Συγχώρεσε με για την καθυστερημένη απάντηση. Πάμε λοιπόν να σου απαντήσω στα λεγόμενα σου:
1. Μπράβο για τις παραγωγές στο εξωτερικό, δεν γνώριζα, δεν φρόντισες να το διαφημίσεις κιόλας. Βέβαια αυτό που θέλω να πω είναι , ότι άλλη δυσκολία είχε να παίξεις σε τσόντα στο εξωτερικό πριν από 20-30 χρόνια σε σχέση με τώρα. Τώρα υπάρχουν ένα κάρο τσοντο site , οπότε καταλαβαίνεις η ζήτηση για τσόντες είναι μεγάλη κλπ κλπ κλπ. Οπότε δεν μου λένε και κάτι πάρα πολύ όλα αυτά , αλλά ΟΚ. Congratulations αν αυτό είναι το όνειρο σου. Δεν ξέρω βεβαία αν θα το πεις και στα παιδιά σου, εάν κάνεις στο μέλλον.
2. Αν ξέρω κάποια άλλη ελληνιδα που να κάνει αυτά που έχεις κάνει εσύ θα σου απαντήσω απλά , ¨ΟΧΙ δεν ξέρω. Ξέρω την Ινα για τις επιτυχίες της στο εξωτερικό αλλά δεν παίζει στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Απ'την άλλη, ηθοποιοί που να παίζουν και σε τσόντες, ομολογώ δεν γνωρίζω. Ελπιζω να μην θεωρείς το ευατό συο ηθοποιό ,γιατί έτσι θίγονται οι ηθοποιοί. Πολύ θα ήθελα να γνώριζα τι ρόλους έχεις παίξει για να μπορώ να κρίνω την δουλειά σου και εκεί.
3. Όσο και να μην το παραδέχεσαι , η απουσία σου ήταν ένα τρικ για να μπορέσεις να ανεβάσεις την τιμή. Εγώ τουλάχιστον δεν είμαι κανένα 15χρονο να μου πιστεύω τις μαλακίες που λες, αλλού αυτά.
4. Δεν ζήτησα να κατεβάσεις την τιμή Σαντρα μου. Δενμε αφορά πόσο κοστολογείς το μουνί σου γιατί απλά δεν είσαι του γούστου(όσο αφορά το βιζιτιλικι).
Μία ερώτηση: Εάν σε καλούσαν για συνέντευξη για μία δουλειά σου στον κινηματογράφο, θα ανέφερες ότι κάνεις βιζιτες?
Ευχαριστώ,