Θα αφήσω ένα σχόλιο καθότι ένα κείμενο έχει πολλούς τρόπους ανάγνωσης.
Η
@Sandra Magic δεν σας έγραψε το βιογραφικό της και δεν ζήτησε κανενός την συμβουλή η αποδοχή των επιλογών της, ποσο μάλλον ψυχολογική υποστήριξη.
Σας είπε έχω επιλέξει ένα μονοπάτι απαιτητικό με πολλά ταξίδια και λιγότερο χρόνο. Ως εκ τούτου και λιγότερα ραντεβού και αυτό αποτυπώνεται και στην αμοιβή, είναι διαθέσιμη λιγότερο ,η προσφορά μειώνεται άρα αυξάνεται η τιμή, ίσως είναι και ένας εσκεμμένος τρόπος να πέσει η ζήτηση. Αν η ζήτηση παρέμενε η ίδια , ίσως είχαμε χαμηλότερης ποιότητας υπηρεσίες , άνθρωποι είμαστε.
Για μένα είναι παρά πολύ καθαρό και αποδεκτό.
Αυτά περί «χαλάει η πιάτσα» είναι στα δικά μου μάτια αστεία σχόλια , αν έχεις παίρνεις αν δεν έχεις προσπερνάς.
Αλήθεια, αν στο επάγγελμα σας μπορούσατε να βγάλετε παραπάνω θα σκεφτόσασταν την πιάτσα ; Γιατί την πέφτετε στην κοπέλα ;
Έχω πάει και με τις κοπέλες που ήρθαν με €300 και €250 από τον μάγο και μαγκιά τους γιατί ήρθαν ως «γνωστές» τώρα που ήταν γνωστές αυτές το ξέρουν αλλά και πάλι μαγκιά τους και πολύ ωραία πέρασα.
Το Σαντρακι έγινε γνωστό στα πόδια μας…ζήσαμε να μαρτυρήσουμε την εξέλιξη της …αχ καυλωσα θα την πάρω.