Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Μπορείς να μας πεις σαντρα γιατί όταν χύνει ο ελέφαντας γυρνάνε συνέχεια τα μάτια του;Γύρισα… ετοιμάσου ?
Μπορείς να μας πεις σαντρα γιατί όταν χύνει ο ελέφαντας γυρνάνε συνέχεια τα μάτια του;Γύρισα… ετοιμάσου ?
Έτοιμη και σε περιμενω ?Γύρισα… ετοιμάσου ?
Εγώ να δεις πως σε περιμένω...Και δεν σε βρίσκω...Έτοιμη και σε περιμενω ?
και με blues μουσική απ'όσο ακούω !!!μερακλού μου εσύ !!Προτιμώ η αλήθεια είναι να το κάνω σε φυσικά κλαρίνα....αλλά αυτό βρήκα όταν ξύπνησα.?
Δεν ξέρω, δεν γύρισα τσόντα με ελέφαντα ακόμα ? θα το ερευνήσω και θα απαντήσω ασαπΜπορείς να μας πεις σαντρα γιατί όταν χύνει ο ελέφαντας γυρνάνε συνέχεια τα μάτια του;
Εσύ είσαι Η Γυναίκα. Όλες οι υπόλοιπες, απλά είναι κοριτσάκια, που πριν 5-6 χρόνια σκούπιζαν τις μύξες τους με το μανίκι...Τι κάνουν τα μωρά μου?❤❤
Τις σκότωσες τώρα.Εσύ είσαι Η Γυναίκα. Όλες οι υπόλοιπες, απλά είναι κοριτσάκια, που πριν 5-6 χρόνια σκούπιζαν τις μύξες τους με το μανίκι...
Ο σκοπός είναι να λέμε αλήθειες και να μην γινόμαστε συμπαθητικοί και γλυκούληδες...Τις σκότωσες τώρα.
Πολλές φορές η αλήθεια αγγίζει και τα όρια της προσβολής δεν αναφέρομαι σε αυτό μόνο διότι γενικώς διαβάζω πολλά σχόλια και για την @Sandra Magic ...Εσύ είσαι Η Γυναίκα. Όλες οι υπόλοιπες, απλά είναι κοριτσάκια, που πριν 5-6 χρόνια σκούπιζαν τις μύξες τους με το μανίκι...
Την έχεις συναντησει;Ο σκοπός είναι να λέμε αλήθειες και να μην γινόμαστε συμπαθητικοί και γλυκούληδες...
Ερμηνεία (δικών μου) προθέσεων κάνεις; Γιατί προσβάλω καρδούλα μου;Πολλές φορές η αλήθεια αγγίζει και τα όρια της προσβολής δεν αναφέρομαι σε αυτό μόνο διότι γενικώς διαβάζω πολλά σχόλια και για την @Sandra Magic ...
Η κάθε επαγγελματίας μπορεί να φερετε και να δουλεύει όπως θέλει και εται θα έχει και το ανάλογο κοινό....
Γιατί ρωτάς;Την έχεις συναντησει;
ΑκριβώςΠολλές φορές η αλήθεια αγγίζει και τα όρια της προσβολής δεν αναφέρομαι σε αυτό μόνο διότι γενικώς διαβάζω πολλά σχόλια και για την @Sandra Magic ...
Η κάθε επαγγελματίας μπορεί να φερετε και να δουλεύει όπως θέλει και εται θα έχει και το ανάλογο κοινό....
σιγα την μπελουτσι ρε φιλε ??Επειδή τυγχάνει να έχω βρεθεί με την σαντρα κ με την Αλεξία όντως η Αλεξία μπορεί κάνει σεξ σαν λυσσασμενη σαν να μην υπάρχει αύριο όμως η σαντρα εμφανισιακά για μένα είναι μία σκάλα πάνω από όλα τα κορίτσια του χώρου....είναι ίσως η μόνη που όταν μπαίνει στο δωμάτιο λες μπήκε ένα μοντέλο....για μένα μιλάω πάντα....οπότε η τιμή είναι κ λίγο υποκειμενικό για τον καθένα θεωρώ
Μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά!
Ας πούμε θα μπορούσες να μείνεις στο ότι η Σοφία είναι γυναικάρα ( που κ εγώ την ίδια αποψη εχω )Ερμηνεία (δικών μου) προθέσεων κάνεις; Γιατί προσβάλω καρδούλα μου;
Για να μου πεις τις εντυπώσεις σου, αν θέλεις.Γιατί ρωτάς;
Κοπέλα μου, μεταφορικά μιλάω, δεν κυριολεκτώ. Άσε που σε δέκα χρόνια άμα με θυμηθείς, που σίγουρα θα με θυμηθείς, θα μου δώσεις χίλια δίκια...Ας πούμε θα μπορούσες να μείνεις στο ότι η Σοφία είναι γυναικάρα ( που κ εγώ την ίδια αποψη εχω )
Το ότι όλες σκουπίζαμε τις μίξες μας θα μπορούσε να παραληφθεί.....
Και κυριολεκτικά και μεταφορικά ενέχει μια προβολή.....τουλάχιστον στα δικά μου μάτια και.σενα δημόσιο διάλογο....Κοπέλα μου, μεταφορικά μιλάω, δεν κυριολεκτώ. Άσε που σε δέκα χρόνια άμα με θυμηθείς, που σίγουρα θα με θυμηθείς, θα μου δώσεις χίλια δίκια...
Οι πιο πολλες οντως είναι καμμενες και τιγκα στην κοκα... ξερω βιζιτες που καθονται τσαμπα σε ατομα που σπρωχνουν μονο και μονο για να εξασφαλιζουν εναν δωρεαν μυτο... καταντια φιλε... για λυπηση και για στεναχωρια ειναι... Για να μην πω καν για γνωστη βιζιτα και στουντιοκοριτσο που κλαιγοταν γιατί δεν βρισκει μια σοβαρη σχεση.... πραγματικα για λυπηση....και τι ρε Σαντρα περηφανευεσαι για την βιζιτα ? ειναι μαγκια ? η για τιs πορνο ταινιεs ?
αν θεs διαβασε καλα τι θα σου γραψω... επειδη οταν ημουν μικροs ειχα πολλεs στενεs σχεσειs-συναναστροφεs με 2 βιζιτεs και οι 2 κουκλαρεs-γυναικαρεs και μου εμειναν καποια πραγματα...
η 1 καηκε σεξουαλικα ο πιο κουκλοs αντραs να παει μαζι τηs ειναι παγοκωλονα, νιωθει σιχαμαρα για τουs αντρεs, η αλλη οταν βγηκε απο το ξενοδοχειο στο παρκινγκ βγηκε και ο πελατηs γαμιαs εναs μπαρμπαs 65αρηs με κοιλια σαν παππουληs ηταν... με λιγα λογια αυτο που ειπε εξαλλη και εβριζε με γαμησε ο πατσαβουρηs και θα πηγαινει στο χωριο του στο καφενειο και θα λεει γαμησα την ταδε..... αυτο που θελω να σου καταληξω ειναι οτι τα λεφτα απο τη βιζιτα φευγουν, χανονται, καταναλωνουμε οπωs ολοι κτλ κτλ ενω το πηδημα με τον καθε ....... που δε γουσταρειs κατα βαθοs μενει για παντα... αποτελεσμα να εισαι ταπεινη μιλα κ με παλιεs που ειναι μεσα στα ψυχολογικα