despoinamagicmilf
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2024
- Like
- 8.994
Αχ αστεράκι μου γλυκό τι έχει το κουλούρι μουΠωπω Δέσποιναρα μου το κουλούρι σου, αχ
Αχ αστεράκι μου γλυκό τι έχει το κουλούρι μουΠωπω Δέσποιναρα μου το κουλούρι σου, αχ
Αχ εσύ πρέπει να σαι ή τηλέφωνητρια μου με συμπληρώνεις ακριβώς καλό βράδυ αστεράκι μουΠαίρνεις τηλ στο γραφείο.
Θα ευχαριστηθει τη κωλαρα σου η λονδρεζααπόψε το κορίτσι θέλει θάλασσα και εγώ χατίρι δεν τις χάλασα Αστεράκια μου γλυκά σας εύχομαι να μου περάσετε ένα πονηρό σαββατοκύριακο ολοι σας φιλακια πολλα δεσποινάκι σας έτοιμοι για τη λοδέζα μου
Την ευχαρίστηθεκε θες να πεις γιατί τι έιχαι ολοι τη νύχτα στα μούτρα της καλημέρα αστεράκι μου γλυκοΘα ευχαριστηθει τη κωλαρα σου η λονδρεζα
Πόσο καύλα πχια..Καλημέρα καύλες!!!
Διαθέσιμη από τις 18.30 σήμερα....
Εχτές ήτανε μία τέλεια βραδιά, με το κορίτσι μου πέρασα τέλεια, όλο το βράδυ για χάρη της.. .
Αστέρι μου γλυκό έχεις πάρα πολύ δίκιο σε αυτό που λες αν κοιτάξεις έγραψα πως υπάρχει μία πιθανότητα να τη δείτε κιόλας Στο γραφείο αν μας το επιτρέψει ο μάγος να είμαστε ζευγάρι ντου αν όχι φυσικά δεν θα τη δείτε συμφωνώ πάντως και το δέχομαι δεν θα ξανα ανεβάσω φωτογραφία με την προσωπική μου ζωή σε ευχαριστώ πάρα πολύ μ όλο το σεβασμό και εγώ στο δικό σου πρόσωπο αστέρι μου γλυκόΝα περνάς ΠΆΝΤΑ τέλεια και υπέροχα και να έχεις υγεία, που είναι ότι το σημαντικότερο, όχι μόνο εσύ, αλλά και όλοι όσοι αγαπάς.
Από κει και πέρα, εφόσον η κοπέλα/φίλη/ερωμένη, ότι σου είναι τελοσπαντων, ΔΕΝ είναι του χώρου, κι ΔΕΝ προσφέρεται για συνάντηση με πελάτες, ΔΕΝ υπάρχει κανένας λόγος, να ανεβαίνουν εδώ φωτογραφίες, αφιερώσεις, κτλ, κοκ.
Αφορά την προσωπική σου ζωή (που ΔΕΝ έχει καμία σχέση με το Μπου) και ΌΧΙ αυτήν ως σεξεργατρια.
Μόνο η τελευταία μας ενδιαφέρει εδώ μέσα.
ΥΓ. Φιλικά πάντα, ξέρεις πόσο σε εκτιμώ.
ΥΓ 2. Το αυτόν, ισχύει και για ΚΆΘΕ άλλη εργαζόμενη κοπέλα.
Ω ρε Δέσποινα κάτσε έτσι μπροστά μου και άσε με όλη μέρα να σπρώχνω μέσα σου σκληρά και βαθιά μανάρι μουΑστεράκια μου γλυκά μάλλον το σαββατοκύριακο θα αφιερώνω και εγώ ρεπό για να καθομαι..Για αυτό θα με βρίσκεται από βρομάδα στο γραφείο και σαββατοκύριακο ρεπό δεν θα με βρίσκεται..Καλό βραδάκι να έχετε και να μου περάσετε πάρα πολύ όμορφα φιλάκια πολλα το δεσποινάκι σας
Αισθησιακή. Πολύ.Καλημέρα καύλες!!!
Διαθέσιμη από τις 18.30 σήμερα....
Σε ευχαριστω πολυ αστερακι μου γλυκο..Ελλα με το καλο εσυ και θα περασουμε τελειαΩ ρε Δέσποινα κάτσε έτσι μπροστά μου και άσε με όλη μέρα να σπρώχνω μέσα σου σκληρά και βαθιά μανάρι μου
Αχ αυτό το κουλούρι σου καβλιαρα μου να το φάω θέλω .
Ανυπομονώ μόλις κατέβω Αθήνα να ξεσκιστουμε άγρια μαζί να ξέρεις γυναικάρα ατελείωτη
Καταλάβαμε και η λονδρεζα στον αδερφό @Spiros_73 θα αφιερώνει κωλοΑστεράκια μου γλυκά καλό βράδυ όμορφο ξυμέραμα να εχουμαι όλοι..Με ρωτάτε για το κορίτσι μου..Για το κορίτσι από το λονδίνο που ξέρετε μπορεί να κάνει τα μαγικά του ο γλυκος μου μάγος και να με δείτε ντου μαζί της μελλοντικά για να δούμε..Καλό βράδυ με πολλή αγάπη το δεσποινάκι σας
ομορφιές...Αστεράκια μου γλυκά καλό βράδυ όμορφο ξυμέραμα να εχουμαι όλοι..Με ρωτάτε για το κορίτσι μου..Για το κορίτσι από το λονδίνο που ξέρετε μπορεί να κάνει τα μαγικά του ο γλυκος μου μάγος και να με δείτε ντου μαζί της μελλοντικά για να δούμε..Καλό βράδυ με πολλή αγάπη το δεσποινάκι σας
κανονικα πρεπει!ετσι βρε αδερφε να δουμε πως τον εχουν οι λονδρεζεςΚαταλάβαμε και η λονδρεζα στον αδερφό @Spiros_73 θα αφιερώνει κωλο
ομορφιές...
Κάτι ξες εσύ και δεν λεςκανονικα πρεπει!ετσι βρε αδερφε να δουμε πως τον εχουν οι λονδρεζες