Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.318
- Πόντοι
- 2.036
Την Αριάνα εννοώ, γισ να μην παρεξηγηθώ πάλι...Μπορεί και να έχεις δίκιο. Τότε έπαιζες με κούκλες...
Την Αριάνα εννοώ, γισ να μην παρεξηγηθώ πάλι...Μπορεί και να έχεις δίκιο. Τότε έπαιζες με κούκλες...
τρελες χειλαρες για δαγκωμα... ❤?? γιολαντακι σου αρέσει το βρισιμο φτυσιμο και χαλαρες σφαλιαριτσες στην μουριτσα σου ??? ??? Υ.Γ ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΧΙ 200 ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΕ Η ΣΑΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ 500 ΔΙΝΩ... ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ... ??Μόλις ξύπνησα....
Ο μακεδονας ανετα την παντρευοταν την Αριανα... ερωτα τεραστιο εχει μαζί της...Την Αριάνα εννοώ, γισ να μην παρεξηγηθώ πάλι...
Ναι μαρεσει μωρ....ςν δεις κριτικές θα καταλάβεις.....τρελες χειλαρες για δαγκωμα... ❤?? γιολαντακι σου αρέσει το βρισιμο φτυσιμο και χαλαρες σφαλιαριτσες στην μουριτσα σου ??? ??? Υ.Γ ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΧΙ 200 ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΕ Η ΣΑΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ 500 ΔΙΝΩ... ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ... ??
Σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου μωρή μπεκάτσα, δεν το χω σε τίποτα να βγάλω ο,τι ξέρω για σένα στη φόρα και δεν μιλάω για το μπου, σέβομαι τους κανόνες του φόρουμ αλλά όχι εσένα. Τενεκέ.τρελες χειλαρες για δαγκωμα... ❤?? γιολαντακι σου αρέσει το βρισιμο φτυσιμο και χαλαρες σφαλιαριτσες στην μουριτσα σου ??? ??? Υ.Γ ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΧΙ 200 ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΕ Η ΣΑΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ 500 ΔΙΝΩ... ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ... ??
Δεν λέει κανεις για αυτά τα 3 που ειπα... φτυσιμο βρισιμο σφαλιαρες...Σε καμία κριτική σου... Το ξέρω ακουγεται κριντζ ?? αλλά μπορώ να χυσω μονο με την εικόνα...Ναι μαρεσει μωρ....ςν δεις κριτικές θα καταλάβεις.....
Ο τρόπος που θα σου απαντήσω δεν είναι ο ενδεδειγμένος αλλά θα το πω. Η Αριάνα, παρά το νεαρό της ηλικίας της, εκτιμάει και καταλαβαίνει το κάθε χιλιοστό που μπαίνει μέσα της. Τι άλλο θέλεις?Ο μακεδονας ανετα την παντρευοταν την Αριανα... ερωτα τεραστιο εχει μαζί της...
Τα κάνω....Δεν λέει κανεις για αυτά τα 3 που ειπα... φτυσιμο βρισιμο σφαλιαρες...Σε καμία κριτική σου... Το ξέρω ακουγεται κριντζ ?? αλλά μπορώ να χυσω μονο με την εικόνα...
Ιδικά πίσω μεριά.....Ο τρόπος που θα σου απαντήσω δεν είναι ο ενδεδειγμένος αλλά θα το πω. Η Αριάνα, παρά το νεαρό της ηλικίας της, εκτιμάει και καταλαβαίνει το κάθε χιλιοστό που μπαίνει μέσα της. Τι άλλο θέλεις?
Πρέπει να ναι πολύ καλο παιδακι... ισχυει...Ο τρόπος που θα σου απαντήσω δεν είναι ο ενδεδειγμένος αλλά θα το πω. Η Αριάνα, παρά το νεαρό της ηλικίας της, εκτιμάει και καταλαβαίνει το κάθε χιλιοστό που μπαίνει μέσα της. Τι άλλο θέλεις?
Αξία ανεκτίμητη?Ιδικά πίσω μεριά.....
ΓυναικάραΤι κάνουν τα μωρά μου?❤❤
Αξία ανεκτίμητη?
Κολάρα μού είναι η @ariana.magic ❤Αξία ανεκτίμητη?
Θα το φροντίσω μωρό ??Γυναικάρα
πότε θα αρχίσεις ραντεβού σκ, να σέ χαρούμε και εμείς?
Ανωμαλιαρα..Ειμαι τόσο ανώμαλη που διάβασα .σε όποιον δάσκαλο καθίσεις ??
Τώρα τι καταλαβαίνεις; Θα με κάνεις να πάρω δρόμους και σοκάκια βραδιάτικα?
Θες να κάνουμε Καναδά στην Αριανα για την κολάρα της? Έχουμε και Πανσέληνο ρομαντικά....Τώρα τι καταλαβαίνεις; Θα με κάνεις να πάρω δρόμους και σοκάκια βραδιάτικα?
Πάντα σε αγαπούσα, τώρα σε αγαπώ λίγο παραπάνω.Θα αφήσω ένα σχόλιο καθότι ένα κείμενο έχει πολλούς τρόπους ανάγνωσης.
Η @Sandra Magic δεν σας έγραψε το βιογραφικό της και δεν ζήτησε κανενός την συμβουλή η αποδοχή των επιλογών της, ποσο μάλλον ψυχολογική υποστήριξη.
Σας είπε έχω επιλέξει ένα μονοπάτι απαιτητικό με πολλά ταξίδια και λιγότερο χρόνο. Ως εκ τούτου και λιγότερα ραντεβού και αυτό αποτυπώνεται και στην αμοιβή, είναι διαθέσιμη λιγότερο ,η προσφορά μειώνεται άρα αυξάνεται η τιμή, ίσως είναι και ένας εσκεμμένος τρόπος να πέσει η ζήτηση. Αν η ζήτηση παρέμενε η ίδια , ίσως είχαμε χαμηλότερης ποιότητας υπηρεσίες , άνθρωποι είμαστε.
Για μένα είναι παρά πολύ καθαρό και αποδεκτό.
Αυτά περί «χαλάει η πιάτσα» είναι στα δικά μου μάτια αστεία σχόλια , αν έχεις παίρνεις αν δεν έχεις προσπερνάς.
Αλήθεια, αν στο επάγγελμα σας μπορούσατε να βγάλετε παραπάνω θα σκεφτόσασταν την πιάτσα ; Γιατί την πέφτετε στην κοπέλα ;
Έχω πάει και με τις κοπέλες που ήρθαν με €300 και €250 από τον μάγο και μαγκιά τους γιατί ήρθαν ως «γνωστές» τώρα που ήταν γνωστές αυτές το ξέρουν αλλά και πάλι μαγκιά τους και πολύ ωραία πέρασα.
Το Σαντρακι έγινε γνωστό στα πόδια μας…ζήσαμε να μαρτυρήσουμε την εξέλιξη της …αχ καυλωσα θα την πάρω.
Αναμνήσεις ?Αλήθεια ??
Τι απίθανος κώλος...Θες να κάνουμε Καναδά στην Αριανα για την κολάρα της? Έχουμε και Πανσέληνο ρομαντικά....