Dragon18
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 6
- Like
- 3.323
- Πόντοι
- 726
Φίλε μου ευχαριστώ αλλά νομίζω ότι κάνουν και άλλα ντούο όχι μόνο αυτά
Εσύ σίγουρα της έχεις δοκιμάσει και ξέρεις ...Σίγουρα...?
Φίλε μου ευχαριστώ αλλά νομίζω ότι κάνουν και άλλα ντούο όχι μόνο αυτά
Εσύ σίγουρα της έχεις δοκιμάσει και ξέρεις ...Σίγουρα...?
Όχι άλλα έχω λόγο που το λέω?Εσύ σίγουρα της έχεις δοκιμάσει και ξέρεις ...
Και εγώ ξέρω γιατί το λες ??Όχι άλλα έχω ξέρω γιατί το λέω?
Γιατί το λέω; (Σε πμ η απάντηση?)Και εγώ ξέρω γιατί το λες ??
Δεν χρειάζεται σε πμ κατάλαβες μια χαρά! Έχετε μπερδευτεί μερική..Γιατί το λέω; (Σε πμ η απάντηση?)
Μωρό για κάρφωμα είσαι έτσι όπως στήθηκες.Από τον τόπο του εγκλήματος.... τα γνωστά ???
Δεν έγινε τίποτα από αυτά που λες. Άλλος είναι ο λόγος. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι όλοι στην ίδια καβλαντα συμμετέχουμεΔεν χρειάζεται σε πμ κατάλαβες μια χαρά! Έχετε μπερδευτεί μερική..
Ξεχνάτε ότι τα κορίτσια διαφημίζουν την δουλειά τους...καθεμία είναι διαφορετική, ο καθένας μας διαλέγει ότι του κάνει! Όταν δεν σας απαντάνε σε μηνύματα κάνετε μούτρα σαν παιδάκια! Σεβασμός στης γυναίκες που κάνουν αυτή την δουλειά απλα...
Έχω διαβάσει τι καυλάντα κάνεις σε όλες...Δεν έγινε τίποτα από αυτά που λες. Άλλος είναι ο λόγος. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι όλοι στην ίδια καβλαντα συμμετέχουμε
Άσε ρε...Έχω διαβάσει τι καυλάντα κάνεις σε όλες...
Ναι ρε...Άσε ρε...
Συμφωνώ απόλυτα...Κάποιοι έχουν μπερδέψει τον ψυχολόγο και τον ψυχίατρο με τα call girl και το γαμήσι...
οι χουφτερμεν δινουν πονο εδω μεσαΈχω διαβάσει τι καυλάντα κάνεις σε όλες...
μαλλον πρεπει να σας αρχισει στα τσιμπουκια ολους η γιολαντα να ηρεμισετε..
Κανόνισε εσύ με Γιολάντα και πες μας....μαλλον πρεπει να σας αρχισει στα τσιμπουκια ολους η γιολαντα να ηρεμισετε...
Δεμένη με γραβάτα....κυριλέ ???? και εσύ κάνεις πολλά κόλπα....Μωρό για κάρφωμα είσαι έτσι όπως στήθηκες.
Τυχερός ο τύπος που σε απόλαυσε!!!
Σοφακι με ποια θες πιο πολύ ντουο αριανα η γιολαντα ? Η βασικά γιατί βάζω η... Γίνεται να σας κλείσω και τις 3 ? Αλλά να έχεις και το 166 περασμενο στις γρηγορες κλησεις.... ??????????Δεμένη με γραβάτα....κυριλέ ???? και εσύ κάνεις πολλά κόλπα....
Την Αριανα την ξέρω πολύ καιρό, είναι το κορίτσι μού...Την Γιολάντα την έχω γνωρίσει εδώ πρόσφατα, έχουμε πολύ καλή χημεία και πολύ καλή σχέση και εκτός δουλειάς! Να διαλέξεις ότι σε φτιάχνει..Σοφακι με ποια θες πιο πολύ ντουο αριανα η γιολαντα ? Η βασικά γιατί βάζω η... Γίνεται να σας κλείσω και τις 3 ? Αλλά να έχεις και το 166 περασμενο στις γρηγορες κλησεις.... ??????????
Καλησπέρα καύλα!Καλησπέρα μωράκια ?
Διαθέσιμη σήμερα
Επισης σοφια ορισμενες φορες ( όχι πάντα ) και με ορισμένες γυναικες όχι ολες μου βγαίνει κάτι πιο τρυφερο... Οχι αγριο σεξ αλλά πιο πολύ αγκαλιτσες φιλακια γουτσου γουτσου τρυφεροτητα ερωτα χαδακια κλπ... είσαι Καλή και γουστάρεις και αυτό ? Η μόνο άγριο σεξ ?Δεμένη με γραβάτα....κυριλέ ???? και εσύ κάνεις πολλά κόλπα....