ariana.magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 19.162
Καλησπέρα μωράκια ?
Διαθέσιμη σήμερα
Διαθέσιμη σήμερα
ναι ρε το πουτανακι... ενω ξερω οτι ειναι ενας ρολος ολος αυτος μια περσονα... και οτι τα λεει ολα για μαρκετινγκ για να εχει πολλους πελατες και να βγαζει οσο το δυνατον πιο πολυ χρημα ( και καλα κανει αυτη ειναι η δουλεια της... ο καθενας στην δουλεια του πρεπει να ειναι οσο το δυνατον καλυτερος... ) αλλα και παλι με καυλωνει αγρια το πουτανακι θελω να το σκισω απο κωλο και να ουρλιαζει... και ας προσποιειται...Γιολάντα κάνεις άψογο marketing μέσω του σάϊτ.Σου βγάζω το καπέλο..
καλα εσυ πρεπει να σαι η μεγαλυτερη πουταναρα του γραφειου πρεπει να σαι εθισμενη στην πουτσα... σε φαση οτι και τσαμπα πρεπει να σκυλογαμιεσαι ατελειωτα με οσους γουσταρεις....Καλησπέρα μωράκια ?
Διαθέσιμη σήμερα
Κ εγώ αυτό θέλω αλλά να μείνει μεταξύ μας εδώ ?ναι ρε το πουτανακι... ενω ξερω οτι ειναι ενας ρολος ολος αυτος μια περσονα... και οτι τα λεει ολα για μαρκετινγκ για να εχει πολλους πελατες και να βγαζει οσο το δυνατον πιο πολυ χρημα ( και καλα κανει η δουλεια της ειναι αυτη... ο καθενας στην δουλεια του πρεπει να ειναι οσο το δυνατον καλυτερος... ) αλλα και παλι με καυλωνει αγρια το πουτανακι θελω να το σκισω απο κωλο και να ουρλιαζει... και ας προσποιειται...
α ρε καριολα γιολαντα ποσο θα θελα ρε πουτανακια να μουν ο γκομενος σας και να ερχοσασταν στο σπιτι μετα την δουλεια θα τρωγατε τοση πουτσα και τοσο ξυλο βρισιδι ξεφτιλισμα σφαλιαρες και φτυσιμο αγαπημενα μου ξεκωλιαρικα τσουλακιαΚ εγώ αυτό θέλω αλλά να μείνει μεταξύ μας εδώ ?
ΥπερτατοΚαλησπέρα μωράκια ?
Διαθέσιμη σήμερα
Γιατί φοράς βρακι; ΈλεοςΚαλησπέρα μωράκια ?
Διαθέσιμη σήμερα
αφου κρυωνει δε βλεπεις?Γιατί φοράς βρακι; Έλεος
μπα εγω πιστευω το χεις εξισου πολυ με την σοφια... που να δεις και εγω τι γλυφομουνι κανω... θα σου ρουφαω τα μουνοχειλα μεχρι να πεσει το σαγονι μου...Όχι. ..άλλο το σαφακι είναι μια κατηγορία από μόνη της ?
Σίγουρα...?Kαλύτερη απ΄ το Σοφάκι;
Καλησπέρα μωράκια ?
Διαθέσιμη σήμερα
πολυ κρυο ε?
Φίλε μου ευχαριστώ αλλά νομίζω ότι κάνουν και άλλα ντούο όχι μόνο αυτά
Εσύ σίγουρα της έχεις δοκιμάσει και ξέρεις ...Σίγουρα...?
Όχι άλλα έχω λόγο που το λέω?Εσύ σίγουρα της έχεις δοκιμάσει και ξέρεις ...
Και εγώ ξέρω γιατί το λες ??Όχι άλλα έχω ξέρω γιατί το λέω?
Γιατί το λέω; (Σε πμ η απάντηση?)Και εγώ ξέρω γιατί το λες ??
Δεν χρειάζεται σε πμ κατάλαβες μια χαρά! Έχετε μπερδευτεί μερική..Γιατί το λέω; (Σε πμ η απάντηση?)
Μωρό για κάρφωμα είσαι έτσι όπως στήθηκες.Από τον τόπο του εγκλήματος.... τα γνωστά ???
Δεν έγινε τίποτα από αυτά που λες. Άλλος είναι ο λόγος. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι όλοι στην ίδια καβλαντα συμμετέχουμεΔεν χρειάζεται σε πμ κατάλαβες μια χαρά! Έχετε μπερδευτεί μερική..
Ξεχνάτε ότι τα κορίτσια διαφημίζουν την δουλειά τους...καθεμία είναι διαφορετική, ο καθένας μας διαλέγει ότι του κάνει! Όταν δεν σας απαντάνε σε μηνύματα κάνετε μούτρα σαν παιδάκια! Σεβασμός στης γυναίκες που κάνουν αυτή την δουλειά απλα...
Έχω διαβάσει τι καυλάντα κάνεις σε όλες...Δεν έγινε τίποτα από αυτά που λες. Άλλος είναι ο λόγος. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι όλοι στην ίδια καβλαντα συμμετέχουμε