Daredevil9
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Like
- 985
- Πόντοι
- 86
Θα παίξουμε Mortal Kombat?Καλησπέρα καυλακια
Από αύριο και πάλι μαζί από 6 μισή ?
Θα παίξουμε Mortal Kombat?Καλησπέρα καυλακια
Θα ξαποστάσεις για πολύ ώρα; Ρωτάω για να ξέρω πόσο θα περιμένω για να πάρω σειρά.θα μπορουσα να βαλω το προσωπο μου εκει να ξαποστασω παρακαλω?
ποτε δεν αφηνω συναγωνιστη να περιμενει,1 ωριτσα δωσε μου εμενα.Θα ξαποστάσεις για πολύ ώρα; Ρωτάω για να ξέρω πόσο θα περιμένω για να πάρω σειρά.
Μιλάμε να χώνεις τα μούτρα σου στο κενό που κάνει η φούστα να δεις τι κρύβει η γη κάτω από την επιφάνεια.
Ζημιά έκανες πάλι, Αριάνα!
Ρε ασυγκράτητε παλιόγερε....μαζέψου λίγο......έχεις πάρει πάλι φόρα......Θα ξαποστάσεις για πολύ ώρα; Ρωτάω για να ξέρω πόσο θα περιμένω για να πάρω σειρά.
Ρε φίλε, συγγνώμη κιόλας, αλλά με τέτοιο θέαμα και από τις δυο, γίνεται να μην χλιμιντρίσεις σαν τον Κωνσταντάρα και να μην πάρεις φόρα; Πως να σου το πω... είναι σαν να πάς στην εκκλησία και να μην κάνεις τον σταυρό σου ένα πράμα.Ρε ασυγκράτητε παλιόγερε....μαζέψου λίγο......έχεις πάρει πάλι φόρα......
Μωράκια καλησπέρα....αύριο από 4 το μεσημέρι θα ξεκινήσει το ξεσκι
Oh la la....Καλό Σαββατοκύριακο μωράκια μου ???
Κωλαρα grande... καλησπέρα ομορφιά μου!!Ηλιόλουστες και όμορφες καλημερες....
Δοαιεσιμη από 8....
Κάπως έτσι...Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε...
Παναγία σώσε...Καλησπέρα καυλακια
Μεγάλες δηλώσεις ???Θα κάνω Αγαπη, φιλιά ???
Άσε με....Μεγάλες δηλώσεις ???
Καλή Κυριακή...Αγάπες μου από αύριο δουλεύω... Καλή Κυριακή σας εύχομαι...φιλιά παντού ?????
Υπέροχη γυναικαΑγάπες μου από αύριο δουλεύω... Καλή Κυριακή σας εύχομαι...φιλιά παντού ?????
??????????Αγάπες μου από αύριο δουλεύω... Καλή Κυριακή σας εύχομαι...φιλιά παντού ?????
Έτσι όρθιος σε θέλω ??Καλή Κυριακή...
Γεια σου Σοφακι με την ατελείωτη καυλα σου!!!Αγάπες μου από αύριο δουλεύω... Καλή Κυριακή σας εύχομαι...φιλιά παντού ?????
Τρέλα είσαι ..????Αγάπες μου από αύριο δουλεύω... Καλή Κυριακή σας εύχομαι...φιλιά παντού ?????
Γεια σου καυλιαρη ?Γεια σου Σοφακι με την ατελείωτη καυλα σου!!!
????Τρέλα είσαι ..????