Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.931
Πάντα ?Πολύ όρεξη βλέπω...?
Πάντα ?Πολύ όρεξη βλέπω...?
Είσαι ορεξατοοοο εργαλειοοοοοΠάντα ?
Η γαμιομαστε με όρεξη ή παίζουμε......?Είσαι ορεξατοοοο εργαλειοοοοο
Ολοσωστη σε βλέπω?Η γαμιομαστε με όρεξη ή παίζουμε......?
Θετικό αυτό..!Πάντα ?
Μαρή ..ΛΑΡΑ
Επειδη ειμαι ερωτευμενος μαζι σου θα σε παρω αυριο με τη δικια μου να γιορτασουμε ολοι μαζι τον φτερωτο θεο ερωτα.Για μεγαλύτερη διευκρίνιση ( επειδή με ρωτάτε σε μηνύματα)
Σήμερα και κάθε Κυριακή έχω προσφορά την παρτουζα .δηλαδή, μέχρι 3 άτομα. (.αντρες., γυναίκες.δεν έχω διαφυλικά ζητηματα?)
μπορπυν με καλέσουν και η τιμή είναι στα 150.
Αυριο λόγω Αγίου Βαλεντίνου
ζευγάρια μπορςυν επισης να με.καλεσουν και η τιμή είναι πάλι στα 150. ❤
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ 5 ΣΗΜΕΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ?
Κανονιστε ολοι μαζι.ολοι οι καλοι χωρανε.ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ 5 ΣΗΜΕΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ?
τους μαζευεις ολους στο ιδιο μερος και ξεμπερδευειςΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ 5 ΣΗΜΕΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ?
γραψ τους και ελα σε μεναΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ 5 ΣΗΜΕΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ?
πωπω αποκαλυψεις δημοσιες, κοκκινησα τωραΘες να κάνουμε έρωτα μαζί αυριο ?
Οι βυζάρες της δεν παίζονταιδεν τη χασαμε, βιζιτες κανει...500 ευρω την ωρα παιρνει κι ειναι μονιμως free, απο εκει που για να την κλεισεις περιμενες αναμονη κανα μηνα και το κασε ηταν πανω απο 3-4.000 την ωρα..
δε μιλαω για εμφανιση, σα σκελετομενο junkie ειναι απο εκει που την εβλεπες 1,78 και με τακουνια 1,90, κορμαρα, βυζαρες και προσωπο απιστευτο
Δε θα μας απαντήσει τυπε..Έχει πάρει κάνεις μόνος του τό τρίο Αριάνα Σάντρα Μιλένα?
μπας και δώσεις κώλο επιτέλους?Θα σε βάλω φόντο στο κινητό να σε βλέπω το πρωί που ξυπνάω και να σταυροκοπιέμαι μπας και μπω στον ίσιο δρόμο μωρή καυλα
Τώρα το είδα...Θα σε βάλω φόντο στο κινητό να σε βλέπω το πρωί που ξυπνάω και να σταυροκοπιέμαι μπας και μπω στον ίσιο δρόμο μωρή καυλα
Καλη εβδομαδα!Ερωτικές καλημερες❤
Διαθέσιμη από 4 με δωρεάν το σεξακι με ζευγάρι.....?❤