papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.471
- Πόντοι
- 27.261
Από τον τόπο του εγκλήματος.... τα γνωστά ???
Από τον τόπο του εγκλήματος.... τα γνωστά ???
ερχομαι κατα πανω σουΠου πας??
ΥπεροχηΑπό τον τόπο του εγκλήματος.... τα γνωστά ???
Βλέπω πως όλο φόρας, όταν σε δω, εγώ θέλω να σε ξεκουράσω και θα σου κάνω αυτό....Από τον τόπο του εγκλήματος.... τα γνωστά ???
Έτσι θα τρέχουμε σε λίγο όλοι...ερχομαι κατα πανω σου
εγω τρεχω απο τωρα να παρω σειρα παντωςΈτσι θα τρέχουμε σε λίγο όλοι...
Στην ουρά με χαρτάκι μας βλέπω...εγω τρεχω απο τωρα να παρω σειρα παντως
βλεπω πολλους μνηστηρες και πρεπει να λαβουμε τα μετρα μαςΣτην ουρά με χαρτάκι μας βλέπω...
ΠριαμοςΠοιο είναι το χοτελ?
γιολαντακι θες να σε λεω πουταναρα η καριολα οταν θα σε χυνω μεσα στο στομματακι σου ? θα τα καταπιεις ?Το " σαν" μαρεσει ?αχαχαχα
Ναι ρε μωρο μου πάντα τα καταπίνω....γιατί κουκούτσια έχουν για να τα φτυσω? ?γιολαντακι θες να σε λεω πουταναρα η καριολα οταν θα σε χυνω μεσα στο στομματακι σου ? θα τα καταπιεις ?
α ρε γιολαντακι θα σε κλεισω συντομα και θα σε γλυψω απο τον λαιμο μεχρι τον αστραγαλο... να φαω ανανα πριν το ραντεβου ? και πουταναρα και ξεκωλιαρα θα σε λεω γιατι ελπιζω να μην μου πεις οχι στην κωλαρα σου...Ναι ρε μωρο μου πάντα τα καταπίνω....γιατί κουκούτσια έχουν για να τα φτυσω? ?
Πουταναρα με καυλωνει πολύ ..
Μπες ελεύθερα....?α ρε γιολαντακι θα σε κλεισω συντομα και θα σε γλυψω απο τον λαιμο μεχρι τον αστραγαλο... να φαω ανανα πριν το ραντεβου ? και πουταναρα και ξεκωλιαρα θα σε λεω γιατι ελπιζω να μην μου πεις οχι στην κωλαρα σου...
Που να δεις στην πιπα τι καλό marketing που κάνω ?❤Γιολάντα κάνεις άψογο marketing μέσω του σάϊτ.Σου βγάζω το καπέλο..
Είσαι καυλα..Που να δεις στην πιπα τι καλό marketing που κάνω ?❤
Όχι. ..άλλο το σαφακι είναι μια κατηγορία από μόνη της ?Kαλύτερη απ΄ το Σοφάκι;