω για να ξέρω πόσο θα περιμένω για να πάρω σειρά.θα μπορουσα να βαλω το προσωπο μου εκει να ξαποστασω παρακαλω?
ποτε δεν αφηνω συναγωνιστη να περιμενει,1 ωριτσα δωσε μου εμενα.Θα ξαποστάσεις για πολύ ώρα; Ρωτάω για να ξέρω πόσο θα περιμένω για να πάρω σειρά.
Μιλάμε να χώνεις τα μούτρα σου στο κενό που κάνει η φούστα να δεις τι κρύβει η γη κάτω από την επιφάνεια.
Ζημιά έκανες πάλι, Αριάνα!
Ρε ασυγκράτητε παλιόγερε....μαζέψου λίγο......έχεις πάρει πάλι φόρα......Θα ξαποστάσεις για πολύ ώρα; Ρωτάω για να ξέρω πόσο θα περιμένω για να πάρω σειρά.
Ρε φίλε, συγγνώμη κιόλας, αλλά με τέτοιο θέαμα και από τις δυο, γίνεται να μην χλιμιντρίσεις σαν τον Κωνσταντάρα και να μην πάρεις φόρα; Πως να σου το πω... είναι σαν να πάς στην εκκλησία και να μην κάνεις τον σταυρό σου ένα πράμα.Ρε ασυγκράτητε παλιόγερε....μαζέψου λίγο......έχεις πάρει πάλι φόρα......
Μωράκια καλησπέρα....αύριο από 4 το μεσημέρι θα ξεκινήσει το ξεσκι
Oh la la....Καλό Σαββατοκύριακο μωράκια μου ???
Κωλαρα grande... καλησπέρα ομορφιά μου!!Ηλιόλουστες και όμορφες καλημερες....
Δοαιεσιμη από 8....
Κάπως έτσι...Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε...
Παναγία σώσε...Καλησπέρα καυλακια
Από αύριο και πάλι μαζί από 6 μισή ?
Μεγάλες δηλώσεις ???Θα κάνω Αγαπη, φιλιά ???
Άσε με....Μεγάλες δηλώσεις ???