Kiler777
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2018
- Like
- 47
- Πόντοι
- 0
Εδώ έχει παίξει σε τσόντα στα ζαχαροταΠροσωπικά θεωρώ πως δεν είναι αυτή.
Αλλά και να είναι, λίγη διακριτικότητα ρε παιδιά...Η κοπέλα για κάποιο λόγο έχει κρυμμένο το πρόσωπό της.
Εδώ έχει παίξει σε τσόντα στα ζαχαροταΠροσωπικά θεωρώ πως δεν είναι αυτή.
Αλλά και να είναι, λίγη διακριτικότητα ρε παιδιά...Η κοπέλα για κάποιο λόγο έχει κρυμμένο το πρόσωπό της.
εσενα αυριο μπορουμε να σε κλεισουμε μικρη τρελιαρα ?Και βέβαια μπορείς......ο μάγος δαρκείας κάρτες θα βγάλει εε λίγο ?? θα κλείνονται οι κοπέλες για ένα έτος ?
Αν δεις προσεχτικά της πληροφορίες του μάγου και τής φωτό δεν θέλει και πολύ να το καταλάβεις και το βασικότερο έχει παίξει και σε ταινίαΕσυ πως καταλαβες οτι ειναι αυτη?
Βεβαίως ?εσενα αυριο μπορουμε να σε κλεισουμε μικρη τρελιαρα ?
μεχρι τι ωρα το βραδυ ?Βεβαίως ?
Το ξέρω, αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Είναι λεπτά ζητήματα για τον καθένα αυτάΕδώ έχει παίξει σε τσόντα στα ζαχαροτα
Σε ποια ταινια?Αν δεις προσεχτικά της πληροφορίες του μάγου και τής φωτό δεν θέλει και πολύ να το καταλάβεις και το βασικότερο έχει παίξει και σε ταινία
Μόνο αν τις καλέσεις για duο και έρθουν θα βεβαιωθείς ότι είναι διαφορετικές
Incall δεν είχαν πάντως ποτέ αν θυμάμαι καλά
Θα ειναι η Αλεξανδρα διαθεσιμη την Κυριακη βραδυ;;; να την τεσταρουμε να βαλουμε και κριτικη στην δεσποινης
Μπορείς να καλέσεις το τηλεφωνικό μας .....η γλυκιά μας Δανάη γνωρίζει το πρόγραμμα των κοριτσιών ?Θα ειναι η Αλεξανδρα διαθεσιμη την Κυριακη βραδυ;;; να την τεσταρουμε να βαλουμε και κριτικη στην δεσποινης
Γιολάντα η φίλη σου η Σοφία πού είναι; Χάθηκε!!!Καλημερα❤❤❤
Σήμερα περιορισμένος ο χρόνος διαθεσιμότητας ?
ΥΓ λεω να καθιερώσω την προσφορά με τα ζευγάρια γιατί μου άρεσε πολύ....νομίζω Πέμπτη είναι καλή μέρα...τι λέτε?
Το κορίτσι μου καλά είναι ❤Γιολάντα η φίλη σου η Σοφία πού είναι; Χάθηκε!!!
Το κορίτσι μου καλά είναι ❤
Κάνει κάποια σεμινάρια massage και είναι εκτός για λίγες μέρες....
Σύντομα θα είναι κοντά σας ?
Αμε ?Δεν ήξερα ότι κάνει και μασάζ η Σόφη!!!
μασαζ προστατη...Το κορίτσι μου καλά είναι ❤
Κάνει κάποια σεμινάρια massage και είναι εκτός για λίγες μέρες....
Σύντομα θα είναι κοντά σας ?