Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.492
Καινούρια μόδα στα ραντεβού, άφησε λίγο τριχουλα θα σου πάει...6 χρόνια Laser και τώρα πρέπει να αφήσουμε τριχουλα μωρεεεε ! Μου φτάνει που την βλέπω σε εσάς! Καλό Σαββατοκύριακο
Καινούρια μόδα στα ραντεβού, άφησε λίγο τριχουλα θα σου πάει...6 χρόνια Laser και τώρα πρέπει να αφήσουμε τριχουλα μωρεεεε ! Μου φτάνει που την βλέπω σε εσάς! Καλό Σαββατοκύριακο
Σεξυ πολύ καυλα για μπουζουκια και μετα γαμησι
Γαμισετα...χαχαχα...τελεια μωρο μου...κλεωωω...Καινούρια μόδα στα ραντεβού, άφησε λίγο τριχουλα θα σου πάει...6 χρόνια Laser και τώρα πρέπει να αφήσουμε τριχουλα μωρεεεε ! Μου φτάνει που την βλέπω σε εσάς! Καλό Σαββατοκύριακο
Θα ζηλεψει η σοφιαΑστερακια μου γλυκα Σας ευχωμαι ενα ομορφο Σαββατοβραδο να εχετε εγω θα το περασω τελεια με το κοριτσακι μου απο τον λονδινοΕιναι ιδιαιτερη μερα σημερα γυναικον καταλαβενετε τι εχει να γυνει αποψε.. της πουταναςκαι απο κυριακη και μεχρι Πεμπτη θα ειμαι διαθεσιμη απο την 15.Για λιγες μερες να με δουνε και τα Αστερακια μου που μπωρουνε να κλεψουν λιγο χρονο το μεσιμερη αφου μου το ζητανε τοσο γλυκα
Καλησπερα αστερι μου..Θα ζηλεψει η σοφια
Παρτε την μαζι σας.θα τη βρειτε πολυ ομορφαΚαλησπερα αστερι μου..
Δεν ζηλευει το μωρο μου μην αχονεσε
Καλη ειδαιααα....Παρτε την μαζι σας.θα τη βρειτε πολυ ομορφα
Θα ραγισουνε καρδιες.Καλη ειδαιααα....
Δεν ραγιζουνε καρδιες...Θα ραγισουνε καρδιες.
Οι πισω καρδιες.......
Το απαλό είναι το καλύτερο, ασ' τους να λένε!Καινούρια μόδα στα ραντεβού, άφησε λίγο τριχουλα θα σου πάει...6 χρόνια Laser και τώρα πρέπει να αφήσουμε τριχουλα μωρεεεε ! Μου φτάνει που την βλέπω σε εσάς! Καλό Σαββατοκύριακο
Δεν πιστεύω να θες να την ξυρίζουμε κι εμείς! Ξέρω ότι μας θες λίγο brutal... Θα μας βγάλουν και κάνα όνομα στο χωριό!Καινούρια μόδα στα ραντεβού, άφησε λίγο τριχουλα θα σου πάει...6 χρόνια Laser και τώρα πρέπει να αφήσουμε τριχουλα μωρεεεε ! Μου φτάνει που την βλέπω σε εσάς! Καλό Σαββατοκύριακο
Καλά το καταλάβες! Λοιπόν τρίχες στο στήθος και τα χέρια τα αφήνουμε, εκεί κάτω με λίγο ψαλίδι αν δεν το θες κάπως έτσι...Δεν πιστεύω να θες να την ξυρίζουμε κι εμείς! Ξέρω ότι μας θες λίγο brutal... Θα μας βγάλουν και κάνα όνομα στο χωριό!
Μπου χα χαχαχαχαχχαΚαλά το καταλάβες! Λοιπόν τρίχες στο στήθος και τα χέρια τα αφήνουμε, εκεί κάτω με λίγο ψαλίδι αν δεν το θες κάπως έτσι...
Πωπω Δέσποιναρα μου το κουλούρι σου, αχαπόψε το κορίτσι θέλει θάλασσα και εγώ χατίρι δεν τις χάλασα Αστεράκια μου γλυκά σας εύχομαι να μου περάσετε ένα πονηρό σαββατοκύριακο ολοι σας φιλακια πολλα δεσποινάκι σας έτοιμοι για τη λοδέζα μου
Παίρνεις τηλ στο γραφείο.Καλησπέρα Δέσποινα, πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου;