Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.955
Καλησπέρα. Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά κάπου κάθισες και έχει κολλήσει μια φούξια καρδούλα στον πισινό σου....
Ωχ Παναγία μου και Χριστέ μου νιώθω ένα πόνο στην καρδιά..
Χαχαχαχαχαχαχα μισώ να τσεκάρωΚαλησπέρα. Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά κάπου κάθισες και έχει κολλήσει μια φούξια καρδούλα στον πισινό σου....
Τα σπας !!!!!
Για σπατουλαρισμα
Σοφια στο ιδιο μερος μαλο καθησαμε και η δυο...Χαχαχαχαχαχαχα μισώ να τσεκάρω
Καρδιακό καυλωτικο επεισόδιο
φαντάσου το έτσι στα όρθια ...να σηκώνεις το φουστανάκι και να της το καρφώνεις στο κωλαράκι!Καρδιακό καυλωτικο επεισόδιο
@Spiros_73 ομοαιματεφαντάσου το έτσι στα όρθια ...να σηκώνεις το φουστανάκι και να της το καρφώνεις στο κωλαράκι!
πολύ ωραίο -και βολικό- το φορεματάκι σου Σοφάκι....και πολύ ωραία γόβα, επίσης βοηθητική (σου σηκώνει τα καπούλια και σε ανασηκώνει κιόλας έτσι ώστε ο ανδρας πίσω σου να μπει εύκολα...).
Πολύ ωραία+καυλωτική εμφάνιση....όχι μπράβο και πάλι μπράβο!!!
ΥΓ: ο εξάδελφος @Spiros_73, που είναι εν Χριστώ αδελφέ Χαραμοφάη???
ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Αδερφός..@Spiros_73 ομοαιματε
Έχεις κανένα κωλο live ρε
@james034 τις γόβες απαγορεύεται να τις βγάλει όπως και καλά έκανε και με το φόρεμα..
Για άλλη μια φορά τα είπες σωστά
και αυτή τα επραξε
Κωδικος προσβασης:πουτσα καυλωμενηΚοινωνικό μήνυμα...
Με καλη διαθεση και θετικη ενεργεια σου ανοιγεις πισω πορτεςΗθικό δίδαγμα
Εχετε μεγαλες καρδιες και οι δυοΣοφια στο ιδιο μερος μαλο καθησαμε και η δυο...
Χαχαχαχα...
Πολύ μεγάλες....Εχετε μεγαλες καρδιες και οι δυο
Παντα και ξεκινανε η μεγαλες απο εκει που βλεπεις..ΧαχαχαΕχετε μεγαλες καρδιες και οι δυο
Εεε...Σαν Ταυρη που ειμαστε πολυ μεγαλες θα εχουμαι αστερι μουΠολύ μεγάλες....
Καβλωσα στο δευτερόλεπτο με αυτό. Μιλάμε ακαριαία ατσάλι στο βρακί.Με γλώσσα εσύ! Όχι στραπον ,είσαι επικίνδυνη...
Για εσας δουλευω@Spiros_73 ομοαιματε
Έχεις κανένα κωλο live ρε
@james034 τις γόβες απαγορεύεται να τις βγάλει όπως και καλά έκανε και με το φόρεμα..
Για άλλη μια φορά τα είπες σωστά
και αυτή τα επραξε
φαντάσου το έτσι στα όρθια ...να σηκώνεις το φουστανάκι και να της το καρφώνεις στο κωλαράκι! ...Αυτό ακριβώς έγινε...σαν να με ξέρεις...