despoinamagicmilf
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2024
- Like
- 9.943
Αχχχ...Μωρο μου μονο εσυ ξερεις για το Δεσποινα...Τα κάνει στην προσωπική ζωή η Δέσποινα! Γιαυτο μιλάγαμε...
Αχχχ...Μωρο μου μονο εσυ ξερεις για το Δεσποινα...Τα κάνει στην προσωπική ζωή η Δέσποινα! Γιαυτο μιλάγαμε...
Από υπηρεσίες σχετικά με αυτό εμείς τα έχουμε πει ποτέ;
Αχχχ..Σπυρο μου δεν τη εδιαφερουν τα λαθη ..λανθ αss μενες θα ελεγα!μην μας περασει και αγραμματους η λονδρεζα!
Ζηλιαρηδες δεν την δινω θελω να την ξεζουμιζω εγω...Να της στείλουμε τον @hornyasfuck να μην ξεζουμιζει την @despoinamagicmilf
Αγαπούλα όπως λες υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν forum είτε έχουν εγγραφτεί αλλά δεν τους γίνεται αποδεκτή η κριτική τους επειδή είναι καινούργιοι όπως έχω ξανά αναφέρει και το ξέρω πολύ καλά επειδή μου είχαν πει και από κοντά το τι θέλουν να γράψουν….. Επίσης δεν αντιλέγω ότι σίγουρα θα υπάρχουν τα αρνητικά και τα δέχομαι αλλά τώρα εφόσον κάθεσαι και σχολιάζεις φωτό μου όταν ανεβάζω και γράψεις μια άποψη σαν να την έχεις διαμορφώσει σε προσωπικό επίπεδο τότε ναι πως θες όλο αυτό να το θεωρήσω ότι είναι λόγια άλλων ; Οκαυ να πεις ξέρω εγώ έχω ακούσει δεν είναι καλή και φοβάμαι και άλλο να λες κάτι με σιγουριά χωρίς να το έχεις δει με τα μάτια σου φιλια…..Σου είπε κανείς αγαπούλα, ότι χρειάζεται να τα έχουμε πει..?
Κριτικές ΔΕΝ υπάρχουν?
Γνωστοί και φίλοι ακόμα, ΔΕΝ υπάρχουν, που να σε έχουν δοκιμάσει?
Σε πμ πχ και όχι μόνο, νομίζεις ότι ΔΕΝ δίνονται, τέτοιες πληροφορίες...?
Τώρα ΑΝ έχει κάτι αλλάξει, καλό για σένα και πρωτίστως για τους πελάτες που πληρώνουν.
Αγάπη μου άντε να βρεθουμε…..Τα έχω πει εγώ εξωγήινο μουνι το Ελίζακι!!!
Χαχαχ μωρό μου σε ευχαριστω…..Αυτό που βλέπουμε είναι ο κωλος της.
Θα συμφωνήσω όμως πως είναι από άλλο πλανήτη !!
Καλημερα κα ΚαθηγητριαΤα κάνει στην προσωπική ζωή η Δέσποινα! Γιαυτο μιλάγαμε...
3 φορές την εχω δει. Και τις τρεις έφυγα με σκέψη αν το σερβίς ήταν διαφορετικό τι θα γινόταν.Ναι έχει ειπωθεί πολλακις για τις υπηρεσίες. κι εγώ τα έχω σχολιάσει, όχι θετικά προς το κορίτσι είναι η αλήθεια, αλλά μέχρι να τη δω, κώλο βλέπω και κώλο σχολιάζω! Και είναι ποιημα!
3 φορές την εχω δει. Και τις τρεις έφυγα με σκέψη αν το σερβίς ήταν διαφορετικό τι θα γινόταν.
Νο1 θα μπορούσε να ήταν αυτή η γυναίκα.
Θέλω να την πάρω πάλι. Με.την προσδοκία του κάτι καλύτερο. Με ανανεώνουν τέτοια κορμιά !
Λάτρης του ωραίου!
Αλλα και η ομορφια εχει την χαρη τηςΤό ὡραῖο δέν ἀρκεῖ ὅταν τὸ σερβίς εἶναι κακό...
Χαχαχ μωρό μου σε ευχαριστω…..Τι κωλαρα είναι αυτή καύλα μου
Σε ευχαριστώ πολύ πάντα προσπαθώ το καλύτερο σε ότι κάνω και να μείνει ικανοποιημένος ο πελάτης εκτιμώ να μου σχολιάζουν κάποια πράγματα ώστε να τα διορθώνω αλλά εφόσον τα έχουμε πει μαζί αρκετές φορές πιστεύω ότι και εγώ είμαι πολύ πιο άνετη μαζί σου…..3 φορές την εχω δει. Και τις τρεις έφυγα με σκέψη αν το σερβίς ήταν διαφορετικό τι θα γινόταν.
Νο1 θα μπορούσε να ήταν αυτή η γυναίκα.
Θέλω να την πάρω πάλι. Με.την προσδοκία του κάτι καλύτερο. Με ανανεώνουν τέτοια κορμιά !
Εσυ το ξέρεις με βεβαιότητα από την οθόνη του υπολογιστή σου ε;Τό ὡραῖο δέν ἀρκεῖ ὅταν τὸ σερβίς εἶναι κακό...
Σε ευχαριστώ πολύ αγάπη σίγουρα χρειάζεται και η σωστή δουλειά για αυτό πάντα προσπαθώ για τα μωρά μου…..Αλλα και η ομορφια εχει την χαρη της
Τι- σου στέλνουν και από τα εξωτερικά τον κωλο τους??πσσσσσ!international θα γινω
Φυσικα!τις περναω castingΤι- σου στέλνουν και από τα εξωτερικά τον κωλο τους??
Ωραίο το σούσι αλλά για μετά το φαγητό!Έχω μια σημαντική δουλειά....