doc_lin
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 64
- Like
- 6.751
- Πόντοι
- 28.335
Αριστούργημα...Μπες ελεύθερα....?
Αριστούργημα...Μπες ελεύθερα....?
Εγώ και τις παρανυχίδες...Και εγώ...
Αυτά τα κάνω εγώ...Δεν θα μού πάρεις την δόξα ???
Ε τότε σκίστην την πουτανάρα μπας και ηρεμήσει,να ησυχάσουμε όλοι..ναι ρε το πουτανακι... ενω ξερω οτι ειναι ενας ρολος ολος αυτος μια περσονα... και οτι τα λεει ολα για μαρκετινγκ για να εχει πολλους πελατες και να βγαζει οσο το δυνατον πιο πολυ χρημα ( και καλα κανει αυτη ειναι η δουλεια της... ο καθενας στην δουλεια του πρεπει να ειναι οσο το δυνατον καλυτερος... ) αλλα και παλι με καυλωνει αγρια το πουτανακι θελω να το σκισω απο κωλο και να ουρλιαζει... και ας προσποιειται...
????????Εγώ και τις παρανυχίδες...
Μπα... Δεν ηρεμει... Όσο πιο πολύ πουτσα τρωει... Τόσο πιο πολύ λυσαει... Και όλος ο 4ος στολος να την γαμησει ( και οι 4.000 πεζοναυτες ) θα θέλει πιο πολύΕ τότε σκίστην την πουτανάρα μπας και ηρεμήσει,να ησυχάσουμε όλοι..
Τι είναι για να μην φοράει βρακί? Καμιά πουτάνα? ?Γιατί φοράς βρακι; Έλεος
KKK?Καλησπέρα σε όλες κ όλους. Ποια πιστεύετε είναι καλύτερη για anal? Θέλω μια υποτακτική σκλαβακι μου να είναι...
δυσκολα ζητας και εσυ τωρα βραδιατικαΚαλησπέρα σε όλες κ όλους. Ποια πιστεύετε είναι καλύτερη για anal? Θέλω μια υποτακτική σκλαβακι μου να είναι...
κου
Γατόπαρδος είσαι?δυσκολα ζητας και εσυ τωρα βραδιατικα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κου
κουξ
κλαν
?
λες να φτασει επιπεδο αννυ πορνοσταρ απο σπαρ?Να κάνω μια ερώτηση παρακαλώ...
Τωρα που γυρισε ταινια με τον Τζανέτο η Ντολόρες θα ανεβάσει την τιμή ώς πορνοσταρ;;
νιαουΓατόπαρδος είσαι?
λες να φτασει επιπεδο αννυ πορνοσταρ απο σπαρ?
με τζανετο περιμενες παραγωγη βιβιδ εσυ δηλαδη ?Μα με το Τζανέτο;;;;;
Πωωωω που την θυμήθηκες ρε την Vivid??με τζανετο περιμενες παραγωγη βιβιδ εσυ δηλαδη ?
τωρα σοβαρα εκατσε και γαμηθηκε με τζανετο η αλλη... και εκανε και ταινια κιολας ?Πωωωω που την θυμήθηκες ρε την Vivid??
Janine Lindemulder η ναυαρχίδα!!!!!
Παρακαλώ στα inside jokes που κάνω με τις φίλες μου να μην ανακατεύονται τρίτοι ?Τι είναι για να μην φοράει βρακί? Καμιά πουτάνα? ?
Εσύ γιατί φόραγες βρακί στα χιόνια? ?
τεταρτοι;; ?Παρακαλώ στα inside jokes που κάνω με τις φίλες μου να μην ανακατεύονται τρίτοι ?
Εδώ που τα λέμε, ένα δίκιο και μάλιστα μεγάλο το έχεις. Και εγώ μόλις είδα τον κωλο της Αριάνας με βρακί έμεινα έκπληκτος. Αυτή δεν αρέσκεται σε τέτοια αξεσουάρ.Γιατί φοράς βρακι; Έλεος