Daredevil9
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Like
- 985
- Πόντοι
- 86
Άσε ρε...Έχω διαβάσει τι καυλάντα κάνεις σε όλες...
Άσε ρε...Έχω διαβάσει τι καυλάντα κάνεις σε όλες...
Ναι ρε...Άσε ρε...
Συμφωνώ απόλυτα...Κάποιοι έχουν μπερδέψει τον ψυχολόγο και τον ψυχίατρο με τα call girl και το γαμήσι...
οι χουφτερμεν δινουν πονο εδω μεσαΈχω διαβάσει τι καυλάντα κάνεις σε όλες...
μαλλον πρεπει να σας αρχισει στα τσιμπουκια ολους η γιολαντα να ηρεμισετε..
Κανόνισε εσύ με Γιολάντα και πες μας....μαλλον πρεπει να σας αρχισει στα τσιμπουκια ολους η γιολαντα να ηρεμισετε...
Δεμένη με γραβάτα....κυριλέ ???? και εσύ κάνεις πολλά κόλπα....Μωρό για κάρφωμα είσαι έτσι όπως στήθηκες.
Τυχερός ο τύπος που σε απόλαυσε!!!
Σοφακι με ποια θες πιο πολύ ντουο αριανα η γιολαντα ? Η βασικά γιατί βάζω η... Γίνεται να σας κλείσω και τις 3 ? Αλλά να έχεις και το 166 περασμενο στις γρηγορες κλησεις.... ??????????Δεμένη με γραβάτα....κυριλέ ???? και εσύ κάνεις πολλά κόλπα....
Την Αριανα την ξέρω πολύ καιρό, είναι το κορίτσι μού...Την Γιολάντα την έχω γνωρίσει εδώ πρόσφατα, έχουμε πολύ καλή χημεία και πολύ καλή σχέση και εκτός δουλειάς! Να διαλέξεις ότι σε φτιάχνει..Σοφακι με ποια θες πιο πολύ ντουο αριανα η γιολαντα ? Η βασικά γιατί βάζω η... Γίνεται να σας κλείσω και τις 3 ? Αλλά να έχεις και το 166 περασμενο στις γρηγορες κλησεις.... ??????????
Καλησπέρα καύλα!Καλησπέρα μωράκια ?
Διαθέσιμη σήμερα
Επισης σοφια ορισμενες φορες ( όχι πάντα ) και με ορισμένες γυναικες όχι ολες μου βγαίνει κάτι πιο τρυφερο... Οχι αγριο σεξ αλλά πιο πολύ αγκαλιτσες φιλακια γουτσου γουτσου τρυφεροτητα ερωτα χαδακια κλπ... είσαι Καλή και γουστάρεις και αυτό ? Η μόνο άγριο σεξ ?Δεμένη με γραβάτα....κυριλέ ???? και εσύ κάνεις πολλά κόλπα....
Αν σου το βγάζω εγώ αυτό δεκτό...Αλλά...αν με δεις σίγουρα δεν θα θες γούτσου _γούτσου ??Επισης σοφια ορισμενες φορες ( όχι πάντα ) και με ορισμένες γυναικες όχι ολες μου βγαίνει κάτι πιο τρυφερο... Οχι αγριο σεξ αλλά πιο πολύ αγκαλιτσες φιλακια γουτσου γουτσου τρυφεροτητα ερωτα χαδακια κλπ... είσαι Καλή και γουστάρεις και αυτό ? Η μόνο άγριο σεξ ?
Αυτό μου βγάζεις ??? είσαι ερωτας για αυτό... γυναικαρα και ερωτευσιμη φουλ... ❤❤??Αν σου το βγάζω εγώ αυτό δεκτό...Αλλά...αν με δεις σίγουρα δεν θα θες γούτσου _γούτσου ??
Είναι μεταξωτό για τον αντίστοιχο...Γιατί φοράς βρακι; Έλεος
Τότε θα κάνουμε έναν έρωτα όλο τρελά ?????Αυτό μου βγάζεις ??? είσαι ερωτας για αυτό... γυναικαρα και ερωτευσιμη φουλ... ❤❤??
Θα σε γλυψω από την κορυφη ως τα νυχια...❤❤???????Τότε θα κάνουμε έναν έρωτα όλο τρελά ?????
Ανοιξε τη.να τη καμαρωσουμε.να τη σαλιωσουμε και να τη παρουμε αγρια.Μπες ελεύθερα....?
Κλαίω... Με λυγμούς εννοείταιΤότε θα κάνουμε έναν έρωτα όλο τρελά ?????
Και εγώ...Θα σε γλυψω από την κορυφη ως τα νυχια...❤❤???????