koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.764
- Πόντοι
- 3.446
Θα σε βάλω φόντο στο κινητό να σε βλέπω το πρωί που ξυπνάω και να σταυροκοπιέμαι μπας και μπω στον ίσιο δρόμο μωρή καυλα
Θα σε βάλω φόντο στο κινητό να σε βλέπω το πρωί που ξυπνάω και να σταυροκοπιέμαι μπας και μπω στον ίσιο δρόμο μωρή καυλα
Το "πυρηνικό όπλο" του Μάγου...Χελλοοοο ?![]()
Πολύ δυνατό φαίνεται...Σήμερα ανεβαίνει καινούργια κοπέλα
Ευχαριστώ που φροντίζεις την απόδοση μου ??Γιολαντα μου μην έχεις το ρουτερ δίπλα στο κρεβάτι, εκπέμπει πολλά ραδιοκύματα. Θα ξυπνάς με πονοκέφαλο και θα εμποδίζει τα χειλάκια να κάνουν τη δουλειά τους
μα ως γνωστόν η κάθε κοπέλα πρέπει να πάρει την άδεια από τα ανωνυμα μέλη του σάιτ για το πώς θα κινηθεί στον χώρο του αγοραίου έρωτα. αν δεν δώσουν το οκ αυτοί πρέπει να ακούσει το κοντό κ το μακρι του καθένα (όπως θα δέχονται κ αυτοί πιστεύω τον κάθε αγνωστο στην ζωή τους και ακούνε με προσοχή και θρησκευτική ευλάβεια αυτούς που τους λένε πως να χειριστούν την ζωή τους) και αν δεν βάλει μυαλό να καεί στην πυρά η κοπέλα που θα αποφασίσει από μόνη της για τον εαυτό τής. λες και η οποιαδήποτε κοπέλα βάζει το πιστόλι στο κρόταφο του καθένα και του λέει δεν με νοιάζει αν τα έχεις η όχι, εγώ θα τα πάρω από εσενα....Γράφω αυτά τα λόγια γιατί είναι άδικο και λάθος να συμπεριφέρονται κάποιοι με τέτοιο τρόπο σε ένα κορίτσι 21 χρονών που δεν πείραξε κανέναν. Έχω βαρεθεί να διαβάζω τι κάθε μ@λακια του κάθε ανώριμου και ανωνύμου πλυκτρολογακια.
Πιστεύω ότι αρκετοί δεν γνωρίζουν που έχει ήδη συνεργασία η Σαντρα, και μένουν μόνο στο τι έχει κάνει στην Ελλάδα. Επίσης είμαι σίγουρος ότι επειδή γουστάρει τις ταινίες θα κάνει πράγματα που θα αφήσει ανοιχτα στόματα.
Η αυτοδιάθεση είναι ιερό θέμα και δεν πέφτει λόγος σε κανέναν.
Ας βρει κάποιος άλλη κοπέλα Ελληνίδα στα 21 να έχει κάνει ότι η Σαντρα… Άντε για να μην τρελαθούμε κιόλας.
Υ.Γ. 1. Η Σαντρα θα έχει δουλεία για όσο γουστάρει αυτή, γιατί έτσι είναι κάποια πράγματα, ανεξάρτητα από την τιμή. Επίσης πιστεύω απόλυτα ότι ναι μπορεί και διαλέγει τα ραντεβού που κάνει και μαγκιά της.
Υ.Γ. 2. Είναι υπέροχες οι χασαποταβέρνες… αλλά δεν θα κλείσουν και τα εστιατόρια πολυτελείας και όσα έχουν αστέρι μισελεν επειδή κάποιοι δεν μπορούν να πάνε να φάνε εκεί.
Να σε ενημερώσω ότι υπήρχε αυτό το ντουο από το καλοκαίρι του 21Μόλις είδα ότι βγάλανε τρίο Μιλένα, Αριάνα, Σάντρα πάω να παίξω ένα τζόκερ μήπως και πραγματοποιήσω το όνειρο μου ?
Υπερβολική σε βρίσκω..το κάναμε για τυχόν περίπτωση που κάποιος θελήσει απευθείας σύνδεση με Άγιο Πέτρο ?
Καλά, δοκίμασε το μια φορά εσυ και μετά όταν συνέλθεις και πιεις λίγο νεράκι θα σε ξανά ρωτήσουμε αν μας βρίσκεις υπερβολικές. ?Υπερβολική σε βρίσκω..
Νομίζω εσύ μαζί με Σοφία και Γιολάντα θα ήταν κάτι πραγματικά απερίγραπτο ?
Κάνε και την διαθήκη σου...Μόλις είδα ότι βγάλανε τρίο Μιλένα, Αριάνα, Σάντρα πάω να παίξω ένα τζόκερ μήπως και πραγματοποιήσω το όνειρο μου ?